Horoscop 9 Martie 2015: Ce zodii trec prin momente de cumpănă?

Horoscop zilnic, Luni 9 Martie 2015! Capricornii pot începe o afacere riscantă, iar Gemenii au tensiuni în viață de cuplu.

08 mart. 2015, 17:52
Horoscop 9 Martie 2015: Ce zodii trec prin momente de cumpănă?

Horoscop zilnic berbec Luni 9 Martie 2015

Starea dvs mentală este cheia pentru a vă atinge obiectivele. Aveți încredere în abilitățile dumneavoastră și nu vă intimidează următoarele provocări. Ziua de luni vă aduce multă energie și încredere, potrivit Bewoman.ro

Horoscop zilnic taur Luni 9 Martie 2015
Puteți primi un sprijin foarte important în urmă unor negocieri. Dacă sunteți în căutare de muncă, cineva ar putea fi dispus să vă aprecieze talentul. Cu sănătatea stați destul de bine.

Horoscop zilnic gemeni Luni 9 Martie 2015
Trebuie să vă pregătiți pentru eforturi majore legate de muncă sau de angajamente profesionale. Încercați să nu dezamăgiți pe cei care și-au pus încrederea în dvs. În dragoste, trebuie să aveți răbdare cu partenerul dvs ca să accepte unele noi aspecte ale relației.

Horoscop zilnic rac Luni 9 Martie 2015
Nu excludeti unele din ideile dvs care par prea ambițioase. Aveți abilitățile necesare pentru a realiza tot ceea ce v-ați propus. Prietenii v-ar putea face o surpriză plăcută. Feriți-vă de temperaturi scăzute.

Citeste continuarea pe 

Bewoman.ro