Horoscop 8 mai 2022. Ziua stă sub semnul iubirii

Ziua sta sub semnul iubirii. Iubirii de sine, iubirii de semeni. Totul gratie trigonului Venus-Luna care aduce in prim plan puterea iubirii scrise in stele.

07 mai 2022, 22:50
Horoscop 8 mai 2022. Ziua stă sub semnul iubirii

Horoscop 8 mai 2022. Dar, inainte de a cauta iubirea in altii, gaseste-o intai in tine. Cultiva-ti iubirea de sine pentru a-i putea iubi pe altii si pentru a putea fi iubit de altii.

Horoscop 8 mai 2022 BERBEC

Toarna-ti azi un ceai sau o cafea buna. Fa un dus fierbinte cu spuma si uleiuri esentiale. Pe scurt, rasfata-te cum stii mai bine. Foarte posibil ca ai adunat o tensiune suplimentara de la oamenii din jurul tau si trebuie sa o elimini.

Fii constient de asta si propune-ti ferm sa scapi de gunoiul pe care altii, fara voia lor, l-au rasturnat asupra ta. Tu esti o persoana foarte sensibila. Bate-te pe spate si fereste-te de miscari bruste de la altii care te pot destabiliza.

Exista cineva in viata ta care are un raspuns pentru tine ce iti este necesar. Indreapta-te spre o alta persoana care are nevoie de ajutorul tau si cu aceasta ocazie iti va transmite un mesaj important de la noi.

Citeste si Zodiile care se atrag precum un magnet! Nu se vor dezlipi niciodată una de cealaltă

Horoscop 8 mai 2022 TAUR

Nu sta in casa pentru ca este o zi buna sa stralucesti. Poate ca ai putea sa te vezi cu un prieten cu care nu te-ai mai vazut de ceva timp. Iti prinde bine sa sporovai si sa impartasesti unele vesti personale.

Ai trecut prin tot felul de experiente si schimbari in ultimul timp si te simti bine sa impartasesti cu cineva care stii ca te apreciaza. Starea de spirit va fi ridicata daca esti inconjurat cu oameni prietenosi azi.

O noua relatie cu cineva nou, un nou proiect sau o revigorare si reaprindere a flacarii de iubire in actuala relatie – toate acestea sunt iminente acum. Deschide-ti inima spre iubire.

Citeste si Ce planete sunt RETROGRADE in luna mai 2022? Cum te influenteaza fiecare!

Horoscop 8 mai 2022 GEMENI

Tu mereu pari a avea raspunsurile cum sa faci totul potrivit. Oamenii te consulta des pentru sfaturi pentru ca esti expert in multe domenii. Dar azi poti simti ca rucsacul de sfaturi este gol.

Poate ca ai de inteles ca oamenii trebuie sa isi faca propriile lor greseli ca sa invete. Ai de invatat sa ai rabdare cu altii in timp ce ei trebuie sa isi dea seama singuri ce au de facut ca sa le fie mai bine, dar in ritmul lor.

Tu ai o legatura calda si minunata cu animalele care iti deschide inima si te ajuta sa iti manifesti iubirea in lume. Permite felului tau gentil si iubitor de a fi sa fie vazut de altii, de aceasta data in acest fel de manifestare a dragostei.

Citeste continuarea pe www.sfatulparintilor.ro