Horoscop 9 septembrie 2023. Se deschide Poarta Cunoașterii: Semnificația Mistică a Portalului 9/9

În calendarul nostru, unele zile poartă o semnificație cosmică, iar data de 9 septembrie, sau 9/9, este una dintre acele zile.

08 sept. 2023, 12:48
Horoscop 9 septembrie 2023. Se deschide Poarta Cunoașterii: Semnificația Mistică a Portalului 9/9

Horoscop 9 septembrie 2023. Această dată unică, marcând a 9-a zi a lunii a 9-a, deblochează un cod numeric fascinant – 99. În acest articol, vom explora semnificația și importanța Portalului 9/9 și ce înseamnă pentru noi în călătoria noastră spirituală și personală.

Portalul 9/9: Un cod numeric special
9/9 este o combinație a numărului 9, repetat de două ori, ceea ce amplifică semnificația și influența acestui număr. În lumea numerologiei, numărul 9 este adesea asociat cu absolvirea și eliberarea. Este momentul în care încheiem un ciclu și începem altul nou. 9 este, de asemenea, considerat numărul iluminării spirituale și al înțelepciunii. Acest Portal 9/9 ne aduce o oportunitate unică de a reflecta asupra a ceea ce am absolvit în viața noastră până acum și de a ne conecta la iluminarea spirituală.

Cele cinci zodii care se vor îmbogăți în 2024. Acești nativi scapă de griji pe plan financiar

Horoscop 9 septembrie 2023. Absolvire și noi începuturi

9 este numărul de absolvire, ceea ce înseamnă că în această zi putem sărbători realizările noastre și să lăsăm în urmă ceea ce nu mai servește scopului nostru. Este momentul potrivit pentru a pune punct unor capitole și pentru a deschide uși noi. În esență, este o oportunitate de a face curat și de a face loc pentru noi experiențe și învățături.

În numerologie, numărul 9 este cunoscut ca numărul finalurilor și al încheierilor, însă are mult mai multe înțelesuri. Dacă privim mai profund, numărul 9 este considerat a simboliza iluminarea și crearea acestui Univers. Cum spunea odată Nikola Tesla – „Dacă ai cunoaște măreția cifrelor trei, șase și nouă, ai avea cheia Universului.” S-ar putea părea ciudat că un număr ar putea deține cheia Universului, dar dacă ne gândim, toată creația urmează un ordin numeric.

Horoscop special: Chiron este retrograd în Berbec până în 27 decembrie 2023. Afirmații zilnice pentru ZODII ca să profite de energia Vindecătorului rănit
O celulă singulară se divide în 2, apoi în 4, apoi în 16, și acest proces continuă până când se creează viața umană. Dacă privim la modelele din natură, întotdeauna există simetrie și geometrie matematică. Numărul 9 este ultimul număr dintr-o singură cifră, motiv pentru care este sinonim cu finalurile, dar dacă adunăm toate celelalte numere – 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 și 8 – obținem 36.

Dacă descompunem acest număr mai departe pentru a găsi rădăcina digitală, adăugând cifrele 3+6, obținem 9. Aici, 9 reprezintă suma tuturor lucrurilor. Totalitatea tuturor numerelor creației și poate oferi prima pistă privind de ce 9 deține cheia Universului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.