HOROSCOP 9 IULIE 2020. O zodie se află joi în centrul bârfelor şi zvonurilor

Horoscop zilnic, 9 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 10:51
HOROSCOP 9 IULIE 2020. O zodie se află joi în centrul bârfelor şi zvonurilor

Berbec

Astazi, trebuie acordata mai multa atentie casei si familiei. Vei fi foarte emotionat si vei lua totul prea aproape de inima ta. Incercati sa nu va enervati din cauza unor fleacuri si sa nu stricati buna dispozitie a membrilor familiei. Astazi, comunicati doar cu prietenii apropiati, cu cei care va inteleg atunci cand aveti cele mai grele momente.

Taur

Astazi, Taurul poate fi in centrul zvonurilor si barfelor. Succesele obtinute nu ofera odihna oamenilor invidiosi care, in toate cazurile, incearca sa te enerveze. Astazi trebuie sa aratati rabdare si noblete, sunteti mai bun decat ei si asta nu le place celorlalti. Ei abia asteapta sa te impiedici si sa faci greseli.

Gemeni

Aceasta zi va deschide noi oportunitati pentru gemeni. Este posibil sa aveti un interes pentru cultura, sa participati la diverse adunari unde vor aparea multi cunoscuti interesanti. Munca te va duce la un nou nivel de venit. Asterle nu va sfatuiesc sa plecati acum in vacanta, este mai bine sa puenti munca pe primul plan.

Rac

Astazi, Racii trebuie sa aiba rabdare si sa arate retinere. Astrele va sfatuiesc sa va abtineti de la conflicte si sa nu va avrsati nervii pe cei dragi. Astazi trebuie sa incercati sa va indepliniti toate treburile gospodaresti la timp, altfel riscati sa va stricati starea de spirit pentru voi si pentru cei dragi.

Leu

Casa va fi plina de oaspeti azi. Dedicati aceasta zi familiei, casei dvs. si acordati o importanta deosebita sferei spirituale a vietii voastre. Organizati o mica vacanta in familie sau faceti activitati de caritate. Acorda atentie relatiilor si microclimatului din familia ta.

Mai multe detalii, pe fabricatinromania