Horoscop Adi Bunea 10-16 ianuarie 2022. Nativii din două semne zodiacale nu vor fi văzuţi cu ochi buni de cei din anturajul lor. VIDEO

Planeta Marte, guvernatoarea energiei şi voinţei individuale, va avea până la finalul lunii februarie un parcurs echilibrat. Fiecare om poate face o alegere între influenţa sa pozitivă sau cea negativă.

10 ian. 2022, 10:25
Horoscop Adi Bunea 10-16 ianuarie 2022. Nativii din două semne zodiacale nu vor fi văzuţi cu ochi buni de cei din anturajul lor. VIDEO

Horoscop Adi Bunea 10-16 ianuarie 2022. Ce sectoare de viaţă sunt influenţate în bine sau în rău, în această săptămână, aflăm de la astrologul România TV, Adi Bunea.

Horoscop Adi Bunea 10-16 ianuarie 2022 BERBEC

Dacă ai înţeles lecţiile de viaţă prin care ai trecut, poţi avea acum parte de circumstanţe benefice care îţi aduc câştiguri materiale. Partenerul de cuplu va juca un rol important în accesarea unor fonduri sau bunuri de valoare. Totuşi, în cadrul unor scurte ieşiri la petreceri sau la alte distracţii, nu vei fi deloc apreciat de prietenii tăi.

Horoscop Adi Bunea 10-16 ianuarie 2022 TAUR

Relaţia de cuplu se consolidează urmare a câştigurilor materiale realizate de partener. Totodată, vă veţi ajuta unul pe celălalt în situaţii dificile. Totul se va termina cu bine în fiecare caz şi veţi realiza amândoi cât de importantă este relaţia. Totuşi, problemele financiare apărute la locul tău de muncă pot afecta casa şi familia.

Horoscopul săptămânii 10-16 ianuarie realizat de Adi Bunea GEMENI

Vine o răsplată pentru faptele tale bune din trecut. Poţi beneficia de sprijin din partea celor care te apreciază, iar partenerul de viaţă te poate sccoate din încurcături. În schimb, o veste nu prea bună despre o posibilă pierdere materială îţi poate activa voinţa spre acţiuni sau direcţii greşite.

Citeste si Horoscop dragoste 10 – 16 ianuarie 2022. Berbecii și Taurii dau lovitura pe plan sentimental! Mai pregătiți ca oricând să înceapă o nouă relație

Horoscop Adi Bunea 10-16 ianuarie 2022 RAC

Ai un moment bun pentru o pauză în activitate, moment în care te poţi ocupa de lucruri care îţi fac plăcere şi te pasionează. Cel mai bine le poţi simţi acasă unde membrii familiei se pot simţi şi ei bine alături de tine, iar distracţia va fi maximă. În schimb, anumiţi duşmani ascunşi îţi pot aduce pierderi dacă te laşi ghidat de sfaturile lor.

Horoscop Adi Bunea 10-16 ianuarie 2022 LEU

Poţi petrece mult timp acasă cu familia, cu copiii şi încerci să-i ajuţi în rezolvarea problemelor cu care se confruntă fiecare, mai ales că dispui de resursele financiare necesare. Un conflict la seviciu şi finalul său nefavorabil îţi pot strica buna dispoziţie, iar starea ta de sănătate poate fi afectată de supărare.

Horoscop Adi Bunea 10-16 ianuarie FECIOARĂ

Poţi primi una sau mai multe veşti bune în ce priveşte relaţia de cuplu, membrii familiei, casa sau câştigurile realizate prin muncă. Aceste noutăţi pozitive te pot mobiliza în acţiuni şi direcţii benefice pentru tine. Totuşi, în timpul unor petreceri sau în cadrul unei deplasări, te poţi certa din nimicuri cu cine nu trebuie.

Horoscop Adi Bunea 10-16 ianuarie 2022 BALANŢĂ

Îţi mobilizezi toate resursele şi toată energia iniţial pentru a munci şi în final pentru a obţine câştiguri materiale. Abilităţile tale de comunicare îţi pot aduce informaţii preţioase pe care le poti valorifica rapid în avantajul tău. Totuşi, un conflict în familie îţi poate consuma energia, iar orgoliul tău îţi poate aduce pierderi.

Horoscop Adi Bunea 10-16 ianuarie 2022 SCORPION

Vei avea o stare foarte bună, vei fi plin de energie şi optimism, totul după un episod de distracţie în care te-ai simţit foarte bine. Totodată, câştigurile realizate recent îţi dau multă vitalitate şi astfel vei avea o stare bună de sănătate. Totuşi, nu vei fi prea apreciat pentru banii risipiţi pe distracţii sau pentru datoriile care rămân după.

Horoscop Adi Bunea 10-16 ianuarie SĂGETĂTOR

Consecinţe ale faptelor tale bune din vieţile anterioare îşi fac simţite efectele. Astfel, poţi beneficia de conjuncturi favorabile la locul de muncă, iar acasă membrii familiei au numai momente bune. Totuşi, dacă o distanţă mare te desparte de familie şi de partener, te gândeşti că ar trebui să faci unele schimbări.

Horoscop săptămânal Adi Bunea CAPRICORN

Eşti foarte activ şi plin de energie la job. Renumele tău şi performanţele pentru care eşti foarte apreciat te fac să obţii rezultate foarte bune în plan profesional. Totuşi, în alte împrejurări, orice conflict verbal în care nu renunţi la orgolii şi ambitţi îţi poate aduce pierderi materiale.

Citeste si Horoscop 2022 Cristina Demetrescu. Zodia care are noroc la început de an

Horoscop Adi Bunea 10-16 ianuarie 2022 VĂRSĂTOR

Aprecierea şi respectul de care te bucuri te mobilizează şi doreşti şi mai mult să progresezi în viaţă. Valorile materiale acumulate recent şi progresul tău în plan profesional au dus la creşterea consideraţiei de care te bucuri din partea cunoscuţilor. În schimb, ieşirile la distracţie îţi pot afecta relaţia de cuplu şi bugetul.

Horoscop Adi Bunea 10-16 ianuarie 2022 PEŞTI

Te frământă unele întrebări şi vrei să afli răspunsuri privind tainele vieţii şi existenţei umane. Încerci să-ţi schimbi modul de viaţă şi să te adaptezi deoarece realizezi că nu poţi progresa în viaţă decât prin spirit de disciplină. Dacă te preocupă mai mult propria persoană, poţi avea conflicte de orgolii atât la locul de muncă, dar şi acasă în familie.

Astrologul România TV, Adrian Bunea, poate fi găsit pe pagina de Facebook AdiBun Astrolog.