HOROSCOP: Aceste 5 zodii au de făcut o alegere grea în luna mai

Luna mai va fi o perioadă intensă pentru multe zodii. Bate vânt de schimbare, mulți nativi vor să încerce lucruri și activități noi, Mercur îndeamnă la călătorie, iar Venus reaprinde pasiuni. Dar, între toate noutățile și schimbările necesare, vor fi zodii care au de făcut o alegere grea. Vezi dacă ești și tu printre ele.

03 mai 2018, 03:50
HOROSCOP: Aceste 5 zodii au de făcut o alegere grea în luna mai

Taur
Încă de la începutul lunii, nativii Tauri se vor confrunta cu o situație deosebită și tensionată. Vor traversa o perioadă în care trebuie să se ocupe de probleme sau de situații incerte din trecut. Va ieși la iveală un adevăr incomod, pe care ar fi dorit să îl țină ascuns față de prieteni.

Vor avea de făcut o alegere grea, vor renunța la confortul lor pentru a se ocupa de rezolvarea problemelor și vor pierde și niște bani. Nu va fi ușor, dar totul se rezolvă!

Leu
Lucrurile încep să se schimbe pentru zodia Leului din mai. Nativii acestui semn trebuie să țină cont de avantajele pe care le au în prezent și să facă tot posibilul să le păstrezi. Pot apărea noi șanse în carieră, dar vor avea în față o alegere grea.

După Luna nouă din data de 15, vor trece printr-o situaţie tensionată, vor avea un drum mai greu, dar vor avea și norocul să obțină ceea ce doresc în plan profesional.

Scorpion
Luna mai debutează cu o perioadă frumoasă și liniștită, dar în a doua decadă viaţa Scorpionilor se complică și pare supusă unor forţe contradictorii. Mulți nativi ai acestui semn trebuie să ia singuri hotărâri care vor afecta întreaga familie şi trebuie să fie foarte atenți la consecinţele lor.

Persoanele apropiate își pun mari speranţe în ei şi trebuie să dea dovadă de maturitate și de spirit de sacrificiu. Va fi dureros să le dezamăgească, de aceea trebuie să pună în balanţă siguranța lor și câștigurile.

Capricorn
Oricât de bine ar fi organizați Capricornii, în luna mai vor scăpa lucrurile de sub control. Vor avea o perioadă aglomerată și plină de emoții, cu evenimente, petreceri, dar și situații contradictorii.

O decizie pe care au luat-o, poate, la începutul anului va produce schimbări neașteptate și îi va aduce în fața unei alte decizii, mult mai dificile. Nativii care sunt nefericiți în dragoste vor fi cei mai afectați pentru că este posibil să fie nevoiți să accepte despărțirea.

Vărsător
În carieră, luna mai este o perioadă care le pune Vărsătorilor ambiţia şi răbdarea la încercare. Dacă nu sunt pregătiți să facă un efort deosebit, nu vor putea avansa și nu vor putea profita de schimbările pe care le pot aduce astrele. Vor lua o alegere grea care implică și riscuri.

Atmosfera din familie va fi mai tensionată, cel puțin în prima jumătate a lunii, dar lucrurile se vor așeza mai târziu, dacă știu să își gestioneze șansele, resursele și mai ales emoțiile.

sursa: libertateapentrufemei.ro