Horocop săptămânal rune 15-21 aprilie 2024. SOWULO aduce o mare oportunitate pentru RAC, DAGAZ vine cu propsperitate pentru SCORPION

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

14 apr. 2024, 07:50
Horocop săptămânal rune 15-21 aprilie 2024. SOWULO aduce o mare oportunitate pentru RAC, DAGAZ vine cu propsperitate pentru SCORPION
Horocop săptămânal rune 15-21 aprilie 2024. SOWULO aduce o mare oportunitate pentru RAC, DAGAZ vine cu propsperitate pentru SCORPION

Horocop săptămânal rune 15-21 aprilie 2024. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 15-21 aprilie 2024. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runa inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Citeşte şi: Horoscop Neti Sandu duminică 14 aprilie 2024. Venituri neaşteptate pentru GEMENI, escapadă pentru LEU şi distracţie maximă pentru VĂRSĂTOR

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – INGUZ: Daca nu esti de acord ca o anumita situatie din viata ta este favorabila, vei simti tensiune si nesiguranta. Rune iti arata ca acest mod de a gandi si aceasta perceptie duce la stagnare iar schimbarea abordarii tale te scoate din stagnare. Ai nevoie de un spatiu de claritate pentru a face loc la nou in viata ta.

Citeşte şi: Zodiile care se îmbogăţesc până la Paşte. Atrag banii ca un magnet: creşteri salarile, moşteniri şi câştiguri la loto

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – KENAZ: Kenaz este runa luminii si a cunoasterii. Runa apare in aceasta etalare drept inversata, fapt ce reprezinta o faza de bezna a mintii sau de ignoranta. Fie ca nu esti in stare sa obtii informatia necesara, fie informatia este tinuta departe de tine. In faza de intuneric exista frica dar tine minte ca intunericul nu inseamna izolare. Si prietenia si confortul iti sunt disponibile chiar daca nu le vezi imediat. Din intuneric poti cauta mai puternic lumina.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – NAUTHIZ. Nauthiz este simbolul unei rani sau taieturi dar si a nevoilor si cum pot blocajele sa opreasca progresul dar si ce poti invata din etapele de rabdare in care iti gandesti creativ pasii urmatori. Cuvintele cheie sunt necesitate si dorinta si are energie de foc. Nauhiz este conectata cu Frigga, zeita primara a vindecarii. Daca ai nevoie de bani urgent, iti apare Nauthiz cu un mesaj. Nauthiz iti vesteste aici sa constientizezi ca nevoile, capriciile si dorintele pot bloca rezultatele. Care ar fi cel mai rau lucru pe care l-ai simti daca o dorinta nu ti s-ar implini niciodata ? Esti indrumat sa stai in energia lui “niciodata” ca sa simti si sa te eliberezi.

RAC (21 iunie – 22 iulie)

Runa etalata – SOWULO (cu fata in sus). Acum este un timp pentru incredere in tine, o oportunitate sa incerci lucruri noi si sa explorezi noi directii din calatoria ta prin viata, in care fie faci actiuni noi in directii noi, fie faci acelasi tip de actiuni dar cu o gandire noua. Daca te-ai ingrijorat in ultimul timp, acum este momentul sa iti recapeti controlul si sa lucrezi spre rezultatele pozitive pe care le doresti.

Citeşte şi: HOROSCOP SPECIAL Cele şase zodii cele mai fericite până la finalul primăverii 2024. Dacă nu eşti, nu te îngrijora!

LEU (23 iulie – 22 august)

Runa etalata – TEIWAZ : Caracteristicile acestei rune sunt energia masculina si principiul activ, aducand drept rezultat o anxietate de a cuceri. Teiwaz este runa curajului, dedicarii si increderii absolute in propriile resurse. In situatii de relatii interpersonale sau de dedicare pentru o cauza, Teiwaz sfatuieste pentru perseverenta si in acelasi timp iti reaminteste ca rabdarea poate uneori sa fie o forma de perseverenta. Priveste in tine si analizeaza adanc fundatiile vietii tale. Facand asta, vei ajunge sa cunosti si sa valorifici resursele tale cele mai adanci si puternice.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.