Horoscop: Află ce zodie te iubeşte în secret

Nu toată lumea are curajul să îşi recunoască sentimentele. Atunci când ne îndrăgostim suntem atât de timizi, încât până facem primul pas trece mult timp. Fiecărui semn zodiacal îi corespunde o iubire secretă, un nativ care îşi recunoaşte cu greu sentimentele.

RomaniaTV.net
16 nov. 2016, 09:42
Horoscop: Află ce zodie te iubeşte în secret

BERBEC – Daca esti nascut in Berbec, inseamna ca persoana care se emotioneaza in preajma ta este guvernata de o zodie de apa. Sa nu te mire daca afli ca un Peste sau un Rac te doreste in mare secret.

TAUR – Fecioarele sunt mai timide decat ai crede. Nu iti va spune ca tine la tine, dar se va tine scai dupa tine. Daca vezi ca te baga foarte mult in seama, inseamna ca te place.

GEMENI – Nativul nascut in zodia Pesti se gandeste non-stop la tine. Ii place hazul tau, felul tau de a fi, modul in care interactionezi cu lumea. Pestii se indragostesc de obicei de sufletul oamenilor si nu de fizic.

Citeşte şi  Horoscop: Ce să-i spui FOSTULUI după despărţire, în funcţie de zodia ta

RAC – S-ar putea sa te placa un Varsator. La inceput, o sa va ciocniti de multe ori pentru ca aveti conceptii de viata total diferite, insa daca observi ca te inteapa mereu, inseamna ca te iubeste.

LEU – O Fecioara tanjeste dupa atentia ta. Cum afli asta? De fiecare data cand apari in peisaj isi pierde cuvintele si o face pe dura.

FECIOARA – Numai un Scorpion se poate face ghiocel in fata ta. Te iubeste, dar nu vrea sa ti-o arate pentru ca este extrem de orgolios.

Citeşte continuarea pe Revista Teo