Horoscop african: Numele sufletului tău şi personalitatea ta, în funcţie de ziua în care te-ai născut

În cultura ghaneză sunt folosite în mod frecvent nume ce corespund zilei săptămânii în care s-a născut o persoană, ele fiind asociate în mod tradiţional şi unui anumit comportament şi destin.

17 iun. 2014, 09:19
Horoscop african: Numele sufletului tău şi personalitatea ta, în funcţie de ziua în care te-ai născut

Numele poarta amprenta familei in care s-a nascut o persoana, familia fiind o structura vitala in societatea africana.

Cel nascut LUNI:

Femeie: ADWOA
Barbat: KOJO

Cel nascut Luni este de fapt tatal /mama in familie. El are un puternic spirit protector, ocrotindu-i pe ceilalti si luand asupra sa indatoririle mai grele si responsabilitatile mai mari. Are o natura afectuoasa si se organizeaza eficient. Este o persoana saritoare si te poti baza pe ea la nevoie, scrie Garbo.ro.

Citeşte şi Horoscop: Astrologia medicală. La ce boli eşti predispus în funcţie de zodie

Cel nascut luni iubeste pacea si linistea. Are o atitudine relaxata in privinta vietii si isi gaseste satisfactia interioara atunci cand se poate face util celorlalti sau cand ii poate ajuta cu ceva. Este activ si intotdeauna isi gaseste ceva de facut, plictisindu-se cu greu.

Cel nascut Marti:

Femeie: ABENA
Barbat: KWABENA

Cel nascut Marti este cel care reuseste sa rezolve problemele din familie si sa gaseasca cele mai potrivite solutii pentru toata lumea. Crede in egalitatea si in fericirea tuturor astfel incat planifica lucrurile astfel incat toti sa fie multumiti. Are o fire diplomata si este nepartinitor, reusind sa adopte o atitudine neutra de cele mai mult ori. Compasiunea este una din trasaturile sale de caracter.

Horoscop: Ascendentul în zodia Gemeni. Calculează-ţi ascendentul

Cu toate acestea, prin sangele celui nascut marti curge si focul. Atunci cand crede in ceva cu adevarat, este o adevarata inspiratie pentru cei din jur, fiind hotarat si sigur pe el. Ii plac riscurile si adeseori si le asuma cu tot ceea ce implica ele. Va traversa insa o perioada de indoieli si nesigura care il va conduce catre o schimbare majora.

Cel nascut Miercuri:

Femeie: AKUA
Barbat: KWAKU

Cel nascut Miercuri este cel care detine controlul asupra fiecarei situatii, cel care le stie pe toate. Are o natura spontana, este vibrant, cu o personalitate tonica, energizanta. Este binevoitor si prietenos, insa nu ii place sa i se spuna ce are de facut si ce trebuie sa faca.

Citeşte şi Horoscop: Zilele norocoase din această vară, în funcţie de zodie

Cel nascut miercuri iubeste oamenii si ii place sa aduca oamenii unul langa celalalt. Ii va sprijini intotdeauna si va pleda in numele lor. Nu va face niciodata din munca sa o prioritate daca acest lucru inseamna sa ii neglijeze pe ceilalti sau sa ii treaca pe un plan secundar.

Continuarea horoscopului african pe Garbo.ro.