HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE. Luna Plină afectează toate zodiile. Risc mare de ACCIDENTE

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE. Opozitia Soarelui cu Luna - altfel spus, Luna Plina - sporeste agitatia si nervozitatea. Din cauza acestui aspect astral, simtiti o nevoie continua de a face ceva. Prin urmare, riscul de accidente este mai mare decat in alte zile, ca si riscul escaladarii periculoase a unor discutii aprinse. Pastrati-va calmul!

RomaniaTV.net
05 sept. 2017, 15:50
HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE. Luna Plină afectează toate zodiile. Risc mare de ACCIDENTE

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE BERBEC. Sunteti tentat sa va angajati in mai multe activitati in acelasi timp. Nerabdarea si nervozitatea va pot reduce randamentul. Fiti foarte atent in activitatea profesionala, pentru a evita intarzierile si greselile, care va pot atrage reprosuri din partea sefilor. Ar fi bine sa nu incepeti nicio activitate noua.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE TAUR. Se anunta o zi tensionata, din cauza colaborarii dificile cu un partener de afaceri. Se pare ca aveti opinii diferite in ceea ce priveste o investitie importanta. Temperati-va impulsivitatea. Daca reusiti sa evitati o cearta, situatia se va rezolva in scurt timp.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE GEMENI. Se pare ca nu sunteti in apele dumneavoastra. Va sfatuim sa nu va asumati noi responsabilitati, pentru ca riscati sa va irositi energia. Sunteti predispus la stari depresive si accidente vasculare. Pastrati-va calmul! Viata este frumoasa, dar frumusetea ei poate fi savurata doar cand exista un echilibru sufletesc oferit de starea de calm.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE RAC. Aveti tendinta de a deveni impulsiv. Va sfatuim sa fiti prudent in tot ce faceti. Dupa-amiaza este posibil sa primiti o suma importanta de bani. S-ar putea sa fie vorba despre o recompensa pentru rezultatele bune pe plan profesional.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE LEU. Este posibil sa aveti probleme de sanatate din cauza oboselii acumulate si a starii de tensiune in care va aflati. Ar fi bine sa reduceti ritmul de munca si sa va dozati efortul si sa evitati luarea deciziilor importante in domeniul afacerilor.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE FECIOARĂ. Este posibl sa deveniti irascibil din cauza surmenajului. Evitati activitatile care necesita efort si putere de concentrare. Puteti sa va ocupati de probleme casnice. Nu raspundeti la provocarile unui barbat mai in varsta!

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE BALANŢĂ. In cursul diminetii sunteti putin cam agitat si nu resusiti sa va controlati impulsivitatea. Riscati sa provocati discutii aprinse. Limitati-va la activitati de rutina. Ar fi bine sa circulati cu prudenta, pentru ca sunteti predispus la accidente de circulatie.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE SCORPION. S-ar putea sa aveti o discutie aprinsa cu o persoana mai tanara si sa spuneti cuvinte jignitoare la adresa acesteia. Exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident de circulatie. Amanati drumurile cu maşina şi evitati speculatiile financiare!

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR. Desi treceti printr-o perioada dificila pe plan financiar, reusiti sa ramaneti optimist si incercati sa va mobilizati partenerii de afaceri. Sunteti predispus la accidente, asa ca dati dovada de prudenta in tot ce faceti.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE CAPRICORN. In prima parte a zilei sunteti nemultumit de tot ce se petrece si aveti tendinta de a contrazice pe toata lumea. Ar trebui sa acordati mai multa atentie familiei si, mai ales, partenerului de viata. Impreuna, puteti rezolva o problema financiara.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR. V-ati propus sa faceti ceva folositor pentru casa. Puteti sa va bazati pe intuitie. In partea a doua a zilei s-ar putea sa aveti mici probleme de sanatate, trecatoare. Acordati mai mult timp odihnei si relatiilor sentimentale.

HOROSCOP 6 SEPTEMBRIE PEŞTI. Se pare ca deveniti irascibil din cauza schimbarilor de program. Daca nu va temperati nervozitatea, riscati sa stricati relatiile cu colegii de serviciu si cu partenerul de viata. Concentrati-va asupra activitatilor ce nu suporta amanare! Evitati speculatiile de orice fel.