Horoscop Alina Bădic săptămâna 14–20 aprilie 2024. Schimbare radicală în viaţă pentru TAUR, atenţionare pentru SĂGETĂTOR. O zodie va avea o perioadă perfectă!

Alina Bădic şi invitatul său, Lucrețiu Tudoroiu, au dezvăluit previziunile astrale pentru săptămâna 14–20 aprilie 2024. Energia astrală este extrem de intensă și plină de mesaje karmice, iar fiecare zodie se află sub influența unor aspecte planetare puternice.

14 apr. 2024, 10:56
Horoscop Alina Bădic săptămâna 14–20 aprilie 2024. Schimbare radicală în viaţă pentru TAUR, atenţionare pentru SĂGETĂTOR. O zodie va avea o perioadă perfectă!
Horoscop Alina Bădic săptămâna 14–20 aprilie 2024. Schimbare radicală în viaţă pentru TAUR, atenţionare pentru SĂGETĂTOR. O zodie va avea o perioadă perfectă!

Horoscop Alina Bădic săptămâna 14–20 aprilie 2024. Alina Bădic a adus în prim-plan alinierea planetelor și implicațiile acesteia asupra fiecărei zodii, în emisiunea sa de la B1TV. Prezența puternică a unor conjuncții planetare sugerează o perioadă intensă și plină de oportunități pentru mulți dintre noi.

Berbec

Pentru nativii Berbec, această săptămână promite să fie dinamică și activă. Cu o concentrație mare de planete în semnul lor, Berbecii sunt invitați să se implice în acțiuni și proiecte care au șanse mari de reușită. Nodul Nord în semnul lor îi îndeamnă să exploreze noi oportunități alături de persoane compatibile.

Taur

Jupiter și Uranus se află într-o conjuncție puternică pentru Tauri, indicând o schimbare radicală în direcția lor de viață. Această săptămână aduce noi traiectorii și contexte total diferite față de rutina obișnuită a Taurilor, provocând o renăscutre a preocupărilor lor.

Citeşte şi: HOROSCOP RUNE duminică 14 aprilie 2024. WUNJO vine cu bucurie mare pentru GEMENI, DAGAZ atenţionează FECIOARA

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, casa a 12-a a introspecției și liniștii sufletești devine activă. Pluto în casa specializărilor indică dorința Gemenilor de a călători și de a se specializa în domenii noi, găsind astfel o liniște interioară și o pasiune pentru cunoaștere.

Rac

Mesajele spirituale sunt puternice pentru nativii Rac în această perioadă. Ei pot simți esența evenimentelor din jurul lor și pot primi mesaje karmice prin vise și intuiție. Este o săptămână fascinantă din punct de vedere al conștientizării spirituale pentru Raci.

Leu

Leii se confruntă cu o avalanșă de mesaje și înțelesuri în această perioadă. Interesul lor pentru zona paranormală și spirituală este accentuat de prezența lui Saturn, Marte și Neptun în casa Scorpionului. Aceștia extrag mesaje din tărâmul paranormalului și al superstițiilor.

Fecioară

Cu Saturn și Marte în semnul lor opus și Neptun, Fecioarele se confruntă cu mesaje dure și puternice. Este important ca aceștia să aibă prieteni și mentori care să îi ajute să gestioneze grijile și preocupările constante, caracteristice naturii lor mercuriene.

Balanță

Pentru nativii Balanță, prioritatea este redresarea acelor zone din viață care nu mai funcționează așa cum ar trebui. Energia lor ar trebui să se concentreze pe acele aspecte care necesită revitalizare și purificare, aducându-le astfel un deficit energetic.

Citeşte şi: Horocop săptămânal rune 15-21 aprilie 2024. SOWULO aduce o mare oportunitate pentru RAC, DAGAZ vine cu propsperitate pentru SCORPION

Scorpion

Cu o concentrație mare de planete în semnul lor, Scorpionii se pregătesc pentru evenimente semnificative și active. Este momentul perfect pentru a dinamiza lucrurile în domenii în care au avut dificultăți în trecut și pentru a profita de susținerea Universului în această direcție.

Săgetător

Săgetătorii sunt îndrumați să își aleagă cu grijă colaboratorii în această perioadă. Mergând pe o cale în care se simt apreciați și susținuți, aceștia vor găsi că lucrurile vor decurge în favoarea lor. Este important să evite persoanele care le scad nivelul de energie.

Capricorn

Jupiter și Uranus în semnul lor de pământ indică provocări legate de competiție pentru Capricorni. Este posibil să se confrunte cu situații în care alții își doresc poziția lor sau în care competiția este necinstită. Este important să rămână integri și să își urmărească propriile obiective.

Vărsător

Pentru Vărsători, mesajul călătoriilor și al înțelegerii filosofice a vieții este esențial în această perioadă. Este momentul să își exploreze gândurile și să călătorească în străinătate pentru a primi mesaje și învățăminte din întreaga lume.

Pești

Peștii se simt susținuți în această perioadă și își găsesc echilibrul în proiecte și hobby-uri care îi conectează la sufletul lor. Aura lor puternică și credința în legătura lor cu universul îi ghidează către o recalibrare spirituală profundă și benefică.