Horoscop: Află care este ZODIA pe care te poţi baza oricând

Perseverență, stabilitate, voință, răbdare, devotament și loialitate. Acestea sunt doar câteva dintre calitățile care îi fac pe nativii din Taur cele mai de încredere persoane din tot zodiacul, pe care te poți baza oricând. Indiferent de problema pe care o ai, un Taur va fi întotdeauna lângă tine să te ajute sau să încerce să găsească rezolvări, informează unica.ro.

RomaniaTV.net
26 oct. 2015, 10:28
Horoscop: Află care este ZODIA pe care te poţi baza oricând

Familia

Pentru Taur familia și valorile acesteia înseamnă totul. Inteligența și simțul umorului îl fac adesea să se descurce în situații complicate, aparent fără ieșire și să aducă armonia în casă. Stabilitatea este cuvântul de ordine când vine vorba despre acest semn al zodiacului. Nativului din Taur îi plac banii și niciun efort nu este prea mare pentru a-i obține. Muncește oricât și în orice condiții pentru a asigura confortul personal și pe cel al familiei lui. Îi place să dăruiască celor dragi cadouri și să fie un sprijin pentru ei.

Citeşte şi  Horoscop: Care sunt cele mai loiale zodii? Capricornii iubesc stabilitatea într-o relaţie

Prietenii

Relația cu prietenii este și ea importantă. În momentul când are un prieten de încredere, acesta este pentru totdeauna. Rareori vei mai găsi un prieten atât de loial precum Taurul. Deschis nevoilor tale, el va fi mereu pregătit să dea o mână de ajutor. Foarte multe dintre prieteniile Taurilor încep în copilărie și durează toată viața. Rareori există certuri atât de mari, încât să se despartă și să nu găsească soluții de reconciliere. De asemenea, Taurul își va ține promisiunile, chiar dacă situațiile ar putea deveni dificile. Cuvântul dat este literă de lege pentru Taur. E în stare chiar să renunțe la confortul personal pentru a-i ajuta pe ceilalți.

La serviciu

Recunoscut drept o persoană creativă, preocupată de latura artistică, dar și foarte pragmatică, la serviciu Taurul este colegul sau șeful pe care te poți baza. Calm, stăpân pe sine, îți transmite sentimentul că poate termina la timp toate proiectele, chiar și pe cele mai dificile. Capacitatea lui de a se concentra asupra tuturor aspectelor unei probleme le dă celor din jur încredere și îi mobilizează.

Citeşte continuarea pe unica.ro.