Horoscop 9-15 iunie. Află ce spun astrele pentru această săptămână

Horoscop 9-15 iunie: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

09 iun. 2014, 05:03
Horoscop 9-15 iunie. Află ce spun astrele pentru această săptămână

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)
În această săptămână trebuie să încerci să îţi exprimi sentimentele şi să fii mai deschisă. Chiar dacă nu îţi merge prea bine pe plan sentimental, situaţia se poate îmbunătăţi dacă începi să vorbeşti şi să îţi spui nemulţumirile. Este foarte important ca partenerul tău să cunoască ce ai vrea să schimbi la el.

Nu se anunţă schimbări în bugetul tău din această perioadă. Totul continuă pe aceeaşi linie, echilibrată de altfel. E posibil chiar să faci unele economii din cauza faptului că nu ai suficientă vlagă pentru a merge la cumpărături.

Nu te poţi concentra, energia lipseşte cu desăvârşire şi e posibil să te alegi cu o anemie destul de inconfortabilă. Ai nevoie de relaxare, o zi sau două libere te vor ajuta să îţi revii. Ai grijă la odihnă, dar nu ignora nici alimentaţia.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Se întâmplă ceva neplăcut la tine acasă, dar nu este atât de grav precum pare. Acumulezi frustrări, iar acest lucru se răsfrânge şi asupra altor aspecte ale vieţii tale. Neliniştea din mediul privat se transformă în ceva ce ar putea fi evitat cu mai multă comunicare. În weekend vei realiza că totul a fost un fleac şi că nu merita să te consumi atât.

Este o săptămână a contractelor, aşa că vei avea responsabiliatea de a semna unele documente care îţi pot aduce sau nu bani în plus în conturi. Este timpul să faci ceva mai mult pentru tine şi să te pui la adăpost pentru zile mai grele. Investiţia este cea mai bună soluţie.

Ai parte de stres, dar spre sfârşitul săptămânii scapi de el definitiv. Din această cauză ai toate şansele să te alegi cu dureri serioase de cap şi cu o dispoziţie destul de proastă. O baie fierbinte şi muzică relaxantă te vor ajuta să te destinzi.

Leu (22 iulie – 22 august)

E posibil ca în această săptămână să ai parte de o întâlnire romantică, iar şansele ca lucrurile să meargă bine sunt foarte mari. Primeşti dragoste din toate părţile, doar că îţi este foarte greu să faci o alegere. Trăieşte fiecare clipă la maxim şi vezi ce se întâmplă la final.

Nu ai probleme cu banii în această săptămână, dar nici nu vei câştiga mai mult decât până acum. Chiar dacă ar fi schimbări în plan financiar, starea ta euforică nu te va lăsa să le bagi în seamă. Eşti mult prea îndrăgistită pentru a te lăsa afectată de lucrurile materiale.

Dacă până acum ai ignorat starea ta de sănătate, la sfârşitul acestei săptămâni va trebui să îi acorzi mai multă atenţie. Gândeşte-te mai mult la tine şi fă ceva în această privinţă. Mişcarea parea a fi cea mai bună soluţie pentru a fi în formă, aşa că începe cu alergatul prin parc sau du-te la o sală de sport.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În cursul săptămânii nu vei avea timp de viaţa ta privată, dar weekend-ul va fi plin de romantism şi distracţie. Nu acţiona impulsiv, asta ar trebui să fie grija ta, altfel rişti să îţi superi partenerul. Chiar dacă ai multe pe cap, învaţă să delimitezi munca de viaţa personală.

Deşi eşti foarte grijulie şi organizată, în săptămâna aceasta se va schimba ceva. Eşti impulsivă atunci când vine vorba de cumpărături şi te tentează lucruri pe care până acum le-ai ignorat. Ascultă de sfatului prietenilor dacă vrei să nu ajungi la sapă de lemn.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, dar simţi o nevoie urgentă de aer proaspăt. Dacă nu poţi pleca nicăieri acum, fă-ţi planuri pentru concediu şi pune totul la punct pentru a nu da înapoicând va veni momentul.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Va fi o săptămână intensă, şi vei avea parte de multe. Flirt, romantism, plimbări, vei avea de ce să te bucuri. Vei vedea lucrurile altfel şi vei reuşi să înţelegi că nu este nimic mai important decât propria ta fericire. Petrece cât mai mult timp în compania iubitului, de asta ai cea mai mare nevoie acum.

Dacă la începutul acestei săptămâni doar te distrezi, de miercuri te vei axa pe afaceri. Vrei să ştii exact cu ce profit te alegi de pe urma acestor tranzacţii pe care le faci şi nu oferi nimic pe gratis. Totul are un preţ pentru tine şi vrei să faci economii serioase.

Nu apare nimic nou la acest capitol, aşa că îţi poţi vedea de planurile tale fără să întâmpini neplăceri. Mergi pe aceeaşi linie, alimentaţia sănătoasă, mişcarea, dar şi un program de odihnă suficient te vor păstra la fel de viguroasă ca şi până acum.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu eşti deloc credulă, dar nici sceptică la orice. Acest lucru te va ajuta în această perioadă să treci peste unele probleme sentimentale. Chiar dacă ai unele bănuieli cu privire la iubitul tău, nu te grăbeşti să îl acuzi fără să ai dovezi. Se va dovedi a fi o decizie înţeleaptă.

Vei primi cadouri în această săptămână, însă multe dintre ele vor fi lucruri total nefolositoare. Dacă acestea vin din partea unor persoane foarte apropiate, cere-le fără ruşine să îţi dea bonul pentru a le schimba. Fie că îţi alegi ceva ce îţi place, fie iei banii înapoi, oricum vei ieşi în câştig.

O ceaşcă de cafea şi mai multă linişte te vor ajuta să îţi recapeţi energia de altă dată. Trebuie să fii însă prudentă pe stradă sau în trafic, riscul accidentelor este unul mare. Atenţia te poate scăpa de evenimente neplăcute.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ai nevoie de o vacanţă, şi săptămâna aceasta poate fi momentul perfect. Nimic nu te poate relaxa mai mult decât o escapadă alături de iubitul tău departe de agitaţia oraşului. Dacă eşti singură tot vei vrea să pleci undeva cu prietenele tale, eşti pregătită de agăţat. Dacă îţi planifici bine totul, ai toate şansele ca dorinţele tale să devină realitate.

Ai destui bani încât să cheltui o parte din ei pe distracţie, mai ales în weekend când ai toţi prietenii aproape de tine şi cu foarte mare chef de viaţă. Intră în economiile tale şi fă-ţi mofturile măcar o dată pe lună, iar acum este acel moment.

Te vei simţi atât de bine în această săptămână, cum nu te-ai mai simţit de ani. Ai o formă fizică de invidiat, iar de cea psihică nici nu se mai pune problema. Bucură-te de aceste momente, dar încearcă să nu te extenuezi şi să rămâi fără resurse.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Domini pe toată lumea, mai ales pe iubitul tău. Acest lucru are şi părţi bune, dar şi părţi rele. Înainte de a te gândi la tine, trebuie să iei în considerare faptul că nu eşti singură, aşa că nu poţi decide doar tu pentru cei din jur. Cere-i părerea, altfel îi vei răni orgoliul!

Eforturile pe care le-ai depus până acum vor cunoaşte primele rezultate, şi vei fi o adevărată vedetă printre colegi. Toţi îţi vor cere sfaturi şi te vor trage de limbă despre cât ai câştigat. Încearcă să nu dai tot din casă, unii pot fi profitori fără să îţi dai seama.

Nimic notabil pentru tine în această perioadă, nu stai nici bine, dar nici rău la acest capitol. Singurele probleme pe care le ai vor fi minore şi nu îţi vor fi necunoscute deloc. Durerile tale de cap sau de stomac trebuie oprite printr-un stil de viaţă mai sănătos.

 
Citeşte mai mult pe eva.ro