Horoscop: Află ce fel de soţ va fi în funcţie de zodia lui

Daca ai o relatie stabila de ceva vreme si deja va ganditi la casatorie, probabil ca, uneori, in mintea ta rasar intrebari si usoare indoieli in legatura cu oficializarea legaturii voastre.

15 oct. 2014, 07:59
Horoscop: Află ce fel de soţ va fi în funcţie de zodia lui

BERBEC

Energicul Berbec, un semn zodiacal dominat de elementul foc, este extrem de pasional atunci cand vine vorba despre o relatie sentimentala. Odata ce se va casatori, este posibil sa devina destul de posesiv, insa acest lucru se datoreaza faptului ca se implica in relatie cu adevarat, intrucat, odata ce si-a gasit jumatatea, este fidel si isi doreste ca si partenera sa il trateze in acelasi mod, scrie DivaHair.ro.

Daca va avea copii, barbatul Berbec nu numai ca va fi un sot bun, ci si un tata iubitor, care va avea mereu energia necesara pentru a se implica in tot felul de activitati alaturi de cei mici.

Citeşte şi Horoscop: Puterea magică a fiecărei zodii

TAUR

Linistit si echilibrat, barbatul Taur poate fi sotul perfect pentru o femeie care isi doreste o familie. Nativul acestui semn de pamant este preocupat de bunastarea celor apropiati si, desi in tinerete poate avea mai multe relatii de scurta durata, atunci cand si-a gasit aleasa, nicio femeie nu-l va convinge sa o insele pe aceasta cu ea.

Asadar, daca ai un partener nascut in zodia Taurului, poti fi sigura ca va fi un sot bun.

GEMENI

Nativul din Gemeni este asemenea aerului care il guverneaza, mereu in miscare: astazi poate fi langa tine, promitandu-ti un lucru, insa pana maine, poate uita complet de aceste lucruri. Aceasta nu inseamna ca nu va fi un sot bun, insa nu trebuie sa te bazezi mereu pe el, intrucat este posibil sa fii dezamagita. Nativul din Gemeni nu face aceste lucruri din rautate, ci pentru simplul motiv ca asa este firea lui.

Cand vine vorba de copii, insa, te poti baza pe barbatul Gemeni ca va fi un tata minunat: ii va invata o multime de lucruri si va mereu suficienta energie pentru a le tine piept, chiar si atunci cand tu vei fi obosit.

Citeşte şi FOC şi APĂ? Compatibilitatea în relaţia de cuplu în funcţie de elementele care vă guvernează zodiile

RAC

Sensibilul nativ din Rac, dominat fiind de astrul noptii, Luna, este extrem de atasat de familie. Din acest motiv, el va face orice sacrificiu este necesar pentru ca relatia cu sotia lui sa mearga ca pe roate. Isi va da tot interesul si in ceea ce priveste cresterea copiilor, astfel incat partenera sa nu va avea nicicand motive sa se planga. Totusi, pentru ca el simte uneori nevoia sa fie inteles fara a comunica verbal ceea ce simte, femeia care ii va sta alaturi trebuie sa posede capacitati empatice, altfel barbatul Rac se va simti neinteles.

Citeşte continuarea horoscopului pe DivaHair.ro.