Horoscop 9 februarie 2017: Iată predicţiile astrologice pentru fiecare zodie

Citeşte horoscopul zilnic şi află ce surprize ţi-au pregătit astrele pentru zodia ta.

RomaniaTV.net
08 feb. 2017, 13:52
Horoscop 9 februarie 2017: Iată predicţiile astrologice pentru fiecare zodie

Berbec

Zi excelentă pentru o drumeție la munte, e momentul perfect pentru relaxare și încărcarea bateriilor. La serviciu, lucrurile par să iasă bine, toată munca ta urmează să fie apreciată, atât de colegi, cât și de șefi. Sănătatea este în condiții bune.

Taur

Cel mai probabil, vei fi solicitată de șeful tău, să mergi într-o delegație pentru serviciu, dacă totul va ieși ca la carte, ai șanse mari să primești promovarea la care visezi de câteva luni. Partenerul de viață trece printr-o perioadă mai grea, motiv pentru care e momentul să-i acorzi timp și atenție. Vei primi o veste minunată din partea familiei, e posibil ca o rudă din partea ta să aștepte un copil.

Citeşte şi  Horoscop Mariana Cojocaru: Ce înger îţi protejează zodia

Gemeni

Te afli într-un moment al vieții în care deciziile cele mai importante pentru tine; ar fi bine să meditezi asupra unor lucruri și să te gândești serios la viitorul tău. Nu este o perioadă bună pentru investiții; îți recomandăm să cumperi doar ceea ce este necesar. Astăzi nu este o zi bună pentru a călători în afara orașului.

Rac

Este momentul oportun să deschizi afacerea la care visezi de ceva timp; ai nevoie de niște parteneri de afaceri buni și ai toate șansele să dai lovitura. Relațiile amoroase par să meargă pe un făgaș bun; dacă lucrurile continuă în acest fel, e posibil să vină vorba de căsătorie. Sănătatea nu-ți va crea nicio problemă majoră.

Citeşte continuarea pe YVE.ro