Horoscop: 6 zodii au o şansă unică în această noapte. Iată ce veşti aduc Perseidele şi celorlalte zodii

În noaptea aceasta vor cădea 500 de meteori pe oră! Perseidele aduc spectacol pe bolta cerească şi o serie de surprize pentru zodii. Este un eveniment astronomic şi astrologic pe care nu trebuie să îl ratezi!

RomaniaTV.net
11 aug. 2016, 10:48
Horoscop: 6 zodii au o şansă unică în această noapte. Iată ce veşti aduc Perseidele şi celorlalte zodii

Fenomenul va fi cel mai vizibil in noaptea aceasta, la trecerea de la 11 la 12 august, dar va fi observabil si in noaptea dintre 12 si 13. Perseidele ofera o imagine spectaculoasa, iar cei de la NASA au anuntat ca meteorii se vor vedea mai bine anul acesta deoarece caderea acestora va fi mai intensa. Vom avea un maximum dublu, daca nu triplu, de meteori pe ora fata de normal.

Ca orice eveniment care se petrece in Cosmos, si acesta vine cu un impact pozitiv asupra unora, iar altora le aduce stari negative, deranj, angoase.

ZODII AVANTAJATE:

Berbec, gemeni, leu, balanta, scorpion si capricorn: Berbecul va sta mai bine cu psihicul si va invata sa priveasca lucrurile din perspective inedite. Creativitatea ii va fi potentata la maximum, iar sansele de a reusi sa duca un plan la bun sfarsit, datorita acestui tonus pozitiv, sunt in crestere mai ales din 12 august.

Citeşte şi  Horoscop: Ce e Luna Neagră şi cum îţi influenţează destinul, în funcţie de zodia ta

Cat despre nativul nascut in zodia Gemeni, ploaia de meteori ii aduce armonia si linistea de care avea nevoie. Poate urma activitati pe care le-a si uitat precum cititul, vizionarea unei piese de teatru sau o simpla plimbare in parc cu cineva drag.

Leul continua sa fie pe val, ca doar e luna lui! Nativul guvernat de Soare va avea toate motivele de bucurie. Isi va asterne un drum frumos pe care va calca cu multa gratie, reusind sa impresioneze toti criticii.

Citeste continuarea pe Teotrandafir.com