Horoscop 9 iulie 2015: Peştii sunt copleşiţi de o stare de rău

Horoscopul zilei de Joi 9 Iulie. Peștii pot fi copleșiți de o stare de rău, iar Taurii lucrează intens în afacerile de familie, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
08 iul. 2015, 08:19
Horoscop 9 iulie 2015: Peştii sunt copleşiţi de o stare de rău

Horoscop Berbec 9 iulie 2015

La locul de muncă acum aveți șansa să vă bucurați de unele realizări. Este o zi utilă în special pentru artiști, interpreți și sportivi. Acordați mai multă atenție copiilor sau petreceți momente plăcute cu persoana iubită sau prietenii.
 
Horoscop Taur 9 iulie 2015

Astăzi, atenția multora dintre dvs va fi concentrată în afacerile familiei. Este posibil să primiți o știre neașteptată care vă face fericiți. Este o zi potrivită pentru a pleca într-o vacanță de familie.
 
Horoscop Gemeni 9 iulie 2015

Vă puteți da seama brusc de perspectiva dvs asociată cu angajamentele de muncă. Intuiția dvs este foarte puternică și vă conduce pe drumul cel mai bun. Astăzi veți primi multe răspunsuri pe care le așteptați de ceva timp.
 
Horoscop Rac 9 iulie 2015

Majoritatea Racilor pot vinde unele bunuri din cauza lipsei suficiențe de bani. Aveți tendința de a cheltui mai mult decât trebuie, așa că aveți mare grijă. Dacă trebuie să discutați despre unele probleme emoționale, acum este necesar să faceți acest lucru.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.


loading...