Horoscop: Află ce-ţi rezervă astrele în săptămâna 27 ianuarie-2 februarie 2017

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează!

RomaniaTV.net
27 ian. 2017, 08:43
Horoscop: Află ce-ţi rezervă astrele în săptămâna 27 ianuarie-2 februarie 2017

BERBEC

Unele native plănuiesc concedii pe alte meleaguri, iar altele chiar sunt obligate să facă delegaţii în străinătate. Nici rudele apropiate, protectorii şi prietenii nu sunt prea diplomaţi cu dv. şi parcă v-a dispărut dintr-odată pofta de viaţă.

TAUR

Relaţia cu persoana iubită este parcă din ce în ce mai tensionată, în primul rând pentru că aceasta se simte obligată să vă ţină la mijlocul intervalului nenumărate lecţii de conduită. Este posibil să nu reuşiţi să vă achitaţi datoriile şi să fie necesar să apelaţi din nou la ajutoare amicale.

Citeşte şi  HOROSCOP URANIA 28 ianuarie-3 februarie 2017: Lună Nouă în Vărsător, influxurile astrale destul de puternice pentru toate zodiile

GEMENI

Majoritatea consideră că nici colegii, nici prietenii nu le sprijină suficient, iar obligaţiile le ţin departe de casă şi de familie. Opresc pentru moment diligenţele necesare unor deplasări foarte lungi şi fac investiţii pentru îmbunătăţirea stării de sănătate.

RAC

Relaţia de cuplu este total instabilă şi nu vă puteţi baza în niciun caz pe partenerul de viaţă. Vă asumaţi marţi mai mulţi activităţi profesionale decât puteţi finaliza şi intraţi în criză de timp. Majoritatea nativelor se ocupă din nou întregul interval de recuperarea unor moşteniri cu probleme.

Citește continuarea pe clickpentrufemei.ro