HOROSCOP 9 IULIE 2016: Surprize pentru multe zodii în weekend

HOROSCOP 9 IULIE 2016: RomaniaTV.net vă prezintă previziunile astrale pentru fiecare zodie.

RomaniaTV.net
08 iul. 2016, 15:11
HOROSCOP 9 IULIE 2016: Surprize pentru multe zodii în weekend

HOROSCOP 9 IULIE 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Astazi pot aparea noi perspective in cariera , pe termen lung ,obiective sau proiecte de afaceri ce pot propulsa inainte. Ar putea fi o zi buna pentru munca,bani sau afaceri practice. Fii increzator si vei putea sa-ti imbunatatesti situatia financiara. Astazi esti foarte apreciat.

HOROSCOP 9 IULIE 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Poti fi destul de inspirat, credincios si de incredere. S-ar putea sa spui cuvinte de intelepciune care inspira pe cineva apropiat. Nu poate fi o tentatie buna sa vorbesti despre o problema , insa ai o energie buna pentru a descoperi noi interese. Nu-ti fie frica de a fi creativ si de a gandi in termeni generali.

HOROSCOP 9 IULIE 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Poate exista o dorinta puternica sau o oportunitate de a vorbi despre un subiect privat ,ascuns sau tabu. Este firesc pentru tine sa castigi interesul sau sprijinul altor oameni. Tot ce conteaza astazi este sa obtii o imagine clara intr-o situatie financiara.

HOROSCOP 9 IULIE 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Poti obtine o atentionare verbala din partea persoanelor din viata ta. Din fericire informatiile pe care le primesti iti sunt foarte utile. Nu este o zi buna pentru a afla informatii despre o persoana , o relatie sau de a intalni oameni noi. Acceptarea este deosebit de importanta intr-un parteneriat si pentru a spori o legatura trebuie sa fii activ. S-ar putea ajunge la o noua intelegere cu un partener sau cineva special.

HOROSCOP 9 IULIE 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Aceasta zi este plina de oportunitati. La locul de munca sau in rutina de zi cu zi apar cateva elemente neobisnuite si interesante. Uita-te dupa noi modalitati de a aborda munca si noi programe de sanatate. Esti sociabil la locul de munca si poti actiona ca un mediator sau intermediar.

HOROSCOP 9 IULIE 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Te simti extrem de romantic si increzator astazi si poti avea un impuls in a-ti exprima sentimentele. Te vei simti atat stimulat dar si linistit dintr-o data. Esti motivat de a urmari un interes personal,hobby sau o activitate creativa.Iti poti extinde orizonturi personale printr-o conversatie cu un prieten.

HOROSCOP 9 IULIE 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Astazi problemele familiei sunt in centrul atentiei. Vei purta o conversatie importanta cu privire la situatia unui membru din familie. Tot astazi ai putea primi o veste despre niste bani care vin in sprijinul tau din partea unui membru al familiei.

HOROSCOP 9 IULIE 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Acesta zi este importanta pentru pastrarea calmului. Conversatiile de azi pot fi in special pline de entuziasm. Vei putea avea parte de o discutie serioasa. Prietenii te pot inspira pentru a putea realiza o creatie sau sa incerci ceva nou. Starea de entuziasm si energia pe care o ai va imbunatati relatiile cu fratii, partenerii sau colegii.

HOROSCOP 9 IULIE 2016 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Ziua de azi este foarte buna pentru afaceri si idei noi. Poti primi o veste buna sau ceva care te face sa te simti increzator si plin de speranta cu privire la viitor. Vei incerca sa te apropii cu toata increderea de unele persoane si iti vei face un nou prieten. Tot astazi vei primi niste bani.

HOROSCOP 9 IULIE 2016 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Poti avea un impact mult mai mare decat de obicei in ceea ce spui si actiunile tale obtin de asemenea o atentie serioasa. Nevoia ta de a fi auzit este semnificativa si poti conta pe ceilalti pentru a fi ascultat. O poveste de dragoste sau de prietenie iti atrage astazi atentia. Daca o oportunitate iti va aparea in cale ar fi bine sa profiti de ea.

HOROSCOP 9 IULIE 2016 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Ai putea deschide un subiect din trecut sau sa castigi noi perspective cu privire la o problema veche. Ai putea incerca sa reinvii sentimentele unei vechi relatii. Vei avea un sentiment de satisfactie in legatura cu o relatie sau o chestiune privata. Este un moment bun pentru a face o conexiune. Creativ vorbind acest lucru este de asemenea un timp bun pentru imbunatatirea unor idei noi.

HOROSCOP 9 IULIE 2016 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Nu este o zi favorabila pentru chestiuni legate de o prietenie, o afiliere de grup sau un obiectiv pe termen lung. Fii la fel de deschis deoarece este posibil sa faci modificari legate de un prieten sau un partener. Nu poti fi vazut ca o autoritate intr-o problema sau poti fi solicitat sa vorbesti despre un subiect. Vei putea intalni pe cineva special prin intermediul prietenilor sau a unei retele de socializare.Te simti placut motivat si ai idei pentru afaceri noi.