Horoscop 9 NOIEMBRIE 2020. Energie şi dramatism. Pasiunea pluteşte în aer

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 9 NOIEMBRIE 2020. Marte si Venus fac opozitie in prima zi a saptamanii si creeza o atmosfera pasionala, fierbinte chiar. Marte este in Berbec si urmeaza sa intre in miscare directa. Simti aceasta energie? Luna este in Leu si aduce si ea putin dramatism. In timp ce Uranus in Taur aduce si el o noapte electrizanta!

RomaniaTV.net
08 nov. 2020, 21:14
Horoscop 9 NOIEMBRIE 2020. Energie şi dramatism. Pasiunea pluteşte în aer

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te poti astepta sa ai o zi pozitiva si plina de creativitate. Lucru ce te ajuta sa rezolvi toate problemele care ti-au dat batai in ultima perioada. In acest fel, viata ta revine pe drumul cel bun, aducandu-ti bucuria si eliberarea de stres. Incearca sa eviti extremele pentru ca orice om are limitele tale. Nu incerca sa le fortezi.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Planetele te favorizeaza! Ceea ce inseamna ca poti merge fara griji inainte si sa faci, fara teama, orice schimbare doresti. Ai succes in orice intreprinzi asa ca incearca sa fii pozitiv si sa ai incredere totala in fortele tale. In acest fel te vei transforma intr-un castigator.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Aceasta zi faciliteaza relaxarea atat in cariera, cat si in viata persoana. Incearca sa iesi in oras si sa petreci o seara minunata. Te descurci de minune la birou asa ca rezultatele pozitive nu au cum sa nu apara. Ai grija totusi sa-ti tii cheltuielile sub control si ia in calcul orice propunere vei primi pentru ca iti va spori semnificativ finantele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.