HOROSCOP. Află când te vei căsători în funcţie de zodie

HOROSCOP: Ziua în care te-ai născut influențează momentul în care vei decide să rămâi toată viața lângă alesul inimii tale. Află când spun astrele că te vei căsători în funcție de zodie.

20 sept. 2014, 08:16
HOROSCOP. Află când te vei căsători în funcţie de zodie

Berbec. Visezi la găsirea sufletului pereche și pentru că ești o fire pasională, nu vei sta foarte mult pe gânduri când te vei hotărâ să faci acest pas. Sunt șanse mari să îmbraci rochia de mireasă înainte de 20 de ani, dar pentru că decizia ta va fi una luată în grabă, ai putea ajunge repede la divorț. Ești compatibilă cu Vărsătorii, Capricornii, Gemenii și Leii.

Taur. Ești o persoană sensibilă și loială, dar te apropii greu de oameni. Te gândești bine înainte să iei o decizie și ești dispusă să aștepți oricât pentru a găsi partenerul ideal. Pentru că îți dorești ca alegerea ta să fie pentru totdeauna, cel mai probabil vei spune „Da” după 25 de ani. Ești compatibilă cu zodiile Fecioară, Pești, Rac sau Capticorn.

Gemeni. Tu preferi diversitatea și nu te vei așeza la casa ta foarte devreme. Îți place flirtul, iar persoana de lângă tine trebuie să îți înțeleagă nevoia de independență. Vrei să te căsătorești, însă nu vei face acest pas mai devreme de 30 de ani. Balanțele, Vărsătorii, Leii și Berbecii sunt zodiile cele mai potrivite pentru tine.

Rac. Familia este foarte importantă pentru tine și vei dori să te căsătorești devreme. Cel mai probabil, vei face acest pas în jurul vârstei de 20 de ani. Ești compatibilă cu cei din zodia Pești, Taur, Capricorn și Fecioară.

Leu. Tu adori să fii în centrul atenției, iar bărbatul de lângă tine trebuie să îți spună zilnic de ce s-a îndrăgostit de tine. Visezi la ziua în care vei fi mireasă, însă ești o fire independentă și s-ar putea să amâni momentul până după 25 de ani. Balanța, Berbecul, Săgetătorul și Gemenii sunt zodiile cu care te vei înțelege cel mai bine.

Horoscop Fecioară. Îți dorești o familie, însă ești extrem de pretențioasă și nu vei spune „Da” cu ușurință. Pentru că ești o perfecționistă, ai putea rămâne singură până după 30 de ani. Ești compatibilă cu Taurii, Capricornii, Racii și Scoprionii.

Balanță. Ești o romantică incurabilă și visezi la o relație ca în povești, însă firea ta nehotărâtă va pune piedici îndeplinirii acestei dorințe. Pasul cel mare îl vei face după 25 de ani, când vei avea înțelepciunea necesară pentru a lua decizia potrivită.  Leii, Vărsătorii, Săgetătorii și Gemenii sunt zodiile potrivite pentru tine.

Scorpion. Cauți sufletul pereche și ești genul care se hotărăște să facă pasul cel mare și după prima întâlnire. Ai nevoie de un partener care să te înțeleagă fără prea multe cuvinte și te vei căsători în jurul vârstei de 30 de ani. Ești compatibilă cu Racii, Capricornii, Fecioarele și Peștii.

Săgetător. Iubești aventura, iar nevoia ta de libertate te va ține singură multă vreme. Cel mai probabil, vei spune „Da” după 35 de ani. Te înțelegi cel mai bine cu Berbecii, Balanțele, Vărsătorii și Leii.

Capricorn. Eleganța ta aparte te va face să fii mereu înconjurată de pretendenți, însă nu îți vei lua ușor un angajament pe termen lung. Pentru tine este mai importantă cariera, așa că nunta ar putea veni după 30 de ani. Ești compatibilă cu Fecioarele, Taurii, Scorpionii și Peștii.

Vărsător. Ai o fire încântătoare, așa că nu vei duce lipsă de atenție. Pentru că ești independentă, te vei accepta cu greu inelul, iar când o vei face, vei cere libertate de la partener. Nu vei îmbrăca rochia de mireasă mai devreme de 30 de ani, iar cel mai bine te vor înțelege Gemenii, Balanțele, Săgetătorii și Berbecii.

Pești. Tu visezi la o nuntă ca în povești și te vei grăbi să faci acest pas. Trăiești pentru dragoste și nu vei avea nicio problemă să te căsătorești la 20 de ani. Ești compatibilă cu Taurii, Capricornii, Racii și Scorpionii.

unica.ro.