HOROSCOP: Aceasta este cea mai inteligentă zodie!

Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt persoane inzestrate cu inteligenta nativa puternica.

27 iun. 2016, 11:51
HOROSCOP: Aceasta este cea mai inteligentă zodie!

Aceasta zodie citeste omul ca pe o carte deschisa. „Inarmata” cu un intelect ascutit, energie si o memorie buna, nu are dificultati in a castiga respectul si admiratia tututor.

Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt persoane foarte educate, cu un bogat simt al umorului, care cuceresc de la prima intalnire. Sunt oameni carora le place sa taca si sa observe cu atentie ce se intampla in jurul lor. Fac acest lucru pentru ca ei considera ca au multe de invatat in fiecare moment al vietii lor si ca fiecare zi poate fi o lectie care nu merita ratata.

Nativii din aceasta zodie au capabilitatea de a lua decizii practice si eficiente si nu au dificultati in a face fata chiar si celor mai complicate situatii. De asemenea, ei pot sa vada dincolo de aparente si pot sa simta atunci cand cineva vrea sa ii duca de nas.

Daca nu te-ai prins pana acum, cea mai inteligenta zodie este Varsatorul. Nativul Varsaotr se remarca prin faptul ca vrea sa isi foloseasca mintea nu doar pentru a evolua din punct de vedere personal, ci si pentru a face un bine lumii.

Varsatorii cauta sa descopere noi metode prin care sa imbunatateasca si vietile celorlalti. Gasesc mereu metode prin care sa se motiveze si sa se forteze sa isi depaseasca limitele.

Curiosi din fire si atrasi de tot ceea ce este inedit, nu sunt persoane foarte conventionale si sunt genul de oameni carora le place schimbarea.

Pentru ca sunt persoane foarte rationale, unii oameni au tendinta sa ii judece si sa ii considere persoane reci, lipsite de empatie. De fapt, Varsatorii vor doar sa fie practici si eficienti.

Chiar daca Varsatorul este considerata cea mai inteligenta zodie, asta nu inseamna ca ceilalti nativi nu ar fi oameni destepti. Diferenta este doar ca Varsatorii pot sa obtina rezultate foarte bune, chiar si cu un efort minim, multumita inteligentei lor native.