HOROSCOP 7 AUGUST 2014: Banii pot aduce fericirea, uneori!

HOROSCOP 7 AUGUST 2014: Citeşte ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie joi, 7 august 2014.

06 aug. 2014, 12:03
HOROSCOP 7 AUGUST 2014: Banii pot aduce fericirea, uneori!

Horoscop 7 august 2014 – Berbec
Primesti o suma de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a te achita de niste obligatii financiare. Ai toate motivele de satisfactie cu privire la bani, deci bucuriile acestei zile vor gravita in jurul cumparaturilor, achitarii de datorii mai vechi, investitiilor masive. Termini ziua cu un sentiment de implinire profunda, pentru ca toate iti ies de minune: iti duci la capat planurile incepute si mai acumulezi si un oarecare beneficiu financiar. Banii pot aduce fericirea, uneori!

Horoscop 7 august 2014 – Taur
Nu poti trece usor la etapa urmatoare a unei actiuni ce parea sa evolueze foarte bine. Dai azi piept cu o serie de piedici ce te obliga sa-ti aduni fortele mai atent si sa actionezi cu indrazneala si ambitie. Nu astepta sa se rezolve de la sine, ci pune umarul concret pentru ca lucrurile sa revina pe linia normala de evolutie. Detii toate resursele pentru a depasi acest impas: curaj, tarie de caracter, energie din belsug, dar mai ai nevoie si de un dram de noroc care sa te sustina pe parcurs.

Horoscop 7 august 2014 – Gemeni
Visele tale de a evada din cotidian se vor implini curand, pentru ca incepi sa pregatesti de pe acum terenul pentru un astfel de eveniment fericit. Te gandesti la vacante, la concedii, la calatorii care vor avea ca scop eliberarea de stres. Poate chiar pleci azi la drum iar ceea ce vei gasi pe parcurs are un efect benefic asupra psihicului tau, pentru ca te intorci acasa cu bateriile incarcate. O iesire undeva cu prietenii este binevenita, deci mobilizeaza-ti amicii si iesiti impreuna la o bere!

Horoscop 7 august 2014 – Rac
Te afli in compania unor persoane foarte diferite si ori tu trebuie sa devii un fel de arbitru intre taberele formate, ori sa incerci sa colaborezi eficient cu fiecare. Tu esti, la randul tau, cu totul altfel decat acestia, iar diferentele atat de mari de personalitate, de metoda de lucru sau de comunicare si de atitudine in fata unor situatii poate crea si animozitati, pentru ca fiecare o tine pe a lui, dar si un schimb reciproc de idei care poate fi constructiv, la urma urmei.

Horoscop 7 august 2014 – Leu
Intervii la momentul oportun cu o solutie salvatoare si atragi respectul si aprecierile colaboratorilor. Unii nu au gasit o astfel de idee, dar tu te-ai informat si ai avut curajul sa spui clar ce gandesti, ca atare, iata, parerea ta conteaza acum foarte mult. Orice confruntare sau competitie de idei in care esti si tu implicat te poate avea printre invingatori, deci nu-ti fie teama sa-ti exprimi parerea. Detii suficienta experienta acumulata prin studiu, ai toate resursele necesare ca ceea ce emiti sa fie performant si de calitate!

Horoscop 7 august 2014 – Fecioara
Trebuie sa dai startul unei actiuni noi, dar ai mai multe directii de mers si nu stii care e mai buna pentru tine. Intuitia ta nu greseste niciodata, ca atare trebuie sa-ti asculti cu atentie vocea interioara care te impinge doar spre una din alternativele oferite. Da-i curs celei spre care iti da ghes inima, pentru ca se va dovedi a fi alegerea corecta. Emotia momentului este mare, pentru ca, atat timp cat nu ai si o garantie certa pe care sa te bazezi, pare doar o senzatie dincolo de ratiune.

Horoscop 7 august 2014 – Balanta
Ar fi perfect daca ti-ai putea permite azi o escapada intr-un decor romantic, de exemplu la mare sau in preajma unui lac, deoarece de acolo iti extragi azi energia pozitiva: din combinatia ideala de elemente naturale (apa, aer, soare) si locuri noi de vizitat. O calatorie s-ar potrivi de minune atmosferei emotionante de azi, poate in compania persoanei iubite, sau, daca nu exista cineva alaturi momentan, insasi calatoria poate fi sursa unei posibile intalniri din care sa se nasca o idila. Iesi in lume si bucura-te de tot ce simti!

Horoscop 7 august 2014 – Scorpion
Ai mai multe drumuri de facut sau mai multe invitatii de onorat, dar dintre ele totusi nu poti accepta decat o singura varianta, cea pe care o consideri cea mai importanta pentru sufletul tau. Ai fi fericit daca ai atinge mai multe destinatii in acelasi timp, dar azi vei reusi sa tragi o linie destul de ferma si, dintre atatea cai de mers, sa te concentrezi asupra uneia singure, care iti va face placere. Vei alege si pentru familie, deopotriva, pentru ca ei te vor urma intru totul in alegerea facuta, ca atare spune tuturor ce ai decis!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com