HOROSCOP 9 MARTIE 2020. Zi grea la serviciu, dar pe seară se anunţă multe petreceri

HOROSCOP 9 MARTIE 2020. RomaniaTV.net vă prezintă previziunile zilei de luni.

08 mart. 2020, 12:51
HOROSCOP 9 MARTIE 2020. Zi grea la serviciu, dar pe seară se anunţă multe petreceri

Berbec 

Găsești curajul pentru a discuta deschis despre modul în care te simți, iar acest lucru îți permite să te apropi mai mult de persoanele importante din viața ta, dar și să atragi oameni noi în jurul tău.

Taur

Muncești din greu în această perioadă și încerci să evoluezi cât mai mult. Interesul acordat locului de muncă reușește să atragă atenția superiorilor, iar spre sfârșitul săptămânii primești o veste importantă.

Gemeni

Ai încredere în propria persoană și găsești determinarea să muncești din greu pentru ceea ce îți dorești și să faci acea schimbare de care ai nevoie atât de mult. Săptămâna este benefică pe plan profesional.

Rac

Săptămâna aceasta este dedicată pasiunilor pe care le ai. Petreci mare parte din timp singur și încerci să te perfecționezi când vine vorba de pasiunile tale. Reușești să te reconectezi cu propria persoană.

Leu

Te gândești din ce în ce mai mult la problemele financiare pe care le ai, iar acest lucru reușește să aducă din ce în ce mai mult stres în viața ta. Discută cu un prieten în încercarea de a găsi o soluție.

Fecioară

Creativitatea este prezentă cu tine pe tot parcursul săptămânii. Modul în care reușești să interacționezi cu cei din jur te ajută  să să le câștigi încrederea și să fii în centrul atenției. Fii precaut.

Balanță

Vrei să duci la bun sfârșit o serie de proiecte pe care le-ai ignorat în ultima vreme, fie că nu ai avut timp, fie că nu ai găsit energia necesară. O serie de discuții te ajută să te organizezi mai bine.

Scorpion

Petreci timp de alături de prieteni. Săptămâna aceasta încerci să ți-o dedici în totalitatea nevoilor pe care le au aceștia. În ultima perioadă ai neglijat anumite discuții cu persoane importante din viața ta.

Săgetător

Îți concentrezi atenția întreaga zi  asupra câștigurilor financiare proprii. Te gândești să faci niște economii, pentru că îți dorești tot mai mult  o vacanță departe de țară, pentru a te relaxa.

Capricorn

Nu îți lipsește entuziasmul în această săptămână și reușești să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți propui. În plus, reușitele din această perioadă te ajută să faci un pas important când vine vorba de carieră.

Vărsător

Primești vești bune pe plan financiar și, astfel, o parte din stresul pe care l-ai tot acumulat în ultima perioadă diaspare. În plus, reușești să rezolvi o serie de probleme care ți-au tot dat bătăi de cap.

Pești

Astăzi înțelegi mai bine munca în echipă și începi să îi acorzi mai multă atenție. Astfel, dacă ții cont de părerile celor din jur, lucrurile la locul de muncă încep să meargă din ce în ce mai bine.