Horoscop 8 octombrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Află ce îţi rezerva astrele pentru joi, 8 octombrie 2015. 

07 oct. 2015, 14:47
Horoscop 8 octombrie 2015. Uite ce îţi rezervă astrele

Horoscop 8 octombrie 2015 – Berbec

Tu esti un curajos din fire, vrei sa iesi in evidenta, dar azi o voce interioara iti spune sa ramai in banca ta, sa nu iesi prea mult in evidenta, ca nu cumva ceea ce te-ar impinge in fata sa fie un acces de orgoliu si personalitate. Nimeni nu te poate opri cand ai ceva de spus si de aratat, asa e, dar de data aceasta nu esti foarte sigur pe ceea ce vrei sa spui, deci mai bine ai mai astepta, ai mai aduna informatie. Asteapta momentul potrivit, ca atare toate piedicile marunte care te tin astazi pe loc au un rost, pentru ca te opresc la timp inainte de a spune cine stie ce lucru pe care sa-l regreti mai tarziu. Fii tu insuti, dar cu un dram de modestie!

Horoscop 8 octombrie 2015 – Taur

Discuti cu familia despre unele planuri de viitor care cer un oarecare dram de curaj, dar pentru ca primesti de la ei numai reactii entuziaste, asta iti amplifica si tie dorinta de a ajunge mai repede acolo unde visati cu totii. De tine depinde felul cum vei construi aceste perspective promitatoare, tu esti capul lor, esti indrumatorul, esti motorul de energie, ca atare totul va evolua excelent cat timp interesul tau e maxim si implicarea ta totala. Merita efortul, pentru ca e bucuria familiei tale in joc si, de dragul lor, esti capabil de adevarate gesturi de bravura!

Horoscop 8 octombrie 2015 – Gemeni

Dragostea cere si un dram de luciditate, nu ajung doar visele frumoase si declaratiile pompoase in doi. Incearca sa revii cu picioarele pe pamant dupa o perioada in care ai plutit confuz printre nori. A venit vremea sa si construiesti ceva, nu doar sa visezi la ingerasi roz si fluturasi multicolori. Trebuie sa arati ca iubesti prin gesturi vizibile si clare. Chiar daca te simti bine acolo sus, aerian si indragostit lulea, trebuie sa transpui iubirea si in proiecte la care sa pui umarul pentru a le consolida si ridica prin eforturi concrete alaturi de cel drag. Vrea fapte, nu vorbe!

Horoscop 8 octombrie 2015 – Rac

Se simte un aer nou in casa ta, de parca unele planuri la care ti-ai adus contributia alaturi de cei dragi capata un ritm mult mai alert si evolueaza mult mai repede spre nivelul visat. E un salt vizibil, ai toate motivele sa fii entuziasmat pentru felul cum explodeaza lucrurile spre bine, dar acest succes e urmarea unei strategii pozitive pe care ai construit-o mult inainte. Acum i-a venit randul sa-si arate efectele, deci nu e deloc o surpriza, pentru ca tu muncit serios ca acum sa vezi efectele miraculoase ale eforturilor tale. Ai gandit pozitiv in permanenta, ti-ai spus mereu ca se poate, ai vrut mai mult si mai bine, iar acum conditiile favorabile se aduna pentru ca totul sa sara deja cateva etape, mult mai aproape de nivelul visat.

Horoscop 8 octombrie 2015 – Leu

Cauta adanc in sufletul tau si gaseste acea picatura de fragilitate pe care incerci s-o tii ascunsa, din nevoia de securitate. Nu vrei sa arati lumii ca poti fi si sensibil, ca ai si tu defectele si temerile tale, si de aceea le ambalezi pe toate intr-o aura atotputernica si rationala. E bine sa ai un scut protector la indemana, numai ca sunt momente in care e recomandabil sa lasi garda jos si sa scoti la lumina sufletul. Asa vei face si azi, cand nu vei mai rezista emotiei si suspini la o situatie pe care altadata ai fi gestionat-o lucid, mental, rece. Clar ca cineva te-a ingenuncheat cu un impuls emotiv nemaiintalnit!

Citeste mai mult pe Revista Teo