HOROSCOP 9-15 MARTIE: Ce v-au rezervat astrele în această săptămână

HOROSCOP 9-15 MARTIE: RomaniaTV.net vă prezintă previziunile astrale pentru cea de-a doua săptămână din martie.

07 mart. 2015, 18:57
HOROSCOP 9-15 MARTIE: Ce v-au rezervat astrele în această săptămână

HOROSCOP 9-15 MARTIE: 

BERBEC 21.03-20.04: Desi nu pareti a fi foarte rabdatori, se pare ca in aceste zile aveti nevoie mai mult ca oricand de suficienta toleranta. Pe plan sentimental, partenerul de viata va face o surpriza de proportii, placuta, bineinteles.

TAUR 21.04-21.05: Sunteti invaluiti de o dorinta de insingurare, insa constatati ca nu puteti sta prea mult timp izolati. Aveti nevoie de temeinice planuri de viitor pentru a face fata evenimentelor ce vor decurge. Mare atentie la problemele de sanatate pe care nu trebuie sa le neglijati.

GEMENI 22.05-21.06: Relatia cu cei din familie este mult mai relaxata decat vi se pare. Nu interpretati orice observatie ca pe o ofensa si tratati-i cu mai mult respect pe cei mai in varsta. La serviciu sunteti solicitati in mai multe proiecte si le faceti fata cu brio. Ca sa faceti fata stresului nu ar fi rau sa va odihniti mai mult.

RAC 22.06-21.07: Va asteapta mari schimbari la locul de munca. Poate este vorba de o avansare, poate o marire de salariu, oricum va fi una pozitiva. In ultima perioada ati fost mai nervosi si ati reactionat pe masura. Nu aruncati replici acide! S-ar putea sa raniti pe cine nu trebuie si sa va para rau.

LEU 22.07-22.08: Problemele intampinate pana acum se risipesc ca un fum si va lasa un timp de respiro pe care nu ar fi rau sa il folositi pentru a va odihni atat cat simtiti nevoia. Profitati de linistea din sufletul dumneavoastra si meditati mai mult. Respectati-va nevoile organismului si nu va mai suprasolicitati.

FECIOARA 23.08-22.09: Familia se afla in topul listei de prioritati pentru dumneavoastra. Relatiile cu aceasta se imbunatatesc simtitor si chiar veti lua legatura cu cineva cu care nu v-ati vazut de mult timp. Senzatia confortabila pe care v-o da sentimentul revederii va va face sa sclipiti.

BALANTA 23.09-22.10: Primavara pare ca va prieste si asta se vede si prin felul in care radiati de fericire. Persoana iubita va pregateste o surpriza dar nici dumneavoastra nu va lasati mai prejos. Se pare ca cineva totusi va exploateaza cam mult, nu va lasati intimidati.

SCORPION 23.10-21.11: Sunteti intr-o perioada in care se pare ca totul merge struna. La locul de munca, in afaceri si chiar si acasa relatiile sunt bune. Este posibil sa primiti o veste excelenta din domeniul financiar. Mare atentie la cheltuirea banilor. Nu trebuie sa folositi si ultima economie pentru un moft!

SAGETATOR 22.11-21.12: Aveti senzatia ca sunteti luati de val asemenea unui fulg purtat de vant. Mai bine echilibrati-va starea si incercati sa aflati ce nu merge bine si de ce. Doar asa rezolvati rapid situatia si incertitudinile. Vi se iveste o sansa de a fi promovati la locul de munca. Profitati de ea acum, cand vi se ofera.

CAPRICORN 22.12-19.01: In ochii celorlalti sunteti perceputi cel putin ca niste ciudati. Poate situatia se datoreaza felului in care va exprimati pana si cele mai tainice ganduri sau felului in care asociati culorile imbracamintei. Indiferent de caz, incercati sa nu socati prin comportament sau atitudine. Modestia se pare ca se tine departe de dumneavoastra!

VARSATOR 20.01-18.02: Multe probleme se vor solutiona mai repede doar daca va ordonati putin. Pierderea timpului cu rutina zilnica nu face decat sa intarziati prea mult. Conceptiile despre viata si viziunile dumneavoastra pot fi prost percepute de cei din jur si va pun intr-o lumina cel putin  la fel de nefavorabila.

PESTI 19.02-20.03: Aveti numai intentii bune insa prea mult entuziasm nu face decat sa luati mai multe angajamente decat puteti respecta si nu va da o stare de bine. Mai bine conservati-va energia pentru rezolvarea problemelor personale si nu va mai implicati in proiecte ce, efectiv, va epuizeaza.