Horoscop 8 august 2023. Este marţi, dar nu 13, iar multe zodii sunt lovite de noroc!

Horoscopul zilei de 8 august 2023. Ziua de 8 august vine cu o mulțime de provocări pentru nativii horoscopului. În vreme ce unele semne zodiacale vor beneficia de ajutorul astrelor pentru a se reface după o perioadă încercată, unele zodii nu vor avea de ales și vor trebuie să facă față trecutului.

07 aug. 2023, 13:27
Horoscop 8 august 2023. Este marţi, dar nu 13, iar multe zodii sunt lovite de noroc!

Horoscop 8 august 2023 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astăzi trebuie să pui mai mult accent pe lucrurile care te fac să te simți împlinită. Este o perioadă a schimbărilor și ar trebui să-ți eliberezi mintea de gânduri inutile. Încearcă să nu te stresezi prea mult cu ceea ce ar putea să-ți rezerve viitorul. Cel mai bine este să te concentrezi pe prezent și să te bucuri la maxim de fiecare moment. Uneori cel mai bine este să fii cât mai mult posibil ancorată în lucrurile pe care ți le poate oferi prezentul. Ești o zodie de foc extrem de inteligentă și vei găsi întotdeuna calea pentru a rezolva orice problemă.În prima parte a zilei, vei primi un telefon care te va anunța că urmează să ai colaborare de lungă durată care îți va aduce venituri mult mai mari decât până acum. Astrologii îți recomandă să fii atent la detalii și sută la sută implicat, deoarece pe viitor vei avea parte de beneficii uriașe. Pe seară, te gândești să sărbătorești această reușită cu familia.Esti energic, binedispus, iar acest lucru va fi observat chiar de la primele ore ale diminetii. Dai dovada de determinare, de dinamism si reusesti sa-i mobilizezi pe toti cei cu care vei interactiona. Este un cadru astral prielnic pentru activitati care presupun miscare, sustin astrele. Ziua de astăzi, pentru Berbeci, este o zi foarte bună pentru socializare. Vor lega prietenii noi, se vor întâlni cu prieteni vechi sau vor petrece timp cu prietenii mai noi. Astrologii le recomandă să fie atenți la cheltuieli, deoarece Berbecii, în acestă perioadă, au tendința de a oferi cadouri sau de a o organiza petreceri pentru că se simt într-o formă foarte bună.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Horoscopul zilei anunță o perioadă de prosperitate financiară pentru nativii din zodia Taurilor. Aceștia vor avea parte de câteva oportunități care le vor permite să-și crească veniturile. Taurii știu cum să-și gestioneze cheltuielile, astfel încât la final de lună să nu rămână cu datorii. Astrele te sfătuiesc să continui să economisești cât de mult poți, urmează o perioadă benefică pentru investiții și ar trebui să profiți de ea.Sunt șanse mari ca persoana iubită să te găsească iritant/ă căci toată atenția ta va fi îndreptată asupra sa. Indicat este să nu exagerezi căci această zi tinde să distorsioneze percepția asupra lucrurilor și te-ai putea trezi în mijlocul unui conflict.Nativii din această zodie vor rezolva în cursul zilei de astăzi o problemă cu care se confruntă de ceva timp. În ceea ce privește relația cu partenerul, aceasta atârnă de un fir de ață. Îți recomandăm să îți iei timp liber și să te gândești mai serios la viitorul tău, astfel este posibil să pierzi dintr-o greșeală persoana de lângă tine.Lucrurile sunt relativ stangnante in viata ta in acest moment si acest lucru te frustreaza. Nu te astepta ca lucrurile sa se schimbe de la sine. Trebuie sa actionezi decisiv, cu incredere si atitudine pozitiva. Poti face modificarile necesare pentru a-ti crea o noua configuratie. Taurii vor avea parte de schimbări la locul de muncă. Fie că vor cere o mărire de salariu sau că se vor îndrepta către alt domeniu, aceștia vor siguri pe ei înșiși. Pe planul sentimental, se vor întâmpla câteva schimbări pentru cei care sunt singuri. În ceea ce privește relația de cuplu, să aveți grijă la ce cereți, s-ar putea să nu puteți oferi la rândul dvs.

Horoscop dragoste Camelia Pătrăşcanu. Zodiile care se despart până la toamnă. Cuadratura care tensionează cuplurile

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nativii din zodia Gemenilor încep ziua într-un mod de-a dreptul spectaculos. Astăzi se simt plini de energie, iar acest lucru îi va ajuta să ducă la bun sfârșit tot ceea ce și-au propus. A sosit timpul ca acești nativi să lase trecutul în spate și să se bucure mai mult de ceea ce poate să le ofere momentul prezent. Oricât de mult și-ar dori, uneori este mai bine să lași anumite persoane în spate pentru a nu repeta greșeli care să te coste emoții și sentimente importante.Poti avea o atitudine negativista fata de oameni sau de unele situatii cu care te confrunti. Privesti numai partea goala a paharului, crezand ca lucrurile sunt mult mai rele decat sunt de fapt. Pe de alta parte, refuzi cu incapatanare orice urma de ajutor oferit de cei carora le pasa cu adevarat de tine. Corecteaza-ti aceasta atitudine. Tu esti singurul responsabil ca ti-ai facut viata dificila.Ziua de astăzi, pentru Gemeni, este o zi despre relaxare. Au terminat tot ce au avut de făcut și profită din plin de această zi alături de familie. Aceștia se gândesc serios să plece într-o excursie de câteva săptămâni pentru relaxare și să revină cu forțe noi. Se cunoaște deja faptul că Gemenilor le place să călătorească foarte mult, iar ziua de astăzi este una despre organizat o excursie în afara țării. Fie că vor pleca în interes de muncă sau pentru relaxare, Gemenii sunt foarte nerăbdători în această privință. Astrologii le sugerează să nu grăbească prea tare lucrurile.

Horoscop 8 august 2023 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Au avut destul de multe lucruri de rezolvat și din acest motiv se simt mai obosiți decât în mod obișnuit. Astrele le recomandă o zi în care să se relaxeze complet și să se bucure de lucrurile care le fac cu adevărat plăcere. Pe plan emoțional, lucrurile stau la fel de frumos pentru nativii din zodia Racului. Aceștia au parte de o întâlnire cu o persoană care ar putea juca un rol foarte important în viața lor în viitor.Ziua este potrivita pentru cautari interne si revizuiri mai detaliate. Incearca sa intelegi ce faci gresit si asigura-te ca schimbi metodele si tactica pentru a scapa de tot ceea ce te face sa te simti inconfortabil si sa bati pasul pe loc.Fără a conștientiza asta, la finalul zilei vei realiza că ai avut o zi productivă și minunată. Astăzi vor avea loc mai multe evenimente care îți vor readuce încrederea în sine, care ți-a lipsit în ultima vreme.Ai parte de câteva discuții mai aprinse cu o persoană din familia ta, ceea ce te emoționează și îți oferă o stare de neliniște. Pe planul sentimental, o duci foarte bine, dar ai grijă, este o linie foarte subțire care se poate distruge oricând. Astrologii îți recomandă să îți iei câteva zile de relaxare și să te aduni. Ziua de astăzi, pentru nativii din acestă zodie, este despre finanțe. Aceștia vor primi ajutorul unui prieten sau le va fi acceptat un împrumut pentru a-și îndeplini visul. Pe planul sentimental, lucrurile merg foarte bine, iar Racii deja au început să se gândească serios la ce vor face în perioada următoare.

Leu (23 iulie – 22 august)

Lasă energia negativă de-o parte și bucură-te mai mult de lucrurile mărunte ale vieții. Este o perioadă agitată pentru tine și ar fi momentul să te relaxezi. Oamenii se bazează pe tine și pe spiritul tău de lider pentru a rezolva mai multe lucruri decât poți duce. Încearcă să nu te suprasoliciti și să-ți oferi spațiul necesar pentru a te dezvolta și pe plan personal.O zi foarte instabila, energia vietii tale este la un nivel foarte scazut. Risc ridicat de a pierde pariuri sau la loterie. Economisiti-va banii. Aveti grija in timp ce conduceti.S-ar putea ca pentru astazi sa nu ai organizate anumite activitati sau sa ai un plan bine stabilit. Dar stii vorba aceea, lucrurile bune se intampla cand te astepti mai putin. Fii deschis la ideile pe care ti le sufereaza astazi ceilalti, te indeamna astrele.Leii sunt dispuși astăzi să evite orice conflict și să se axeze pe o relație bună cu cei din jurul lor. Persoanele din jurul acestora și chiar prietenii apreciază acest lucru și țin să le mulțumească. Acești nativi din zodia Leu sunt bucuroși de noile proiecte și lucrează intens la ele. Leii vor fi deschiși la noi colaborări în ziua de astăzi. Vor avea parte de câteva întâlniri importante, iar rezultatele vor fi pe măsură. Pe planul profesional, lucrurile merg foarte bine, luna aceasta fiind o lună foarte bună. Nici pe planul sentimental, nativii din zodia Leu nu o duc rău. Au parte de surprize din partea persoanei iubite.

Horoscop 8 august 2023 Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Azi ai parte de o zi extrem de încărcată. Oamenii au multe așteptări de la tine, iar tu nu vrei să dezamăgești pe nimeni. Ești împărțită în foarte multe activități și ai impresia că nu reușești să ții pasul. Încearcă să-ți oferi o clipă de răgaz și privește toată imaginea din perspectivă. Chiar și cele mai aglomerate zile pot avea un final liniștit și relaxant. Totul depinde de tine și de felul în care alegi să privești lucrurile.Te simti liber, inspirat, puternic, fara complexe, autentic, iar aceasta atitudine te va ajuta din multe puncte de vedere. Este un cadru astral extrem de favorabil pentru a sparge acele bariere si impedimente pe care le-ai avut pana acum, sustin astrele.Azi vei avea nevoie de dragostea și afecțiunea celor dragi, pe care tu îi sprijini mereu din toată inima. Din păcate, nu vei primi întotdeauna ajutor de la ei. S-ar putea să se ajungă la un conflict dacă le atragi atenția asupra acestui lucru.Fecioarele simt nevoia în această zi să fie înconjurate de prieteni sau familie. Este o zi excelentă pentru activități de grup. Pe planul sentimental, lucrurile merg destul de bine și te gândești la viitor cu persoana iubită. Fecioarele vor fi felicitate de către șef pentru reușitele din această zi. Lucrurile merg din ce în ce mai bine, dar oboseala își spune cuvântul. Astrologii îți recomandă să ai grijă de tine însuți și să faci mai multă mișcare fizică.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Astăzi vei avea șansa de a te relaxa, lucru binevenit după evenimentele din ultima vreme. De asemenea, s-ar putea sa faci un pas înapoi în relație. Indicat este să vorbești despre incertitudinile tale cu partenerul/a.Fii foarte atentă la felul în care iei decizii astăzi. Energia zilei te influențează în mod negativ și poți fi indusă în eroare în anumite situații. Încearcă să eviți deciziile radicale și să amâni problemele care nu necesită rezolvare urgentă pe altă zi. Cel mai bine este să rezervi această zi pentru a medita. Astrele te sfătuiesc să-ți eliberezi mintea de stres și să aduci în viața ta mai multă energie pozitivă.Este momentul sa iei initiativa, indiferent ca este vorba despre o idee legate de serviciu, o parrere lansata in cercul tau de prieteni sau curaj in ceea ce priveste viata ta sentimentala. Este o zi buna petnru clarificari si constientizari, afli catre ce ar fi bine sa-ti indrepti atentia.Deși, în ultima perioadă, Balanțele au fost foarte ocupate, astăzi au parte de o zi de relaxare. Fie că este vorba de o ieșire în parc sau o drumeție, Balanțele nu vor refuza. Alături de persoana iubită și de copii vor avea parte de o zi extrem de relaxantă. Ziua de astăzi, pentru Balanțe, va fi o zi dedicată doar lor. Se vor gândi la problemele lor, la ele însele, la ce urmează să facă și își vor acorda mai multă atenție. După ultima perioadă încărcată, acestea își doresc să petreacă ceva timp singure sau doar în compania persoanei iubite.

Horoscop 8 august 2023 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii au nevoie de o vacanță. Horoscopul zilei îi sfătuiește pe acești nativi să-și rezerve ziua pentru a se bucura de timpul liber alături de cei dragi. Scorpionii pot avea parte de experiențe uimitoare, dacă își permit pentru o clipă să viseze. În plus, planeta lor guvernantă se va asigura întotdeauna că acești nativi vor fi protejați și că vor găsi calea corectă pentru a rezolva lucrurile.Astazi este despre viziune, de perspectiva, de viitor, de rolul tau pe care doresti sa-l joci si nu neaparat va fi vorba despre cariera sau afaceri, ci mai curand de sfera vietii personale. Inlaturi anumite constrangeri si actionezi, te mobilizezi, sustin astrele.Vei putea descoperi cu stupoare că oamenii nu vor fi de acord cu tine. Fără îndoială, acest lucru se explică prin faptul că în acest moment ei absorbit/ă de sine, în timp ce tu ești mai implicat/ă în interesele colective. Nu ar strica dacă ai fi mai înțelegător/are.Ai parte de niște surprize astăzi din partea unor oameni pe care nu i-ai mai întâlnit de foarte mult timp. Spre seară, vei fi invitat să participi la o masă cu familia partenerului și ar fi bine să mergi, altfel se vor crea tensiuni în relație. Pe planul profesional, vei întâlni oameni cu care vei colabora pe termen lung și care te vor ajuta cu foarte multe lucruri în cariera ta. Scorpionii au parte de câteva cheltuieli neprevăzute, iar planurile pe care le aveau în legătură cu cumpărarea unei case dispar. Nu este o zi foarte bună pentru Scorpioni. Pe seară, aceștia vor avea parte de câteva discuții mai aprinse cu partenerul și copiii.

PORTALUL LEULUI trimite ENERGII PUTERNICE spre Pamant! 6 lucruri importante de care sa tii cont PENTRU BINELE TAU!

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Este un moment bun pentru studiu, cercetare, pentru largirea orizonturilor cu noi cunostinte. Este un cadru astra favorabil pentru a incepe ceva nou, pentru a intra intr-o noua etapa. Nu te multumeste realitatea in care te afli acum si cauti sa faci unele modificari. Care sunt primele schimbari pe care doresti sa le faci?Vor apărea o mulțime de posibilități să duci la final un proiect mai vechi. Totuși, vei avea tendința să te retragi și să meditezi în colțul tău preferat. Poate e decizia cea mai potrivită.Săgetătorii se vor bucura de o vacanță binemeritată. Un grup de prieteni s-ar putea să te contacteze pentru a te invita în oraș. Nu rata această oportunitate și bucură-te de momentele alături de cei dragi. De altfel, toată energia ta vine din interacțiunile pe care le ai cu cei din jur. Încearcă să petreci cât mai mult timp în preajma prietenilor tăi cei mai bun și ai familiei. Energia pe care o primești de la ei te va ajuta foarte mult în perioada care urmează.Săgetătorii tind să fie cam certăreți astăzi și nu au răbdare să asculte și părerea celorlați, ceea ce creează anumite tensiuni în familie. Astrologii îți recomandă să ai grijă mai mult de tine însuți, pentru că în ultima perioada nu prea te-a mai interesat, iar asta se vede și la locul de muncă, dar și în relațiile cu ceilalți. Este o zi perfectă pentru Săgetători pentru a ieși cu colegii de la muncă sau cu prietenii. Pe planul profesional, primești o mărire de salariu care îți era promisă de ceva timp. Lucrurile încep să meargă din ce în ce mai bine. Se pare că Săgetătorilor le merge foarte bine.

Horoscop 8 august 2023 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ziua de astăzi nu va începe foarte bine pentru Capricorni. Vor primi un telefon de la o persoană de la locul de muncă, iar tot restul zilei vor fi destul de debusolați. Pe seară, lucrurile se schimbă puțin. Petrec timp cu partenerul, iar starea lor devine mult mai bună. Capricornii sunt mai hotărâți ca niciodată să rezolve problemele mai devreme decât le aveau programate. Sunt plini de idei, iar ziua de astăzi este una extraordinară, atât pe planul sentimental, cât și profesional. Efortul depus va aduce rezultate pe măsură.Capricornii trebuie să învețe să se detașeze de greșeli. Dacă un lucru nu ți-a mers așa cum ai plănuit, cel mai bine este să-l privești dintr-o perspectivă nouă. Încearcă să nu duci totul la extrem și să faci din orice mic eșec o adevărată tragedie. Bucură-te mai mult de situațiile care merită cu adevărat și odihnește-te atunci când simți nevoia să-ți încarci bateriile.Te simti puternic, victorios si plin de idei indraznete. In plus, ai nevoie sa simti ca esti util, ca ceilalti au nevoie de tine, se bazeaza pe ajutorul tau, ca esti important. Este un cadru astral deosebit de bun pentru a-ti asculta intuitia, pentru a-ti folosi creativitatea, sustin astrele.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii trebuie să fie mai atenți la felul în care se raportează la lumea lucrurilor materiale. Astrele îi sfătuiesc să investească mai mult în experiențe și să se bucure de fiecare moment. La final de zi trebuie să fii fericită cu deciziile luate și să nu regreți nimic. Se anunță perioadă foarte prosperă pentru nativii din zodia Vărsătorului. Pe plan financiar vor avea parte de câteva câștiguri semnificative.Este o zi buna pentru a te distra, pentru a te aventura, pentru a experimenta si partea interesanta este ca tu vei fi cel care va lansa ideile, va veni cu propuneri de entertaiment. Este o zi minunata pentru a o petrece inconjurat de copii, pentru a te gandi la propria copilarie, pentru a depana amintiri.Vărsătorii se tot gândesc în ultima perioadă foarte mult la starea lor de sănătate și nu ajung la nicio concluzie. Privind munca depusă din ultima perioadă, aceștia se simt epuizați. Astrologii le recomandă să se îngrijească mai mult și să adopte un stil de viață mai sănătos. O nouă perioadă începe cu ziua de astăzi pentru Vărsători. Soarele apare și pe cerul lor și sunt din ce în ce mai productivi și își dau mult mai mult interes. Pe planul sentimental, aveți câteva lucruri de vorbit cu partenerul de viață.

Previziuni rune. HAGALAZ perturbă totul în jur, EIEWAZ este cu faţa-n jos, dar WUNJO vine cu belşugul!

Horoscop 8 august 2023 Pești (19 februarie – 20 martie)

Nativii din zodia Peștilor sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă de sănătatea lor. Aceștia trebuie să se relaxeze și să nu uite cât de importantă este liniștea sufletească. Femeile Pești au tendința să-i pună pe ceilalți pe primul loc și să uite că ele sunt cele mai importante. Astrele sunt de părere că astăzi trebuie să-și rezerve ziua pentru a se răsfăța.Ai sentimentul de libertate, de explorare. Sunt bine aspectata drumurile, deplasarile, legatura cu strainatatea. Este timpul sa-ti modelezi agenda, este nevoie de prioritizare, de eficienta, de etapizare a tuturor sarcinilor pe care vrei sa le faci. Care este planul tau?Dacă recent ai terminat o poveste de dragoste, și credeai că celălalt te-a uitat, s-ar putea să ai o surpriză. Totuși, poate vei auzi o scuză bună sau un adevăr dureros, însă felul cum vor evolua lucrurile depinde doar de tine.Peștii vor avea parte de foarte multe acțiune în cursul zilei de astăzi. Se vor confrunta cu anumite probleme pe care trebuie să le rezolve pe loc. Intuiția lor l-ar fi de mare ajutor în această situație. Pe planul sentimental, lucrurile nu stau foarte bine. Astrologii vă recomandă să petreceți ceva mai mult timp cu persoana de lângă dvs., altfel este posibil ca această persoană să se distanțeze de dvs. Peștii care vor petrece această zi alături de persoana iubită vor avea parte de o zi plină de romantism. Se gândesc din ce în ce mai mult la viitor și la momentul cel mare. Pe planul profesional, aceștia vor să își transforme o plăcere într-o afacere, doar că e vorba de foarte multă răbdare