Horoscop: Aceste zodii sunt de neînduplecat

Unele zodii sunt atât de dificile şi de neiertătoare, încât te pot transforma, peste noapte, din prieten, în duşman. Dacă ai intrat în vizorul lor şi le-ai supărat cu ceva, te vor scoate de la inimă cât ai clipi. Iată cu ce zodii sensibile ai de-a face!

16 oct. 2017, 08:47
Horoscop: Aceste zodii sunt de neînduplecat

Berbec

Dacă te cerţi cu nativii Berbec, aşteaptă-te la consecinţe, căci ei nu ştiu ce înseamnă diplomaţia. Dat fiind faptul că sunt foarte impulsivi şi pasionali, s-ar putea să se simtă jigniţi sau luaţi peste picior, aşa că nu se vor feri să îţi reproşeze acest lucru. Dacă îi răneşti, nu vor mai avea încredere vreodată în tine şi nici nu te vor mai considera drept prieten. Ai grijă ce anume alegi să le spui şi pe ce ton. Sunt foarte sensibili!

Citeşte şi MARIANA COJOCARU, horoscopul pentru fiecare zodie până la finalul anului. Se anunţă tensiuni sociale şi situaţii extreme

Taur

Când vine vorba de a scoate pe cineva de la suflet, nativii Taur sunt campioni. Spre deosebire de nativii Berbec, aceştia vor reflecta asupra faptelor, înainte de a lua o decizie. Ei nu acţionează din impuls, ci mai degrabă din sentimente rănite şi un strop de raţiune. După ce s-au îndepărtat de tine, nimeni nu le mai poate schimba mentalitatea.

Află ce alte zodii sunt de neînduplecat pe clickpentrufemei.ro.