Horoscop: Astrologia medicală. La ce boli eşti predispus în funcţie de zodie

Semnul zodiacal sub care ne-am născut ne poate oferi indicii asupra problemelor de sănătate cu care ne putem confrunta.

08 iun. 2014, 13:43
Horoscop: Astrologia medicală. La ce boli eşti predispus în funcţie de zodie

BERBEC

Deoarece nativii acestei zodii utilizează foarte multă energie, ei se confruntă deseori cu carenţe de fosfat de potasiu. Dacă acest mineral nu este la un nivel suficient în organism, berbecii s-ar putea să sufere de depresii severe. Berbecii mai pot avea probleme cu digestia, scrie revistafelicia.ro.

Horoscop: Cele mai fidele şi infidele zodii. Află cu cine ai şansa la un viitor

În cazul lor, prea multă sare afectează oasele şi arterele, băuturile alcoolice irită rinichii. De asemenea, pentru a controla predispoziţia spre aciditate, corespunzător cu hiperactivitatea metabolică, nativii din Berbec trebuie să mănânce salate proaspete şi să bea sucuri, obţinute din amestec de germeni de grâu încolţit.

TAUR

Taurii sunt vulnerabili la răceli, traheite, dureri de gât, laringite, probleme cu amigdalele, umflarea tiroidei şi a paratiroidelor. Venus, guvernatoarea semnului, poate induce îmbolnăviri ale paratiroidelor, care controlează nivelul calciului din organism.

Citeşte şi Zodiile şi căsătoria: Cum ar trebui să-ţi organizezi nunta, în funcţie de semnul astral

GEMENI

Cafeaua şi alte stimulente pot crea probleme nervoase persoanelor născute în zodia Gemenilor, de aceea ea trebuie evitată. O carenţă de clorură de potasiu în organism poate duce la formarea de cheaguri de sânge şi poate cauza tulburări ale circulaţiei sangvine. Gemenii, care au un nivel bun al sării lor celulare, sunt mai sănătoşi, deoarece clorura de potasiu degajează plămânii, bronhiile şi bronhiolele. Clorura de potasiu se obţine din sparaghel, fasole verde, tomate, ţeline, morcovi, spanac, portocale. Pentru a evita problemele cu dinţii şi oasele, gemenii trebuie să consume lactate.

RAC

Racii maturi trebuie să fie atenţi pentru că acumulează rapid kilograme în plus. În cazul lor, cele mai frecvente motive, care duc la îmbolnăviri, sunt tensiunea, anxietatea şi stresul emoţional. Nativii zodiei Racului sunt predispuşi la tulburări digestive, putând ajunge mai uşor ca ceilalţi nativi la ulcer, litiază biliară, balonări dureroase, hernie hiatală, greţuri şi gastrite. Problemele cu stomacul pot fi agravate de consumul de alcool (racilor le cam place vinul). Sarea Racilor este importantă pentru sănătatea smalţului dinţilor, unghiilor, oaselor şi a cristalinului. Scăderea nivelului acestui mineral în organismul nativilor din Rac poate provoca ulcer varicos, curbarea coloanei vertebrale şi probleme oculare.

Citeşte şi Horoscopul verii: Află ce şanse ai să-ţi găseşti perechea în această perioadă, în funcţie de zodia ta

LEU

Leii sunt predispuşi la dureri şi presiune în zona inimii. Când inima unui Leu tresare brusc, spasmul se va resimţi la nivelul cefei. Deşi semnului Leului se caracterizează printr-o sănătate de fier, nativii trebuie să aibă un stil de viaţă sănătos după vârsta de 40 de ani, pentru că altfel riscă să sufere un atac de cord. Sarea Leilor menţine buna funcţionare a nervilor motori fiind necesară în formarea albuminei din sânge, precum şi la activarea enzimelor digestive. Alimentele care conţin fosfat de magneziu sunt germenii de grâu şi produsele din secară, migdalele, alunele, seminţele de floarea-soarelui (crude, nesărate), smochinele, lămâile, merele, piersicile, orezul, lăptucile şi gălbenuşul etc.

Continuarea horoscopului medical pe RevistaFelicia.ro.