Horoscop Alina Bădic, 30 iulie – 5 august. Cele mai norocoase zodii de la începutul acestei luni: „Este o săptămână care aduce lucruri deosebite”

Astroloaga Alina Bădic ne spune care sunt cele mai norocoase zodii la început de august. Cineva trebuie să facă o alegere importantă.

30 iul. 2023, 15:33
Horoscop Alina Bădic, 30 iulie – 5 august. Cele mai norocoase zodii de la începutul acestei luni: „Este o săptămână care aduce lucruri deosebite”
Horoscop Alina Bădic, 30 iulie - 5 august

Alina Bădic a prezentatpredicțiile astrale pentru săptămâna 30 iulie – 5 august 2023. în emisiunea „360 de grade” de la B1 TV. Iată care sunt cele mai norocoase zodii.

„Poartă astrală, poarta Leului, 8 august, cu o avanpremieră pe 1 august, moment de Lună Plină pe axa Leu – Vărsător, 9 grade, câteva elemente de mare forță, moment de cotitură în destinul nostru, o alegere fundamentală, parteneriate noi și triere în rândul acestor parteneriate”, a spus Alina Bădic.

Horoscop Alina Bădic, 30 iulie – 5 august

Berbec

Urmează o săptămână deosebită pentru Berbeci! Ceva se schimbă de la rădăcini. Unele situații, anumite persoane apar în viața nativilor dintr-o perspectivă din care ar putea înțelege că își doresc ca lucrurile să se petreacă altfel.

Taur

„Pentru voi, Luna Plină vorbește despre un soi de infuzie energetică pe care o aduce destinul! Este vorba despre lucruri care se întâmplă și pe care le sesizați. Le sesizați și, mai mult decât atât, vă deschideți inima de o manieră în care n-ați mai făcut-o până acum, pentru că Venus, care este guvernatorul vostru, este foarte puternic în această perioadă. Data de 8 august vorbește despre expansiune!”, spune Alina Bădic.

Gemeni

Gemenii trebuie să conștientizeze că unele lucruri trebuie schimbate. Vor schimba puțin sfera în care își doresc putere sau în care vor să ocupe poziții de conducere. Vor realiza că au autoritate într-un alt domeniu decât în cel în care coiau până acum. Cu siguranță, nu se vor plictisi.

Rac

Racii vor fi într-o zonă de mare forță și vor primi niște mesaje interesante. Ies la suprafață lucruri pe care vor să le înțeleagă. „Pe de altă parte, Pluto pe grad anaretic vorbește despre un atac care poate să vină din parteneriate, un Pluto care, fiind anaretic, ne duce puțin într-o zonă în care trebuie să reparăm și ultimele lucruri rămase de reparat”, spune Alina Bădic.

Leu

Leii au parte de un moment de extaz, un moment de mare intensitate din punct de vedere energetic. Ceva le va atrage atenția și le va bucura sufletul, lucru care îi va copleși. Ar putea avea multe întâlniri și vizite. „Totuși, sfatul este următorul – nu vă pierdeți capul! Știm foarte bine că fiecare zodie are un punct în care își poate pierde puțin capul”.

Fecioară

„Aspectele astrale vorbesc despre tăierea corzilor cu anumite persoane care nu mai fac parte din planul nostru divin. Pe de altă parte, vorbesc despre identificarea acelui blocaj, despre identificarea acelei zone în care ne lovim de ceva în permanență. Depistați zona din care obțineți cea mai multă riposta! Sigur, există situații cu care ne confruntăm, dar există și ceva care se blochează permanent”, prevestește Alina Bădic.

Balanță

Balanțele trebuie să fie atente și să urmărească ce relații au o reprezentare karmică în această perioadă. Posibil să nu fie întâmpinate de voci foarte expresive, dar ar putea fi voci din umbră care trag de mânecă și atrag atenția cum că nu ar strica să facă parte din acele configurații sau relații. „Urmăriți persoanele cu care vă interesectați și care s-ar putea să vină precum niște mentori, niște configuratori astrali”.

Scorpion

„Pentru voi, Pluto este „regele” configurației astrale și aduce în discuție momente karmice de mare forță. Vorbește despre șocul trezirii. Uranus este la rândul său într-o poziție de forță și aduce și el un fulger în viața noastră, iar Saturn vorbește despre raportare la divinitate din toate punctele de vedere. Nu întâmplător, în această perioadă, apar transformări. Este o perioadă caracterizată de excese!”

Săgetător

Ar putea începe discuții sau negocieri în care vor afla lucruri importante. „Acest Pluto vorbește despre lucruri care se întâmplă dincolo de percepțiile noastre obișnuite. În această perioadă, orice tip de conflict ar trebui să vă servească precum o lecție de viață. Aspectele astrale ne arată cum să trăim din inimă, ne arată cum să ne punem în valoare atât inteligența, cât și trăirile, emoțiile, cum să echilibrăm propria personalitate cu raportarea la ceilalți”, spune Alina Bădic

Capricorn

Chiar dacă este o situație de criză, nativii au ajuns la o anumită înțelepciune și nu mai sunt atât de afectați de aceste situații. „Totuși, într-adevăr, este o Lună Plină care aduce niște provocări, provocări în spatele cărora se vor lua niște decizii, provocări în spatele cărora vor apărea confruntări cu tot felul de blocaje”.

Vărsător

„Pentru voi urmează o conectare aproape forțată cu universul, pentru că aspectele astrale vorbesc despre exploatarea tuturor energiilor din jur. Practic, vă treziți într-un carusel în care sunteți chiar cei care conduc acest carusel. Trebuie să vă dați seama care este acel domeniu în care vreți să construiți ceva. S-ar putea să fie vorba despre ceva ce trebuie să capete supremație. Trebuie să vă revendicați puterea!”

Pești

„Luna Plină din 1 august vorbește despre începutul perioadei în care transformarea este atât de accelerată încât este practic total contraindicat să stăm în stagnare și în inerție. Încercați să vă depășiți niște limite, încercați să treceți peste anumite lucruri care vă țin în loc! Este o perioadă care invită la expansiune pe toate palierele, în care trebuie să ieșim din frică”, ne mai spune Alina Bădic.