Horoscop: Acestea sunt păcatele celor 12 zodii

Că este vorba despre invidie, orgoliu, lăcomie, zgârcenie, tendința spre înșelat, vezi ce te caracterizează și spune-ne dacă sunt adevărate defectele enumerate la zodia ta. Fiecare zodie se bucură de calități incontestabile, însă toate cele 12 semne astrale au și defecte. Unele mai puțin știute, pe care le poți afla în aceste rânduri.

RomaniaTV.net
06 dec. 2016, 12:45
Horoscop: Acestea sunt păcatele celor 12 zodii

Berbec

Dacă ești născut sub acest semn astral și încă nu ți-ai dat seama, păcatele tale sunt legate de orgoliu și invidie. Asta pentru că vrei să fii mereu în centrul atenției și să primești tot timpul mai mult și mai mult din orice. Învață să fii mai tolerant și temperează-ți impulsivitatea.

Taur

Se zice despre persoanele născute în această zodie că sunt gurmande. Ei bine, da, o confirmă și astrologii care spun despre cei născuți sub acest semn astral că sunt influențați de lăcomie. Parctic, toată viața taurii strâng și prețuiesc la maximum orice obiect din mica lor averea.

Gemeni

Mândria este principalul defect al celor născuți în zodia gemeni. Cu toții, fie bărbați sau femei au nevoie să fie apreciați, fie că merită sau nu.

Rac

Persoanele născute în această zodie nu cheltuiesc mult la cumpărături și își drămuiesc fiecare leu. Nu se dau în vânt după cadouri scumpe și fac tot posibilul să nu aibă pierderi în viață. Pentru asta, racii sunt dispuși să mintă și să facă risipă.

Leu

Și cei născuți în această zodie sunt caracterizați de mândrie și lăcomie. Pentru că are nevoie de atenție, un nativ leu va fugi toată viața după un statut financiar care să-i aducă putere și apreciere. Dacă își stabilesc un țel, vor face tot ce le stă în puțină să-l atingă.

Fecioară

În acest caz lucrurile sunt ceva mai complicate. Nativii născuți în zodia fecioarei sunt influențați de păcatul desfrâului. Sunt mulți dintre ei care pot însela o dată, de două ori, fără să fie prinși. Le place să fie cuceritori și se mândresc cu o sexualitate ieșită din comun.

Citeşte şi  Horoscop. Cei mai puternici bărbaţi în funcţie de zodie

Balanță

Pentru că vor să fie mereu fără cusur, cei născuți în această zodie sunt văzuți adesea ca niște îngâmfați. Pe deasupra, chiar dacă sunt talenți în a face shopping, toți nativii sunt zgârciți.

Scorpion

Scorpionii sunt influențați de porniri violente, mai ales când vor să-și atingă scopul. Pentru a obține ce-și doresc, nativii din această zodie calcă pe capete. Iar dacă sunt călați pe coadă victimele vor fi aspru pedepsite.

Săgetător

La fel ca persoanele născute în zodia fecioară, săgetătorii sunt guvernați de instinctele plăcerii. Sexul este considerat de ei un viciu fără de care nu se poate trăi, așa că pe acest plan caută până găsesc persoana care să le ofere de fiecare dată partide-șoc.

Capricorn

Persoanele născute în această zodie pun cariera și munca pe primul lor, de aceea când vine vorba de cheltuit o fac cu dificultate. Nu suportă sfaturile celor din jur legate de avere și sunt de neintimidat când vine vorba de atins țeluri.

Vărsător

Spre deosebire de celelalte zodii, persoanele născute în vărsător se luptă adesea cu sentimente de trufie, lene și tendința de a înșela. Nu le place să facă ce vor alții, mai ales când vine vorba despre propriile interese.

Pești

Pentru nativii născuți în această zodie, astrologii spun în cor că sedentarismul și confortul sunt păcate capitale lor capitale. Pe de altă parte, nici avariția nu le este străină, însă nu abuzează de acest viciu.

Află ce ai fost în altă viață, în funcție de zodie!