Horoscop 2022 Cristina Demetrescu. Zodia care are noroc la început de an

Banii sunt cuvântul fundamental al anului 2022. Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre schimbările pe plan financiar care se vor produce în anul următor, ce zodii sunt favorizate de astre.

09 ian. 2022, 10:54
Horoscop 2022 Cristina Demetrescu. Zodia care are noroc la început de an

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu.

Primele observaţii cu care încep acest Horoscop sunt legate de faptul că voi sunteţi probabil una dintre zodiile cele mai puternic afectate de schimbări în ultimii ani, determinate în primul rând de trecerea anevoioasă, dar cu efecte radicale, ale planete Pluton prin semnul Capricorn. Mult o fi fost din 2009 încoace, puţin a mai rămas, dar cât a rămas, nu trebuie deloc neglijat de Capricornii născuţi între 15 şi 18 ianuarie, peste al căror Soare, urmează să treacă Pluton în 2022. Până în 2024, inclusiv, cât Pluton mai stă în această zodie, ce spun este totuşi de interes general pentru toţi nativii Capricorn, mai ales că planetele Venus şi Mercur nu stau prea departe de Soare şi ar putea fi supuse aceluiaşi tranzit.

EXCLUSIV Horoscop 2022 Lidia Fecioru. Cine sunt favoriţii astrelor în acest an. Sfat important pentru toţi nativii: Ascultaţi-vă intuiţia!
Ceea ce generează o astfel de planetă grea, în definiţia ei, datorită tranzitului lung de aproximativ 250 de ani, sunt schimbări de destin spectaculoase şi pentru că Pluton este o armă astrală, dar şi guvernatorul Scorpionului, semn al morţii şi al renaşterii, zic că e mai bine să luaţi aminte că schimbarea trebuie să o negociaţi voi cu Universul, ba chiar să-i bateţi Universului cu pumnul în masă şi să vă cereţi dreptul de a vă schimba viaţa, nicidecum să-i permiteţi să hotărască el pentru voi, vazându-vă refractari la schimbare. Că sunteţi niste conservatori, asta ştie oricine, dar conservatorismul nu mai e la modă, decât poate prin politică, unde încă mai prinde.  Dacă sunteţi nişte conservatori norocoşi că aţi găsit ceea ce căutaţi şi vă manifestaţi fericit pe toate planurile, mă mai gândesc, la cât de imperativ este să priviţi către orizonturi noi. Poate sunteţi dintre cei care deja aţi avut o întrevedere cu Pluton în anii anteriori sau poate aţi fost harnici şi îndrăzneţi si aţi făcut deja tot ce ţinea de voi să descoperiţi în abisul fiinţei voastre toate comorile pe care acum le valorificaţi. Însă şi cei care nu sunteţi nascuţi între 15 şi 18 ianuarie, puteţi avea restanţe din anii anteriori, iar termenul de predare a „lucrării de diplomă” este la sfârşitul lui 2024.

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Ce zodii se află sub o stea norocoasă. Atenţie, Luna Neagră şi karma pândesc la fiecare colţ
Acestea fiind spuse, nu ia loc în bancă decât o parte dintre voi care simţiţi citind aceste rânduri că aţi traversat deja punctul de turnură al vieţii voastre, într-o manieră sau alta. Ca să vă complic şi mai mult existenţa, dar sper într-un sens pozitiv, am să vă rog să fiţi şi mai sensibil atenţi aceia dintre voi care au de finalizat o schimbare, care se ascunde într-o altă schimbare. De exemplu, ca să nu vă mai chinui, nu este deajuns ca o domnişoară Capricorn, să se mărite şi să plece în Australia. Aceasta este o schimbare. Acolo însă mai trebuie încă un hop pentru a se redefini profesional, practic, a găsi o altă direcţie decât cea de dinaintea plecării. Aceasta este schimbarea de după schimbare.

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu. Dacă Pluton nu ar trezi oamenii din somn prin efecte atât de puternice şi radicale, nu aş insista atât de mult pe acest subiect, mai ales că sunteţi singurii cărora le povestesc despre Pluton. Ideea este că Pluton odată ce nu regăseşte în voi rezultatele omului nou, ia ceva ce nu îţi mai dă înapoi. Apreciaţi timpul, nu-l irosiţi şi nimic din ceea ce presupuneţi a fi obstacol, nu vă va sta în cale, atunci când sub influenţa Plutoniană v-aţi decis să faceţi o schimbare, oricare ar fi ea.

Iar 2022 începe mai mult decât bine, având în vedere că sus numitul Pluton realizează între 1 februrie şi 6 martie un aspect benefic, denumit trigon, la nimeni altul decât Destinul, proaspăt intrat  şi el la 23 decembrie 2021 într-un alt semn de pământ, cel al Taurului. Pluton stimulează asftel toţi factorii astrali să se conjuge favorabil, încât voi să găsiţi portiţa ce face legătura între cine aţi fost şi cine vreţi să deveniţi, cu atât mai mult cu cât şi voi simţiţi acest lucru.

Horoscop 2022. Cristina Demetrescu vine cu previziuni despre anul care urmează: E anul vindecării, anul în care dă norocul peste zodii!
Horoscop 2022 Cristina Demetrescu. Destinul se va afla în tranzit pe zodia Taur până la 12 iulie 2023, iar Taurul înseamnă pentru Capricorn casa a cincea a iubirii, a copiilor, a creativităţii şi a exprimării voastre personale, nealterate de alte influenţe. Astfel spus, nimic mai favorabil decât a purcede pe drumul regăsirii de Sine, fie că ghid vă va fi iubirea, un copil sau vă veţi lăsa pur şi simplu conduşi de ceea ce simţiţi că vă defineşte în lista scurtă a abilităţilor, talentelor,  pasiunilor.

Un alt aspect declanşator de schimbare, deşi Uranus se află în Taur încă de la începutul lui 2018, dar iată că abia acum are loc marea ciocnire, este conjuncţia Destin/Uranus ce are loc în iulie şi august 2022. Caracterul imprevizibil al lui Uranus, generează schimbări bruşte, neanunţate, ceva care pentru cei care încă ezită, poate fi o mare provocare de a se aventura „încă nepregătiţi”, cum s-ar autoportretiza, cine ştie, poate într-o competiţie, concurs, show, relaţie amoroasă sau se pot trezi că vor avea un copil, pe care de altfel nu îl  mai aştepta nimeni. Surprizele vin şi prin copiii mari, care vor determina schimbările voastre, prin schimbările lor.

Am sesizat în ultimii ani o detaşare a Capricornilor, dar şi o relaxare a lor, referindu-mă aici la încrâncenarea cu care îşi luau în serios munca şi sincer, dacă munca asta ar fi fost vocaţia lor, nu aş fi avut nimic de comentat. Alţii, la polul opus, poate au avut un alt tip de încrâncenare, poate se concentrau prea mult pe câştig sau asociau defectuos un ideal al lor despre muncă cu imposibilitatea regăsirii acestuia în planul realităţii şi ca urmare, motivau lipsa de muncă, prin faptul că nu se regăsesc, astfel stând chiar pe banii părinţior sau al consoartelor.  Nu am loc să enumăr toate speţele, dar sper că aţi prins ideea. Unde o zodie defineşte ceva, precum Capricornul cariera, acolo apar şi sublimările, dar şi căderile.

Faptul că Destinul se afla pe casa a cincea corespondentă Leului, pare să vă determine să deveniţi mult mai ludici, mai relaxaţi, să asamblaţi totul mult mai creativ şi în consecinţă mai competitiv. Trecem prin momentul morţii şi al renaşterii, iar profesionalismul de altădată al Capricornului moare, ca să renască un alt tip de profesionalism, atunci când ideile sale creative  sau cel puţin conectate la pasiunile sale, vor prinde contur. Este doar o chestiune de timp şi cum timpul este guvernat chiar de patronul vostru Saturn, nu aveţi cum să rataţi ce este mai util vouă, din lipsă de răbdare.

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu. Există cel puţin două aspecte majore, deşi în realitate sunt mai multe, ce plasează 2022 în spectrul sau pe frecvenţa iubirii. Cei serioşi, la casele voastre, mulţumiţi-vă cu comentariile de mai sus, referitoare la descoperirea şi valorificare pasiunilor, până la stadiul la care veţi face şi bani din asta. Cât despre iubirea şi respectul conjugal, mereu trebuie muncă şi implicare şi „Doamne ajuta!” e loc de îmbunătăţiri. Dacă 2022 vă vine în întampinare şi cu un mare show, spectacol, concert, eveniment la care râvniţi demult, tot veţi fi cei mai fericiţi oameni din lume. Pe această cale, doresc tutror Capricornilor să ajungă să vadă măcar un spectacol pe Broadway!  Chef de distracţie va fi , mai mult ca în ultima perioadă şi veţi mai renunţa la câteva bariere sau temeri ce v-au delimitat până acum de partea frumoasă a vieţii.

Dar dacă cheful vostru vine odată cu iubirea, atunci, chiar veţi fi de nerecunoscut. Destinul sau predestinarea spun ca aţi intrat pe acel culoar, unde dacă veţi mai face câţiva paşi, cu încredere, veţi găsi probabil o mare iubire. Unii veţi finaliza un alt ciclu al iubirii, dar e timp destul să şi încheiaţi şi să şi deschideţi uşa nui nou capitol sentimental. Este de asemenea casa copiilor, iar darul Universului are legătură cu copiii voştri, mici sau mari.

Al doilea aspect major, în afară de Destinul care acum înlesneşte afacerile sufleteşti şi promite un an pasional pentru voi, este retrogradarea lui Venus în Capricorn. Retrogradarea determină un tranzit mai lung al acestei planete a iubirii, frumosului, creativităţii, ce să mai zic că şi Venus, în afară de Pluton,  face aspecte bune cu Destinul aflat pe casa iubirii. Trebuie să fii orb să nu vezi semnele ce duc către suflet.

Venus a intrat în Capricorn din 6 noiembrie 2021 şi rămâne aici până pe 6 martie 2022, iar perioada de retrogradare este între 19 decembrie 2021 şi 29 ianuarie 2022, timp în care fie vă aduceţi aminte de iubirile de demult, fie îşi aduc ele aminte de voi. Pe tranzitul lui Venus retrograd şi iubirile vechi pot intra în criză, chiar dacă le caracterizează stabilitatea. Atât creativitatea, cât talentul pot părea că sunt temporar  suspendate, totuşi acest mers aparent în marche-arriere al planetei, nu face decât să vă aducă în faza de convingere totală a ceea ce vreţi , ce vă doriţi, să mai clarifice puţin sentimentele, ideile, inspiraţia. Atenţie la perioada februarie, martie, când Venus va fi lipit de Marte şi practic vor păşi împreună în Vărsător. Creativitatea se va combina cu ambiţia şi  curajul, iar iubirea cu posibile pasiuni mistuitoare, ce dacă nu sunt temporizate corect şi ardeţi totul dintr-un foc, mai ales caracteristic bărbaţilor Capricorn, aduce ulterior dezinteresul sau dezamăgirea, ratând astfel o mare iubire. Dacă vă aruncaţi în braţele cuiva înainte de a vindeca o fostă relaţie, aţi putea fi orbi la faptul că cel sau cea de care vă folosiţi este o persoană mai importantă decât puteţi cântări într-o stare emoţională alterată şi confuză. Nu uitaţi că şi o aventura de o noapte se poate lăsa cu un copil, cel puţin aşa zice Destinul.

Karma, în acest timp, este pe casa prietenilor, în zodia Scorpion şi între 23 decembrie 2021 şi 12 iulie 2023, acest segment devine puţin mai vulnerabil, având în vedere condiţionările unei astfel de axe. În prietenie nu mai este iubire necondiţionată, deci divergenţele de opinie, problemele financiare, faptul că un prieten de încredere este bănuit a fi devoalat un secret al vostru , dar şi invers, ori poate dificultaţile acestora la care nu faceţi faţă, cât şi maturizarea voastră, vă pot îndepărta de gaşcă. Dacaă iubirea sau copii sunt motivele, atunci nu va fi cu supărare.

Eclipsele anului ce reprezintă surse declanşatoare de schimbare pe axa prieteni/iubire au loc pe 30 aprilie, eclipsă de Soare in Taur, 15/16 mai eclipsă de Lună în Scorpion, 25 octombrie eclipsă de Soare in Scorpion şi 7/8 noiembrie, eclipsă de Lună in Taur.

Guvernatorul vostru, Saturn, la fel ca şi anul trecut rămâne pe casa banilor câştigaţi prin muncă, salariu, dividende, şi vă ajută să construiţi singuri şi să călcaţi pe treptele unui progres financiar, muncit, calculat, meritat. Anul trecut am descris cu lux de amănunte, care ar fi fost domeniile din care Saturn v-ar fi ajutat sa va câştigaţi banii, independenţa financiară sau să deveniţi antreprenori. Nu voi mai detalia acum, dar voi reaminti că aceeaşi planetă poate derula proiectele de anul trecut sau altele noi. Dacă facem legătura cu ce am vorbit mai sus şi dacă 2021 nu v-a dat destule semne şi curaj că puteţi deveni independenţi sau cel puţin mai eficienţi ori mai îndrăzneţi în a vă cere drepturile, 2022 este despre pasiunile voastre ce pot deveni profitabile. Unii poate vă apucaţi de muzică, alţii de gătit, dar uşor asta va trece de la faza de pasiune, la faza de afacere, că aşa e Capricornul construit…să  construiască, azi o piesă, mâine altă piesă. Dar avem şi Capricorni arhitecţi, constructori cu diplomă şi cum suntem pe sectorul investiţiilor, iar voi anul acesta puteţi construi sau face achiziţii chiar şi în scop de profit, ulterior.

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu. Trecerea lui Saturn pe casa banilor nu aduce direct bani, ci aduce lecţii legate despre cum se fac banii, dar trebuie să respectaţi principiul efortului personal. Poate tata are bani să vă dea să cumpăraţi o casă sau soţul, dar trebuie să ţină de ambiţia voastră de a vă descurca singuri, ceea ce va duce mai departe la o amplificare a voinţei, iar asta se va capitaliza în multe alte câştiguri viitoare. Unde nu stiţi , însă, aveţi voie să întrebaţi şi să vă informaţi corect, inainte. Dacă vă sună un prieten şi vă spune să investiţi sume în monede virtuale, iar voi nu ştiţi nimic despre asta, Saturn poate atrage chiar pierderi. Nicicum Saturn nu este bun pentru speculaţii, el vrea muncă şi chiar dacă rămânem pe teritoriul speculaţiilor, măcar trebuie să vă pricepeţi, atunci când faceţi o investiţie.

Poate ştiţi că trebuie să cumpăraţi o casă. Nimic mai bun în 2022, când Jupiter între 10 mai şi 29 octombrie va fi pe casa casei. Jupiter revine şi în 2023 , în primele cinci luni ale anului şi vă mai dă ocazia o dată. Se poartă achiziţiile înainte de finalizarea construcţiei, aşa ca plătiţi avansul în 2022 şi vă mutatţi în 2023. Da, şi zodia Berbecului, care vorbeşte despre nou, susţine să vă mutaţi întro casă nouă, modernă, de viitor.

Am luat-o puţin invers la voi, căci Jupiter întâi va fi în Peşti, dar am vrut să leg dicuţia despre investiţie de faptul că există tranzacţii în sensul acesta. Ca să termin totuşi cu Jupiter pe acest sector, marele benefic ajută Capricornii să stabilească sau să restabilească legături bune cu familia, ajută la reîntregirea familiei, dacă vorbim despre cei aflaţi dincolo de graniţe, îi ajută pe alţii să revină în România, ajută la întemeierea unei familii noi, vă ajută şi la vânzarea unor propietăţi mai vechi, chiar şi în ideea de a completa suma necesară achiziţiei unui nou apartament, este bun pentru femeile însărcinate, pentru sănătate şi restabilirea echilibrului organismului din punct de vedere metabolic, ajută afacerile de familie, găsirea unui sediu nou, dar este benefic şi pentru introspecţie şi regăsirea de Sine.

Acelaşi benefic va avea, însă, un tranzit mai lung în 2022 în Peşti care pentru voi ocupă casa a treia astrologică, iar perioadele de influenţă sunt 29 decembrie 2021-10 mai 2022 şi 29 octombrie -20 decembrie 2022.  Jupiter în Peşti creeză efectul pozitiv al vindecării şi pentru că este o casă astrologică ce defineşte nişte relaţii, sunt posibile împăcări cu fraţii, surorile, verii, amici, dar şi regăsirea cu colegii de liceu. Jupiter are un rol extrem de important în comunicare, examene, reluarea studiilor, mai ales cele de liceu, examene auto, orice examen de care vă era foarte frică, semnarea unor contracte, activităţi de comerţ, activităţi didactice de orice gen, îi ajută pe cei care vor să scrie şi să se afirme pe platforme de socializare, îi ajută pe cei care leagă o relaţie la distanţă şi care întreţin prin scris sau comunicare video această relaţie, cât şi pe cei care se despart temporar din cauze obiective de studii sau profesie şi trebuie să comunice astfel.

Jupiter în Peşti este special şi anul acesta vorba vindecă, vă vindecă , iar informaţiile căutate, date sau primite, devin vitale pentru unii. Nu ezitaţi să împrăştiaţi veşti bune, informaţii utile sau daca simţiţi că puteţi schimba lumea prin ceea ce aveţi de spus, începeţi un astfel de proiect.  Poate veţi deveni confidentul cuiva, poate veţi merge la un psiholog de la care aşteptaţi vindecare. Este foarte posibil totul.

Puteţi vinde sau cumpăra o maşină.

Deşi între 5 iunie 2020 şi 23 decembrie 2021 aţi avut axa vieţii pe axa sănătăţii şi unii dintre voi au mai mers pe la doctor sau s-au confruntat cu unele probleme medicale noi, ca să nu mai zic de stresul unora vis a vis de Pandemie, pot spune că aţi trecut într-un alt registru o dată cu ingresul NN în Taur, dar mai avem o codiţă despre care vom vorbi acum.

Lilith sau Luna neagră stă din 18 iulie 2021 până pe 14 aprilie 2022 pe Gemeni care pentru voi înseamnă casa bolilor uşoare, dar nu neapărat şi uşor de diagnosticat sau de vindecat. Invers, poate fi vorba în anumite cazuri de boli mai grave, dar care se tratează uşor sau boli autoimune cu cronicizare pe viaţă, dar care poate nu vor ridica probleme. Lilith e foarte tricky şi conduce la o serie de erori medicale. Chiar şi pe voi vă pune să vă diagnosticaţi azi cu una, mâine cu alta. Alţii, mai modern vorbind, poate nu înţeleg adevăratul risc al Pandemiei şi ştiu eu, cum ştiţi şi voi cel puţin o Capricoarnă emblematică absolventă a medicinii de pe Google, care nu oboseşte în a pune diagnostice pe „social media” şi a căuta atenţie prin mesaje periculoase, posibil ca defulare a eşecului profesional.

Dar pentru că nu vreau să ne rătăcim printre vedete, am să revin la voi, cei cu picioarele pe pământ şi am să vă rog să fiţi la fel de neobosiţi în a găsi diagnosticul sau tratamentul corect, dacă vă aflaţi într-un cerc vicios al unei probleme medicale. Deşi Lilith afectează în Gemeni mai mult aparatul respirator, cât şi membrele voastre, braţe şi picioare, dar şi mobilitatea, unele probleme vin de aici, altele de la „cap”, căci  ne aflăm pe teritoriu mercurian ce aduce multe probleme ale sistemului nervos, stres, anxietăţi, depresii, dar şi în sine, panica de boală.

Pentru că vorbim de tranzite lungi ale ultimilor ani referitoare la sănătate, încă din 2014-2015, în cazul Capricornului, am să reamintesc de cei care s-au obişnuit cu o boală, s-au resemnat , o târăsc după ei şi nu mai caută remedii sau nu fac ce trebuie făcut.

Chiar dacă Lilith pe 14 aprilie vă lasă în pace şi o perioadă nu vă mai gândiţi la sănătate, totuşi undeva din 21 august 2022 până în 25 martie 2023, adică enorm, din cauza retrogradării sale intre 31 octombrie 2022 şi 13 ianuarie 2023,  ajunge şi Marte, ce poate ar fi avut un efect mai slab ca Lilith, dacă nu ar fi rămas atât de mult tot aici in Gemeni. Marte nu mai duce către erori de diagnostic, dar atrage tratamente invazive,  posibil dureroase, manifestări dureroase, febrile,  inclusiv intervenţii chirurgicale. Aia zic, poate nu ajungeţi până acolo, de exemplu cu puţină fizioterapie.

Lilith în Gemeni este problematică şi într-o serie de situaţii legate de locul de muncă şi fie strică relaţia cu colegii, fie strică atmosfera, fie lucrul de acasă vă afectează emoţional, fie drumul sau naveta catre serviciu sunt prea lungi, fie apare o aventură la locul de muncă, de care apoi vă împiedicaţi nefiresc, fie nu găsiţi un loc de muncă, fie nu ştiţi ce căutaţi. Dar cum altfel anul acesta, în care Horoscopul spune să căutaţi mai mult în voi? Sigur că mereu bobârnacul astral e dat de ceva ce nu merge bine, altminteri, mulţi nu realizează că e momentul schimbării, potrivit astrostar.ro.

După 14 aprilie Lilith intră pe casa căsătoriei, a parteneriatelor şi a proceselor, în zodia Rac. În primul rînd atenţie la schimbarea radicală a atmosferei conjugale. Şi asta trebuie anticipată, tratată, găsit drăcuşorul care îşi bagă coada, prins şi smuls corniţele şi coada, ca să îl faceţi să arate a om. Probleme vin şi de la familia soţului sau soţiei sau din grijile şi preocupările acestora. Cum Racul este un semn emoţional, e clar că Lilith agită emoţiile, deci faptele mai puţin, iar dacă opriţi rezervorul de pseudo-emoţii, veţi vedea că nu sunt lucrurile atât de grave. Nu neg că în anumite situaţii divorţurile nu vor putea fi evitate, cum nici procesele nu vor putea fi evitate, dacă nu e loc de conciliere. Aşadar, apar şi ostilitaţi şi sunteţi cred a treia zodie anul acesta a cărei căsnicie este tulburată, în timp ce casa iubirii şi a copiilor se luminează. Ori este risc de adulter, ori când apare un copil consoarta se panichează şi începe să se poarte iresponsabil, ori dacă vorbim despre iubire, atunci 2022 nu este bun pentru cununie civilă dupa 14 aprilie, până pe 8 ianuarie 2023.

Acestea fiind zise, eu concluzionez că am spus mai multe bune , decât rele, deci contorul arată că sunteţi pe plus, anul acesta.