Horoscop 8 August 2015: Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie

Horoscop 8 august 2015. Uite ce îţi rezervă astrele!

RomaniaTV.net
07 aug. 2015, 12:09
Horoscop 8 August 2015: Iată ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie

Horoscop 8 august 2015 – Berbec

Te paste un regret profund pentru felul cum s-a terminat o situatie, pentru ca ai fi putut interveni mai repede si poate ai fi salvat ceva. E o solutie de compromis, e prea tarziu sa mai schimbi ceva si e normal sa consideri acest moment drept o mare dezamagire. Nici nu ai curaj sa spui altora ce s-a intamplat, pentru ca e un punct sensibil si rusinos pe care vei incerca mult timp sa-l repari. Nu te crampona de un esec firesc, prin care au trecut si altii, ci vezi ce ai de invatat din toate acestea!

Horoscop 8 august 2015 – Taur

Nu crede chiar tot ce auzi astazi, pentru ca in preajma ta se infiltreaza o persoana care apeleaza la minciuni si tertipuri incorecte pentru a castiga increderea lumii. Numai tu il banuiesti ca ar avea alte interese decat cele pe care le exprima aparent amical si cu un ton amuzant, dar are un caracter dual pe care tu il mirosi de la o posta. Va fi greu sa spui clar ca il banuiesti de ceva incorect, pentru ca nu ai dovezi palpabile ca ar umbla cu cioara vopsita. E doar un feeling…

Horoscop 8 august 2015 – Gemeni

Daca altadata ai reusit sa ajungi la un anumit tel, de ce te indoiesti ca ai fi capabil sa repeti succesul si acum? Priveste in trecut, la vechile tale reusite, si ai sa vezi cate poti face. Nu conteaza ca e greu drumul pana la implinirea acestui scop, ci conteaza ca poti! Ai putut si atunci, se poate repeta succesul si de data aceasta, totul e sa privesti spre trecut cu intelepciune si cu dorinta de a prelua de atunci resursele pozitive. Nu privi in urma ta ca sa-ti aduci aminte ca ai si gresit, ca ai primit si lectii de la viata, ci priveste spre cel care ai fost candva doar ca sa descoperi cat de bine ai reusit altadata intr-o situatie similara celei de azi

Horoscop 8 august 2015 – Rac

Si ce daca azi nu faci niciun pas mai departe in proiectele in derulare? Meriti si tu o pauza, in care sa-ti aduci aminte de placerile tale personale, de tot ceea ce iti umple inima. Ca e vorba de o zi libera, asa cum are multa lume, sau doar de o seara mai linistita dupa ce ai fost totusi la serviciu, simti ca acele ore au efecte miraculoase asupra psihicului tau pentru ca iti reincarca perfect bateriile. Singurele mici probleme se mai pot ivi in amor, pentru ca se resimte un oarecare blocaj de comunicare cu persoana iubita. Dar trece!

Horoscop 8 august 2015 – Leu

Compania persoanei iubite are un efect fantastic asupra ta. De altfel e un schimb reciproc excelent de energii aici, pentru ca si tu ii faci bine celui drag ori de cate ori ii stai alaturi. Fiecare intra in joc cu alte resurse, completandu-va perfect unul pe altul. Cand unul conduce, celalalt urmeaza indeaproape, investind pasiune si incredere in deciziile liderului. Cand primul propune o cale, partenerul il sustine moral si emotional cu toata dragostea, iar acest dialog va merge de minune azi in cuplu.

Horoscop 8 august 2015 – Fecioara

Ceva drag tie se apropie de sfarsit deci trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca nu te vei mai bucura de aceasta senzatie placuta multa vreme. Tot ce-i frumos se incheie, la un moment dat, vei ramane cu amintirile placute, cu trairile acumulate, dar trebuie totusi sa te detasezi si sa treci mai departe fara a te crampona de senzatii. Nimic nu-i vesnic: nici iubirea, nici fericirea, nici vacanta, deci de maine te vei gandi la aceste placeri cu jind, cu dor, cu nostalgie, dar multumit ca ai avut parte de ele.

Citeste mai mult pe Revista Teo