HOROSCOP: 8 zodii care se potrivesc perfect cu parteneri din acelasi semn zodiacal

HOROSCOP: Exista, potrivit astrologilor, perechi ideale si parteneri care sunt pur si simplu incompatibili, din cauza zodiei sub semnul careia s-au nascut. 

RomaniaTV.net
17 sept. 2014, 12:54
HOROSCOP: 8 zodii care se potrivesc perfect cu parteneri din acelasi semn zodiacal

HOROSCOP: Cu toate acestea, exista si oameni care se inteleg de minune, desi conform cartilor de astrologie sunt intr-o relatie cu parteneri dintr-o zodie care nu li se potriveste. De ce?

In teorie, doar detasatii Varsatori si Scorpionii se inteleg cu cei din zodia lor din motive complet opuse. Varsatorul detasat se da in vant dupa Varsatorul tolerant, relaxat, iar posesivul Scorpion are nevoie de un partener care sa ii poata intelege aceste porniri.

Adevarul este ca exista si alte sase semne zodiacale care sunt ceva mai predispuse la a se implica in relatii cu persoane nascute sub aceeasi zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Fecioara, Sagetator si Capricorn.

Motivul este destul de simplu. Acesti oameni sunt atrasi de parteneri cu interese similare si inteleg cu adevarat prin ce trece partenerul. 

Doi Berbeci pot fi galagiosi si competitivi, dar isi vor intelege reciproc slabiciunile.

Doi Tauri vor fi incapatanati in cadrul unor dispute, dar impartasesc aceeasi dorinta de siguranta si de a se bucura de viata.

Doi Gemeni sau doua Fecioare vor vorbi constant, asa ca nu vor duce dorul conversatiei, element decisiv in cadrul relatiei pentru aceste doua zodii volubile.

Citeste mai mult pe feminis.ro.