Horoscop 9 iunie 2015: Marţi, trei ceasurile rele. Ce v-au rezervat astrele

Horoscop 9 iunie: Vezi ce îţi rezervă astrele în a doua zi a săptămânii, în funcţie de zodie. 

08 iun. 2015, 19:57
Horoscop 9 iunie 2015: Marţi, trei ceasurile rele. Ce v-au rezervat astrele

Horoscop 9 iunie 2015 – Berbec

Eşti în faţa unui eveniment care te entuziasmează la maximum, pe de o parte, dar te şi emoţionează, pe de altă parte. Sunt sentimente diametral opuse: ceva te atrage, dar altceva te ţine departe, pentru că ai dori, dar parcă n-ai dori să se întâmple. Lasă-te dus de val, nu te mai gândi atât la ce va urma. Trac e firesc să ai ca în faţa oricărui nou început, dar dacă faci primul pas cu entuziasm şi îcredere în ce va urma, nimic nu are ce să te abată de la ţelul propus. Temerile care ţi se infiltrează în suflet pot strica multe, deci uită de ele! 

Horoscop 9 iunie 2015 – Taur
Se creează o atmosferă foarte veselă acolo unde eşti tu, pentru că găseşti de fiecare dată un cuvânt potrivit pentru oricine pentru a-l face să se simtă bine în compania ta. O glumă, un compliment, o remarcă inteligentă sunt armele tale cele mai eficiente pentru a-ţi asigura succesul în orice mediu, iar azi ai şansa de a-ţi mări cercul de prieteni sau de admiratori tocmai datorită acestui spirit jucăuş şi jovial pe care îl abordezi în faţa oricui. Chiar şi cu cei pe care nu-i cunoşti te comporţi amuzant şi amabil, ceea ce atrage atentţa asupra ta odată în plus.

Horoscop 9 iunie 2015 – Gemeni
Nervii par să explodeze la tot pasul, dar tu eşti oala sub presiune care dă în clocot! Dacă tuturor te adresezi cu ton ridicat şi nu reuşeşti să te adaptezi la stilul fiecăruia, transformi ziua într-o furtună ce poate degenera uşor în conflicte majore. Chiar dacă toate te irită, chiar dacă eşti nervos la maximum, fă un efort să mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sărite, pentru că nu are rost să le vezi ca pe nişte mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea că lumea începe să te evite şi chiar să-ţi întoarcă spatele dacă le vorbeşti tuturor cu capsa pusă.

Horoscop 9 iunie 2015 – Rac
Prietenii sunt foarte importanţi pentru tine azi şi iei legatura cu câţiva dintre ei pentru a va pune la curent cu ultimele veşti din viaţa fiecăruia. Un plan comun ar fi de preferat, pentru ca e o zi perfectă pentru toţi dacă aţi ieşi într-o excursie sau la un grătar. Distracţia, conversaţiile, mişcarea în aer liber vor fi liantul ideal pentru a va apropia mai mult sau pentru a-ţi face noi prieteni în medii neexplorate încă. Ai putea sta ore în şir la palavre la telefon sau pe mess cu amicii pentru că ai multe subiecte noi de discutat.

Horoscop 9 iunie 2015 – Leu
Glumele nu se potrivesc în orice situaţie, ca atare fii atent cu cine îţi permiţi azi să faci poante, ca nu cumva să strice mai mult! Ai putea fi tentat să tratezi cu superficialitate o situaţie care pe altul îl irită şi astfel torni gaz pe foc fără motiv. Nu orice situaţie poate fi tratată cu ironie, deci ajustează-ţi comportamentul şi modul de a comunica în funcţie de starea psihică a celuilalt. Nu ai vrea să reacţioneze agresiv la glumele tale, deci poartă-te cu mănuşi cu cei pe care îi simţi că stau pe un butoi cu pulbere. De ce să fii tu scânteia care-i aruncă în aer?

Horoscop 9 iunie 2015 – Fecioara
Întâlneşti o persoană care are un efect foarte bun asupra ta. Te motiveaza, te ambiţionează, îţi inspiră curajul de a-ţi exprima punctul de vedere cu mai multă energie, devenind astfel stimulentul de care aveai nevoie pentru a merge mai departe. Nu numai că te împinge de la spate, dar te şi însoţeşte pe drumul pe care l-ai ales şi, atât timp cât îl ai alături, lângă umărul tău, totul va evolua foarte bine. E altceva să ai un tovarăş de drum care să te completeze şi cu care să te consulţi în permanenţă!

Horoscop 9 iunie 2015 – Balanta
Planurile tale sunt dărâmate de o veste proastă care cade în calea ta ca o bombă. Te trezeşti brusc la realitate şi suferi amarnic, pentru că nu ţi-ai luat măsuri de precauţie din timp. Ai fost avertizat, pe diverse căi, că se va ajunge aici, dar tu ai continuat să te joci cu focul. Dacă te-ai fi oprit la timp, dacă nu ai fi continuat în ciuda avertismentelor să mergi pe gheaţa subţire, ai fi putut evita acest mic dezastru, dar acum vezi cu ochii tăi efectele propriilor imprudenţe. O lecţie bună ca altădată să nu te mai încăpăţânezi!

Citeste mai mult in Revista TEO


loading...
Partenerii noștri