Horoscop 7 ianuarie 2016: Ce v-au rezervat astrele de Sf. Ion

Horoscop 7 ianuarie 2016: Veşti proaste pentru Berbeci, socializare pentru Gemeni. Citeşte previziunile pentru zodia ta. 

06 ian. 2016, 10:05
Horoscop 7 ianuarie 2016: Ce v-au rezervat astrele de Sf. Ion

Horoscop 7 ianuarie 2016 – Berbec

Daca cineva iti da azi o veste proasta, nu te lua dupa ce spune acesta, ci mai informeaza-te si din alte surse. N-are rost sa-ti stricai ziua din cauza unuia care poate nu e in apele sale si isi varsa naduful pe tine intr-un moment dificil. Pastreaza-ti calmul si mai cere o a doua opinie de la cineva – de la alt medic, de la alt specialist, de la alt martor – pe cat posibil, impartial, care nu e influentat de starea negativa in care se afla primul tau mesager. Sigur nu e atat de grav pe cat o vede acesta, deci de tine depinde sa redresezi situatia, cautand o iesire inainte de a te trage dupa el, in jos.

Horoscop 7 ianuarie 2016 – Taur

Priveste in jurul tau sa vezi persoanele in varsta care ar avea mare nevoie de o vorba buna, de un sprijin, de prezenta ta. Sigur ai un parinte, un bunic, un om pe care il admiri si il respecti, dar care nu se mai afla in forma sa fizica de odinioara. Numai daca i-ai da un semn si ar insemna enorm pentru acesta, ca atare adu-ti azi aminte de batrani. Stii cum se spune: cine n-are batrani, sa-si cumpere, dar daca tu ii ai (inca) alaturi, pretuieste-i! Vei vedea in ochii lor o recunostinta greu de egalat in alta parte, deci ofera-le ca dar in aceasta zi cateva minute din viata ta. Le vindeca orice boala, orice griji, orice probleme, fii aproape de ei, deci!

Horoscop 7 ianuarie 2016 – Gemeni

Iesi in lumea larga, in medii cat mai aglomerate si mai populate, pentru ca cele mai bune lucruri acolo se intampla. Te poti astepta la adevarate miracole (mici sau mari, tot miracole sunt), pentru ca acolo, in aceste medii pestrite, poti gasi minunea cand nici nu mai sperai ca poate exista o solutie. Il vei privi ca pe eroul tau salvator, deoarece intervine intr-o problema personala pe care nu mai stiai cum s-o gestionezi, deci nu insista sa te descurci singur cand undeva afara, in lume, se afla salvarea ta! Caut-o, primeste-o si bucura-te cu recunostinta ca s-a intamplat!

Horoscop 7 ianuarie 2016 – Rac

Esti blocat intr-un punct din care nimic nu mai misca, nimic nu mai inainteaza. Nu te crampona de un banal hop, nu e nici primul, nici ultimul din planurile tale in desfasurare. Daca trebuie sa stai pe loc, e semn ca e bine sa mai analizezi un pic situatia: de unde vii si incotro mergi, pe ce resurse te bazezi, pentru ca sigur ai scapat ceva din vedere. Ca atare nu trata acest impas ca pe capatul eforturilor tale inainte de a renunta, ci dimpotriva, ca pe o necesitate urgenta de a cerceta profund cum stau lucrurile. Le vei vedea altfel, vei gasi solutii si apoi le vei pune in aplicare pentru a duce mai departe ce ai inceput. Chibzuieste deci, la rece, pentru ca informatiile cele mai bune vin catre tine din diverse directii.

Citeşte mai multe pe revista Teo