HOROSCOP 9 MAI 2020. Cum va fi prima zi de weekend pentru fiecare zodie

HOROSCOP 9 MAI 2020. Astrologii au prezentat horoscopul pentru sâmbătă, 9 mai, iar potrivit acestora se anunță o zi complicată pe plan personal pentru nativii, presărată cu decizii importante. Iată ce prevăd astrele pentru prima zi din weekend!

RomaniaTV.net
08 mai 2020, 11:57
HOROSCOP 9 MAI 2020. Cum va fi prima zi de weekend pentru fiecare zodie

Berbec

Persoanele născute sub acest semn zodiacal au parte de câteva schimbări radicale. De asemenea, nativii sunt nevoiți să ia niște decizii importante. Sfatul astrologilor este să te gândești de două ori înainte să iei o hotărâre.

Taur

Nativii zodiei Taur se vor lovi de niște probleme nerezolvate din trecut. Așa că a venit timpul să nu mai fugi de ele, să-și iei inima în dinți și să cauți o rezolvare, altfel te vei lovi în mod constant de ele. Fă pace cu trecutul și privește cu încredere spre viitor!
 

Horoscop Mariana Cojocaru 10 – 16 mai 2020. Reglări de conturi, dezechilibre şi capcane pe destin. Păcatele se adună pe karmă 

Gemeni

Gemenii vor experimenta o situație tensionată pe plan profesional, însă nativii nu ar trebui să dea înapoi, mai ales dacă știu că au dreptate. Este important să-ți exprimi părerea și să-ți faci vocea auzită. Însă, adoptă o atitudine calmă.

Rac

Racii vor porni într-o nouă aventură. Nativii și-au imaginat această aventură de nenumărate ori și abia așteaptă s-o și trăiască pe viu.  Ai încredere în propriile forțe și nu ezita să faci primul pas, dacă simți asta.

Leu

Pentru Lei ziua de sâmbătă nu vine cu vești prea bune. Nativii au probleme financiare și s-ar putea și de sănătate dacă nu respectă cele opt ore de somn și pauzele de relaxare. Sfatul astrologilor este să vă gândiți mai mult la voi.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară sunt asaltați de sfaturi, unele provenind chiar de la persoane care nu le vor deloc binele. Așa că sfatul astrologilor este să selectați învățăturile pe care le primiți și să vă bazați pe instinctele voastre în cazul în care trebui să luați o decizie. 

Balanță

Balanțele întâmpină mai multe probleme care așteaptă să fie rezolvate, lucru care le poate da complet planurile peste cap. Însă, chiar dacă vei face o alegere greșită, cel puțin vei afla câte ceva despre direcția în care trebuie să te îndrepți.

Scorpion

Scorpionii au parte de o zi plină de fericire. Nativii au învățat să se bucure mai mult și să prețuiască clipa, drept pentru care ziua lor va fi una minunată. De asemenea, pozivitatea nativilor va fi molipsitoare pentru membrii familiei. 

Săgetător

Săgetătorii sunt puși pe glume, însă vor constata că nu toată lumea se va amuza la glumele lor. Nu poți forța pe cineva să găsească amuzament acolo unde crede că nu există. Însă, nu trebuie să te superi din această cauză.

Capricorn

Sfatul astrologilor pentru Capricorni este să se bazeze pe simțurilor lor pentru a lua decizii. Astfel, dacă vor da greș nu vor avea pe cine să dea vina și vor învăța din propriile experiențe. Așa că lasă-te purtat de instinct.

Vărsător

Poate că ar fi bine să renunți la gândirea ta critică și să te bucuri de weekend. Evită să tragi concluzii pentru tot ceea ce vezi în jurul tău și axeazăte pe ceea ce te face fericit. De asemenea, astrele prevăd că vei primi o veste bună!

Pești

Peștii își vor dedica ziua prietenilor cărora le vor arăta prin mesaje, glume și daruri, ce înseamnă pentru ei. La rândul lor și peștii sunt răsfățați de prieteni, așa că vor simți nevoia să se recompenseze și ei față de aceștia.