Horoscop 7 decembrie 2019: străluicre pe toate planurile. Ce zodii sunt lovite de noroc

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 7 DECEMBRIE 2019. Mai este putin si Soarele va face cuadratura cu Neptun in Pesti, iar Venus este si ea prin preajma. Fii pregatit pentru o perioada romantica, visatoare, care se va intinde pe durata intregului weekend. Dar trebuie sa ai si putina initiativa. Nu astepta sa ti se intample lucruri, porneste spre realizarea lor. Luna este in Berbec si nu poti sta pasiv.

06 dec. 2019, 21:04
Horoscop 7 decembrie 2019: străluicre pe toate planurile. Ce zodii sunt lovite de noroc

Stralucire pe toate planurile

Soarele face cuadratura cu Neptun. Cum te simti? Stralucitor? Luna in Berbec te impinge, practic, de la spate. Desi poti fi usor confuz, pentru ca nu stii pe ce drum sa o iei, Berbecul te va ajuta sa indepartezi ceata.

Te asteapta ceva creativ, poate lucrezi la un proiect artistic, poate ca ai nevoie de putina culoare intr-un anumit sector din viata ta. Poate ca vrei, pur si simplu, sa zugravesti. Fa ce-ti trece prin cap! Preia initiativa! Accepta provocarea! Nu conteaza daca pierzi sau castigi!

In amor lucrurile stau bine. Daca ai avut ceva neintelegeri cu partenerul in ultima vreme, de-acum se va limpezi situatia. Ateapta-te pentru o zi romantica, aventuroasa, gratie lui Venus.

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Desi subiectul romantismului si al relatiilor pare ca o scuza pentru o mare aventura, influenta actualei conjuncturi planetare inseamna ca va fi nevoie sa te scufunzi si mai adanc in sentimentele puternice pe care le-ai ascuns adanc spre a nu mai fi la suprafata. Tu admiri foarte mult o anumita persoana, dar ai avut tendinta sa nu ii arati sau spui ce simti. Fa acest pas curajos. 

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Actualul aspect astral inseamna pentru tine faptul ca vei avea o oportunitate minunata sa iti impartasesti cele mai adanci trairi cu cineva special si chiar nu vei fi deloc ingrijorat despre ce vei revea. Exista un puternic sentiment de armonie si caldura in jurul tau care este contagios. Poate ca nici nu ai vorbit in acest fel cu persoana iubita si veti dori sa repetati experienta.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este o influenta minunata in jur care iti poate transforma o intalnire banala intr-o zi sau seara cu adevarat minunata. Actuala energie astrala te face sa vezi ce armonie naturala te inconjoara si este si intre voi. Poti vorbi cu aceasta persoana aproape orice, simtindu-te natural si usor astfel. Nu te ingrjora daca impartasesti ganduri profunde ; ele sunt pe maini bune.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)

Energiile astrale ale zilei te fac brusc sa realizezi cat de multa iubire si binecuvantare este in actuala ta conjunctura amoroasa. Chiar daca ai avut anumite probleme la un moment dat sau nu v-ati vazut asa de mult impreuna, ceva se intampla azi in constientizarea ta. Incepi sa apreciezi ce norocos esti cu adevarat.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro