Horoscop amoros: Care este cea mai importantă calitate de care are nevoie fiecare zodie de la un partener ca să le funcționeze relaţia

Indiferent dacă ne place să recunoaștem sau nu, toți avem acea calitate specifică pe care o căutăm la un partener. Poate te imaginezi cu cineva care are un mare simț al umorului sau poate ai nevoie de un însoțitor organizat și disciplinat cu care să-ți împarți spațiul.

28 nov. 2023, 22:03
Horoscop amoros: Care este cea mai importantă calitate de care are nevoie fiecare zodie de la un partener ca să le funcționeze relaţia

Horoscop amoros: Crezi sau nu, poti obține ajutor pentru a determina exact ce doresti de la un partener în funcție de zodie.
Să recunoaștem: toți am avut fantezii despre viitorii noștri parteneri înainte. Dar, în loc să ne concentrăm pe cum arată și cum se îmbracă, avem tendința să ne fixăm pe tipul lor de personalitate și pe trăsăturile care ne-ar face să spunem „da” la o a doua întâlnire. La urma urmei, nimic nu este mai atractiv decât compatibilitatea.

Horoscop Alina Bădic. Ce zodii vor avea o săptămână de aur. Decembrie începe bine pentru Scorpioni

Potrivit astrologului Stina Garbis, zodiile noastre joacă un rol în ceea ce căutăm într-o persoană, deoarece plasamentele noastre dictează tipul de oameni cu care ne înțelegem. De exemplu, dacă ești cunoscut pentru că ești extrem de ambițios și motivat în carieră, probabil că îți dorești pe cineva care să împărtășească aceeași unitate și determinare ca tine. Dacă îți place să păstrezi lucrurile distractive și spontane, probabil că ești atras de oameni care sunt la fel de extroverti ca și tine.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Berbecii pot fi lideri înnăscuți, dar când vine vorba de relații, semnul de foc vrea pe cineva căruia nu se teme să preia conducerea, să-i pună la locul lor atunci când are nevoie. Uneori mintea lor devine foarte plina și au nevoie de cineva care să-i ajute să raționalizeze și să vadă lucrurile corect.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Ca niște creaturi de confort, taurii sunt înclinați să aleagă o noapte liniștită acasă în loc de o petrecere la bar. Destul de surprinzător, totuși, semnul de pământ preferă un partener care nu va încuraja acest comportament.

Horoscop Mariana Cojocaru decembrie 2023. Mercur retrograd strică Sărbătorile multor zodii. Cine va fi ca o oală sub presiune de Crăciun

Taurii au nevoie de cineva care să-i ajute să se ridice și să plece. Uneori, Taurul poate rămâne blocat în același loc sau chiar poate rămâne blocat pe canapea și au nevoie de cineva care să-i îndemne să facă mai mult sau să iasă din casă.

Horoscop amoros Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Gemenii sunt comunicatorii zodiacului, așa că este foarte important pentru ei să găsească pe cineva cu care să destinda. Deoarece sunt conduși de Mercur, planeta inteligenței, își doresc, de asemenea, un partener care să stimuleze intelectual și să îi învețe noi fapte, practici și obiceiuri.

Horoscop amoros Rac (21 iunie – 22 iulie)
Racii nu caută mare lucru – ca romanticii fără speranță ai zodiacului, semnul de apă vrea doar pe cineva care îi iubește și îi prețuiește.

Poate că nu sunt prea agitați cu detaliile, dar probabil că le-ar plăcea dacă partenerul lor le cumpără mici cadouri, cum ar fi animalele de pluș. Le place să se ghemuiască și să stea acasă cu placerile lor. Așa că s-ar putea să caute pe cineva care să fie un homebody ca ei.

Horoscop amoros Leu (23 iulie – 22 august)
Lista de priorități a unui Leu poate fi puțin mai superficială decât altele. Leul ar putea căuta pe cineva care este mai atractiv decât ei, dar nu mult mai mult. S-ar putea să caute o “bomboana” pe care să o arate prietenilor lor. Cu toate acestea, ar putea dori ca partenerul lor să îi lase în continuare să strălucească și să fie în centrul atenției.”

Horoscop amoros Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Fecioarele au nevoie de un partener care este la fel de organizat, ordonat și obsedat de perfecțiune ca și ei. Dacă partenerul lor este dezordonat, îi poate deranja profund, deoarece vor încerca întotdeauna să pună lucrurile deoparte sau să-și lase locul și pot depăși limitele partenerului lor. Așa că, dacă partenerul lor își ia după sine și își face patul în fiecare zi, probabil că ar fi destul de mulțumiți.

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.