Horoscop Alina Bădic. Cele cinci zodii care încep în forță luna mai. Astrele le-au pregătit surprize uriașe

Astrologul Alina Bădic are vești bune pentru cinci zodii care încep luna mai mai bine ca niciodată. Astrele le-au pregătit surprize de proporții acestor nativi pe care îi așteaptă schimbări majore, dar și noi începuturi.

01 mai 2023, 11:02
Horoscop Alina Bădic. Cele cinci zodii care încep în forță luna mai. Astrele le-au pregătit surprize uriașe
Horoscop Alina Bădic. Cele cinci zodii care încep în forță luna mai. Astrele le-au pregătit surprize uriașe

Horoscop Alina Bădic. Cele cinci zodii care încep în forță luna mai. Alina Bădic spune că la începutul lunii mai eclipsa de Lună care are loc pe axa 14 Taur – 14 Scorpion le va influența foarte mult destinul celor cinci zodii.

Citește și Horoscop TAROT mai 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop Alina Bădic. Cele cinci zodii care încep în forță luna mai.

Evenimentul astral care va avea loc pe data de 5 mai are o puternică semnificație karmică și vine cu numeroase schimbări, dar și cu provocări pentru acești nativi care trebuie să fie cu băgare de seamă.

Rac

Alina Bădic spune că pentru acești nativi, eclipsa se va afla pe axa relațiilor și a prieteniilor. Astfel, luna mai începe pentru ei cu cu niște mesaje speciale, din partea anumitor persoane. Însă, racii trebuie să înțeleagă exact ce le transmit acele persoane. Mai mult, astrologul spune că este momentul potrivit ca acești nativi să își găsească drumul din punct de vedere spiritual.

Fecioară

Pentru Fecioare eclipsa vizează promisiunea, oamenii din jur, dar și comunicarea. Astrologul spune că acești nativi trebuie să își dea seama la începutul lunii mai cine le este cu adevărat prieten și cine i-ar ajuta într-adevăr într-un moment în care au nevoie.

Totodată, Universul le va trimite câteva mesaje așa că fecioarele ar fi bine să se pregătească pentru noi colaborări, ori promisiuni. Toate acestea le vor putea aduce avantaje incredibile, spune Alina Bădic.

Balanță

Balanțele au  noroc la bani în această lună și asta pentru că eclipsa va sta pe axa banilor, dar și pe cea materială. La începutul lunii, acești nativi vor înțelege cum se pot pune mai bine în valoare. Iar acest lucru este valabil atât pe plan profesional, cât și personal.

Alina Bădic spune că balanțele nu trebuie să rămână într-un mediu în care nu au șansa să exceleze. Totodată, acești nativi au șansa să facă lucrurile ca la carte, reușind să se remarce în fața celorlalți.

Săgetător 

Săgetătorii au parte de foarte multe surprize luna aceasta. Astrologul spune că luna mai, dar și eclipsa aduc o expansiune într-un domeniu, iar asta înseamnă mai multă poftă de viață pentru acești nativi, deci doar lucruri bune. În sfârșit fac lucruri care le aduc mai multă energie, dar și entuziasm. Eclipsa îi ajută enorm în această lună atunci când vine vorba de fericire.

În cazul săgetătorilor luna mai este o perioadă de inițiere, timp în care găsesc răspunsul la multe întrebări pe care le aveau și înțeleg lucrurile și dintr-o altă perspectivă.

Pești

Peștii primesc de la eclipsă un mesaj cât se poate de direct. În această lună, Alina Bădic spune că au loc evenimente majore, iar unele lucruri pot fi dificil de acceptat. Chiar și așa, Peștii trebuie sunt sfătuiți să le ia ca atare.

Pentru acești nativi urmează o perioadă de maturizare incredibilă atât pe plan de spiritualitate, cât și credință. În cele din urmă peștii ajung să își înțeleagă personalitatea mai bine și de asemenea își pot schimba atitudinea. În sfârșit pot spune ceea ce gândesc, însă evident, nu într-un mod agresiv.

Citește și Horoscop mai 2023. Care sunt cele mai ghinioniste zodii ale lunii