HOROSCOP 9 MAI. Toată lumea stă pe un butoi de pulbere. Cum să eviţi CONFLICTELE

HOROSCOP 9 MAI. Planetele sunt aliniate astăzi într-un mod care face pe toată lumea să fie lipsită de simţ practic. Prin urmare, sunt de evitate întâlnirile de afaceri şi gândurile privind posibile investiţii. De asemenea, toate zodiile au motive de tensiune şi conflictele plutesc în aer, însă pot fi evitate dacă energiile negative se canalizează cum trebuie.

RomaniaTV.net
08 mai 2014, 20:19
HOROSCOP 9 MAI. Toată lumea stă pe un butoi de pulbere. Cum să eviţi CONFLICTELE

BERBEC. Capitolul financiar dar şi fructificarea muncii tale sunt astăzi subiecte de interes. Nu eşti dispus să accepţi oferte care contravin valorilor la care te raportezi, dar atenţie la felul în care exprimi refuzul, pentru a evita situaţiile conflictuale. Şarmul personal şi puterea ta de convingere pot fi arme importante. Găseşte-ţi timp şi pentru odihnă, relaxare şi răsfăţ.

TAUR. Ai foarte multă energie şi ar fi bine să o canalizezi spre punerea în practică a talentelor personale şi, de ce nu, spre materializarea unui vis mai vechi. Amicii te-ar putea susţine, dacă vei veni cu argumente convingătoare.

GEMENI. Ziua poate fi încărcată din punct de vedere emoţional, dar rămâi obiectiv, chiar dacă nu ţi se împărtăşesc convingerile. Imaginea ta este importantă, deci nu uita să faci o impresie frumoasă.

RAC. Eşti probabil pe poziţie de luptă cu un potenţial inamic de la locul de muncă, doar că nu reuşeşti să-l identifici. Concentreză-ţi toate forţele pentru a face impresie prin dedicarea cu care abordezi responsabilităţile.

LEU. Provocarea zilei de astăzi constă în a direcţiona toată energia conflictuală pe care o resimţi către activităţi legate de artă şi de expresivitate în general. Decât să menţii o atmosfera tensionată, mai bine descarci acest surplus emoţional printr-o modalitate inedită.

FECIOARĂ. Tensiunile pe care le resimţi referitoare la statutul tău, atât în familie cât şi în cercul tău social, îţi creează circumstanţe de a te vedea şi aprecia la adevărata ta valoare. Azi ai putea găsi noi modalităţi de câştig financiar, dar trebuie să fii atent la tendinţa de a cheltui banii la fel de repede cum îi faci.

BALANŢĂ. Predispoziţia combativă trebuie susţinută de o bună argumentaţie dar şi de mult autocontrol. Evită să intri în polemici doar de dragul de a ieşi în evidenţă şi de a da replica potrivită.

SCORPION. Ai de reglat conturi mai vechi cu colegii de serviciu sau colaboratorii, dar a venit momentul să te desprinzi de această sursă suplimentară de tensiune. Direcţionează-ţi atenţia către decorarea locuinţei, acum expresivitatea ta fiind la cote înalte.

SĂGETATOR. Familia a început să-ţi capteze o bună parte din atenţie şi mai ales din timp, dar azi rişti să intri uşor în conflicte. Ascultă şi părerile celor dragi, renunţând la atitudinea evident subiectivă.

CAPRICORN. Relaţia cu partenerul pare un adevărat câmp de bătaie şi poţi cădea uşor în capcana unor conflicte lipsite de importanţă. Ziua de azi e potrivită pentru socializare, fiind recomandat să ieşi în evidenţă în cercurile pe care le frecventezi.

VĂRSĂTOR. Astăzi, cu greu va putea cineva să câştige o discuţie cu tine, reuşeşti să-ţi impui viziunea şi proiectele fără să laşi loc de prea multe discuţii. Ziua se prefigurează a fi una agitată, cu multe activităţi în agendă şi drumuri scurte, dar vei găsi modalitatea de a convinge într-o manieră

PEŞTI. Cercetezi o problemă legată de bunuri avute în comun cu alte persoane, mai ales că partenerii tăi par a ascunde ceva. Zilele acestea poţi primi un ajutor suplimentar dacă eşti atent la ce-ţi spune intuiţia. Atenţie, însă, la rezervele de energie, care sunt pe sfârşite.