HOROSCOP 9 APRILIE 2019. Zi neagră pentru două zodii

Horoscopul de marți anunță zi neagră și pentru zodiile Rac și Scorpion. Citiţi, pe RomaniaTV.net, ce se întâmplă cu celelalte zodii.

08 apr. 2019, 10:53
HOROSCOP 9 APRILIE 2019. Zi neagră pentru două zodii

HOROSCOP 9 aprilie 2019 Berbec

Berbecii vor simți nevoia mai mult ca oricând a unei stabilități materiale. Doresc să facă economie sau găsească o nouă modalitate de a face venituri. Vor fi apreciați deoarece găsesc cuvintele potrivite și îi vor convinge pe toți de puterea lor. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mişcare aparent retrogradă, până pe 12 august. Acesta va introduce necesare reaşezări de crezuri şi ataşamente importante pentru viaţa şi cariera nativilor.

HOROSCOP 9 aprilie 2019 Taur

Taurii vor avea parte de drumuri, dialoguri incomode, efort de informare cu privire la o chestiune financiară. Au o incapacitate mărită de a comunica, corespondenţă defectuoasă sau întârziată, amânări cu sau fără explicaţie ori motiv coerent. Taurul va intra în mişcare retrogradă, din 11 aprilie, când Jupiter va reformula, în următoarele patru luni, multe premise materiale. Astfel că, nativii vor avea parte de susţinere financiară, succesiuni, partaje, beneficii de orice fel.

HOROSCOP 9 aprilie 2019 Gemeni

Gemenii vor simţi nevoia de repaus pentru a se “reaşeza în albia lor” ori pentru a înţelege corect sensul unor ipostaze de viaţă. între 8 aprilie, după ora 23.15, şi dimineaţa zilei de 11 aprilie, etapă mult mai bună pentru Gemeni car or avea energie, entuziasm, chef de viaţă, dinamism, spirit tânăr, iniţiativă, curaj şi fantezie. Gemenii vor încerca să rezolve cea mai mare parte a problemelor lor cu rente pe calea dialogului, a corespondenţei, ei fiind,întotdeauna, cei care vor oferi soluţii destul de inspirate şi de pragmatice. 

HOROSCOP 9 aprilie 2019 Rac

Racii sunt bântuiți de propriile gânduri. Sunt nedumeriți și nemulțumiți de viitor, dar și de propriile calități. Își fac procese de conștiință puternice și li se pare că nu sunt sunt suficient de categorici, de implicaţi, de curajoşi, de eficienţi sau de expliciţi în afirmarea dorinţelor şi punctelor lor de vedere. Mai exact, Racii se tem că sunt lași!

HOROSCOP 9 aprilie 2019 Leu

Leii se remarcă pe plan social. Au schimburi de impresii, de idei, de soluţii, dar şi controverse ori dispute menţinute într-un cadru firesc şi politicos. Starea de sănătate le dă însă bătăi de cap. Afecţiunile vechi se intensifică ori revin după o perioadă de remisiune. La capitolul dragoste, Leii vor intra într-o perioadă de autocontrol. Nu e vor mai lăsa ghidați de plăceri şi satisfacţii sentimentale, senzoriale, sexuale, ci vor acțiuna după cum le dictează rațiunea.

HOROSCOP 9 aprilie 2019 Fecioară

 

Fecioarele vor avea parte de provocări inedite, fiind puse în situaţia să vorbească în faţa unei asistenţe, să facă declaraţii oficiale, să se exprime în presă, în online sau în întrunirile importante. Nativii vor susţine corect sau vor onora cu brio provocarea în funcţie de vârstă, educaţie şi vor face o impresie puternică în rândul celor care îi ascultă/citesc/urmăresc: Fecioarele se remarcă pe plan profesional și social. Urmează o perioadă de progres masiv!

HOROSCOP 9 aprilie 2019 Balanță

Balanțele sunt mai sigure de propriile forțe mai mult ca niciodată. Pe unde trec ele se va simți! Este necesară prudența dacă sunteți nevoiți/e să călătoriți sau dacă trebuie să susțienți probe, examene, interviuri. În această perioadă vei fi vei fi la mare căutare de către șefi și autorități. Totul va fi în beneficiu vostru, astrele lucrează întru binele vostru suprem!

HOROSCOP 9 aprilie 2019 Scorpion

Conflicte, manipulări, dezinformări la locul de muncă. Sunteți vizat de dușmanii pe care vi i-ați făcut, știuți sau neștiuți. Veți simți atacul mârșav, fapt ce vă ca destabiliza o perioadă. Însă dacî nici Scorpionii nu se ridică de la pământ… atunci cine?!

HOROSCOP 9 aprilie 2019 Săgetător

Săgetătorii trași la răspundere, în procese, reclamații, anchete nu vor avea sorți de izbândă. Nu se vor împăca cu părțile reclamante sub nicio formă. Vor plăti scump pentru diverse divergențe din trecut. O relație de cuplu, o relație partenerială profesională se pot finaliza definitiv pornind de la banalități. Vor avea impresia, și nu vor greși, că toți sunt împotriva lor!

HOROSCOP 9 aprilie 2019 Capricorn

Apar situaţii noi, evenimente în derulare, ipostaze care antrenează unui sau mai multe gesturi ca răspuns la ceea ce au declanşat în planul activităţii depuse la locul de muncă. Discuţii pe teme organizatorice, contractuale sau salariale. Pe de altă parte, sănătatea este foarte vulnerabilă pe sistemul respirator, brațe, mâini, ficat. Mare atenție, deoarece astrele nu sunt favorabile!

HOROSCOP 9 aprilie 2019 Vărsător

 Vărsătorii se vor lăsa ademeniţi de petreceri, de veselie, de aventuri, de exuberanţă. Cei maturi vor dori să petreacă “ca-n tinereţea lor”. De asemenea, segmentul amoros este foarte răscolit în această zi. Dialoguri importante cu persoana iubită sau cu copiii, după caz. Graba, tonul ridicat, acuzele mai mult sau mai puțin fondate sunt frecvente și păguboase pe termen lung.

HOROSCOP 9 aprilie 2019 Pești

Discuţii, negocieri, consultări cu privire la valoarea şi rostul unui teren al unei case şi, implicit, a unei tranzacţii. Informaţii utile venite de la specialişti care le pot modifica intenţiile de moment cu privire la destinaţia şi viitorul unui bun patrimonial. Scandal în relații pasional. Este foarte posibil ca o relaţie amoroasă veche, bazată pe superficialitate şi materialism, să-şi afle sfârşitul cât de curând.