HOROSCOP: Află secretele iubitului tău. Vezi cum să-i citeşti gândurile

Bărbatul din Săgetător îşi pierde răbdarea atunci când îl deranjează ceva, iar bărbatul din Rac se poate retrage complet în lumea lui când ceva îl îngrijorează. Descoperă indiciile care îţi arată ce-i trece prin cap iubitului tău.

07 feb. 2013, 09:04
HOROSCOP: Află secretele iubitului tău. Vezi cum să-i citeşti gândurile

Bărbatul din Vărsător devine brusc nervos atunci când îl nemulţumeşte un lucru. Îşi schimbă starea instant şi este imposibil să nu-ţi dai seama că are ceva pe suflet.

Pentru că îşi poate schimba starea de la o clipă la alta, este foarte dificil să-ţi dai seama ce îi trece prin cap iubitului tău din zodia Peşti.

Dacă simţi că iubitul tău din zodia Berbecului este tulburat de ceva şi nu pare să dispus să vorbească, poţi să-l înţelegi mai bine observând limbajul corpului.

Bărbatul din Taur este clar nemulţumit de ceva, dacă se retrage în lumea lui, dacă nu mai este la fel de amabil cu cei din jur sau, mai grav, nu are poftă de mâncare.

Îţi dai seama că este ceva în neregulă cu un bărbat din Gemeni dacă devine brusc tăcut, priveşte în gol şi nu este atent la ceea ce se discută.

Bărbatul din Rac se poate retrage complet în lumea lui când ceva îl îngrijorează. Îi poţi „citi” gândurile dacă îi urmăreşti cu atenţie reacţiile şi mimica atunci când vorbeşti cu el.

Leu. Fie că se „vaită” printr-un oftat îndelung sau se dezlănţuie prin adevărate crize de isterie aparent fără motiv, afli care este problema de fapt abia când sunteţi doar voi doi.

Bărbatul din zodia Fecioarei spune adesea ce are pe suflet. Dar când sunteţi într-un grup de prieteni, faptul că devine neliniştit şi nu mai este atent la discuţii, este un semn clar că ceva îl deranjează.

Balanţă. Când vezi că este prea gânditor sau nu mai este la fel de sociabil ca înainte, ar putea fi un semn sigur că ceva îl preocupă.

Scorpion. Rar poţi intui ceea ce gândeşte, dar un truc prin care îl poţi face să spună singur ce îl supără, fără să-l întrebi efectiv, este acela de a vorbi tu despre propriile tale temeri, emoţii şi griji.

Nativul din Săgetător îşi pierde răbdarea atunci când îl deranjează ceva. Devine agitat şi nervos când este pus într-o situaţie pe care nu o agreează şi cu siguranţă îţi vei da seama ce gândeşte, chiar fără să-ţi spună.

Îţi poţi da seama cu uşurinţă când iubitul tău din Capricorn este frământat de ceva. Devine trist, aproape depresiv şi pare nemulţumit de lumea întreagă.


loading...