HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 9 octombrie 2014 - Citeste Horoscopul din 09.10.2014 pentru toate zodiile.

08 oct. 2014, 14:03
HOROSCOP 9 OCTOMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

Horoscop 9 octombrie 2014- Berbec
Joci un rol important in sarcinile zilei, pe de o parte pentru ca iti asumi ceea ce-ti revine cu simt de raspundere si vointa, si, pe de alta parte, pentru ca reusesti sa ii mobilizezi si pe ceilalti la treaba astfel incat sa ajungeti impreuna la un rezultat demn de lauda. Dai randament in activitati in care trebuie sa-i impingi de la spate pe altii, pentru ca ai un talent special de a le arata, prin exemplu personal, celor care nu prea au chef de treaba ca ceea ce visati, impreuna, are sorti de izbanda daca va uniti cu totii fortele.

Horoscop 9 octombrie 2014- Taur
Azi nu poti face ce vrei, din cauza unor persoane care au grija sa-ti atraga de fiecare data atentia ca nu esti decat un simplu executant, un pion pe tabla altuia de sah, stand la cheremul celor mai puternici. Nu esti lasat sa te exprimi in voie, si stai in banca ta din cauza acelor conditii ostile care te reduc la tacere. Te afli intr-un mediu marcat de restrictii, de reguli severe, de o oarecare rigiditate in care nu te poti simti in largul tau, chiar daca iti accepti usor pozitia de subaltern.

Horoscop 9 octombrie 2014- Gemeni
Nu poti sta degeaba azi, ai multe de facut si ai si starea necesara pentru a te concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Nu te sperie nici cartile cu sute de pagini, nici cantitatile uriase de informatie de acumulat peste noapte, pentru ca ai o capacitate de invatare de invidiat, numai ca de data aceasta esti prins intr-un moment de epuizare nervoasa cand randamentul tau e ceva mai scazut, de aceea si efortul tau e mai mare pentru a tine minte cifre, date, informatii complexe.

Horoscop 9 octombrie 2014- Rac
Legea isi lasa amprenta chiar si pe cele mai marunte situatii, ca atare sa nu crezi ca un fleac nelalocul lui va ramane nedescoperit. Chiar daca e vorba de sanctiuni marunte, ele totusi exista, suficient cat sa-ti aduca aminte ca nu ai voie sa calci stramb niciodata. Chiar daca tu crezi ca o banala gafa poate fi trecuta cu vederea, va veni o zi cand vei vedea ca pana si aceasta ti-a fost pusa la index si ti se va cere socoteala pentru ea. Fii corect, chiar daca ti se pare neimportant, caci nu lucrurile bune sunt cele care ies n evidenta, ci cele care nu urmeaza calea justa!

Horoscop 9 octombrie 2014- Leu
Nu poti colabora la fel de bine cu cei care iti sunt alaturi, chiar daca unii promit marea cu sarea pentru a te convinge, ai unele indoieli cu privire la capacitatea unora de a-si duce promisiunile la indeplinire, pentru ca ti-au oferit si altadata ocazia de a te indoi de calitatile lor. S-ar putea ca adevaratul ajutor sa vina din cu totul alta directie decat ai avea la indemana, deci nu te multumi cu cei pe care-i ai aproape. Treci dincolo de limitele grupului tau obisnuit de prieteni, pentru ca exista si alte persoane cu care poti lucra foarte eficient.

Horoscop 9 octombrie 2014 – Fecioara
Discutiile pe care le ai cu cei dragi au rolul de a echilibra o stare de lucruri oarecum incerta. Fiecare isi asuma anumite responsabilitati pe care ti le va respecta, ca atare proiectele voastre comune evolueaza bine spre ceea ce isi doreste fiecare. Aveti interese similare si va uniti fortele in acelasi sens. Te poti baza pe ei, pe ajutorul lor, pe promisiunile lor, pentru ca nu vor ramane doar cuvinte aruncate in vant, ci fapte concrete. E o placere sa lucrezi alaturi de ei, pentru ca-i vezi la fel de serios implicati in scopul comun pe care vi l-ati ales.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com