HOROSCOP 8-14 august: Dragostea pluteşte în aer

Descoperă ce-ți rezervă astrele în perioada 8 - 14 august.

08 aug. 2014, 09:35
HOROSCOP 8-14 august: Dragostea pluteşte în aer

BERBEC

Nativele necăsătorite au serioase probleme de adaptare, dar şi noroc cu carul şi reuşesc să atragă interesul şi sprijinul tuturor colegilor şi prietenilor. Pentru celelalte native, relaţiile profesionale sunt caracterizate de critici prea severe, dar măcar sunt susţinute de partenerul lor de cuplu.

TAUR

Nu vă prea mai înţelegeţi cu prietenii, în primul rând pentru că nu au cum să priceapă de ce aţi devenit atât de precaută şi foarte econoamă. În realitate, vă deranjează că nu sunteţi plătită nici acum în funcţie de eforturile pe care le faceţi! Este necesar să începeţi o nouă renovare a locuinţei.

GEMENI

Vi se pare că vă sunt contestate mai ales calităţile de lideră, că nu mai puteţi lua decizii fără ca acestea să fie comentate ori „disecate” de anturaj. Aveţi prieteni prosperi şi înţelepţi, care vă „deschid” ochii, dar vă dau sfaturi inaplicabile în contextul actual. Primiţi invitaţie la o nuntă.                                                         

RAC

Trăiţi cu senzaţia că uneori norocul poate să vă aducă şi multe ghinioane. Vă împăcaţi pe neaşteptate cu o parte din rudele apropiate ori prietenii cu care v-aţi certat acum trei luni. Alte native primesc musafiri din străinătate. Vă gândiţi din ce în ce mai des la un fel de reconversie profesională.

LEU

Banii pe care îi primiţi la mijlocul intervalului vor deveni motiv de discordie, aşa că se vor intensifica conflictele cu rudele apropiate. Amicele vă ajută să depăşiţi această perioadă în care parcă nu mai aveţi nici familie, nici rude! Facturile sunt plătite cu întârziere şi pot apărea neînţelegeri.

FECIOARĂ

Serioasă, dar şi foarte amabilă, vă puteţi găsi în acest interval partenerul de cuplu cel mai potrivit. Colegii dv. nu suportă fascinaţia pe care o simt cei ce vă întâlnesc şi vă bârfesc din nou. Miercuri, pot apărea conflicte cu o femeie din anturaj, iar la sfârşitul intervalului faceţi multe drumuri.

BALANŢĂ

Veniturile dv. scad din cauza unor reţineri ori pagube cauzate de familie ori de colegii mai tineri. Nici partenerul de cuplu nu e prea calm, aşa că sunteţi la un pas de a trece din nou printr-o depresie. Aventurile galante nu încetează să apară, dar nu sunteţi în niciun caz adepta aventurilor de o zi.

SCORPION

Renunţaţi la orice reţinere şi vă exprimaţi pe loc verbal refulările şi nemulţumirile faţă de rudele ori colegii foarte tineri. Ştiţi că în mare parte reproşurile sunt nemeritate, însă aţi acumulat de prea mult timp o grămadă de insatisfacţii sentimentale. Totuşi nivelul recompenselor financiare creşte.

SĂGETĂTOR

Problemele familiale se accentuează pe neaşteptate din cauza unor neînţelegeri, a unei comunicări defectuoase. Sunteţi nevoită să înapoiaţi o sumă de bani ori să împrumutaţi un prieten şi de aici pornesc tot felul de disensiuni în familie. Partenerul dv. de cuplu devine din ce în ce mai orgolios.

CAPRICORN

Sensibilitatea dv. emoţională atinge cele mai înalte cote şi se manifestă mai ales în relaţiile cu rudele apropiate şi amicele de la serviciu. Refuzaţi să vă împrumutaţi rudele şi le reproşaţi că au făcut cheltuieli nepermis de mari pentru persoana iubită. Vă lăsaţi influenţată şi de unii prieteni.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro