Horoscop amoros: Care sunt cele mai senzuale şi pasionale zodii

Pentru a sărbători partea senzuala a vietii și divinitatea dorinței, aruncăm o privire prin zodiac pentru a determina cum stau zodiile cu pasiunea.

18 nov. 2022, 18:40
Horoscop amoros: Care sunt cele mai senzuale şi pasionale zodii

Horoscop amoros. Sexualitatea umană este un agregat de influență genetică, hormonală, de mediu dar si astrologică.

În ceea ce privește harta natală, un adevărat indicator al abordării cuiva față de sexualitate nu este doar semnul soarelui, ci și semnul lui Marte, deoarece planeta guvernează dorința carnala.

Pentru a prezenta energia sexuală distincta a zodiacului, fiecare zodie este privita prin unul din cele patru elemente care o reprezinta : foc, pământ, aer și apă. Citește mai departe, continuă și nu uita că plăcerea este un drept din naștere.

FOC: BERBEC
Condusă de Marte, energia Berbecului înseamnă senzații tari; acțiune rapidă și expresie ușoară. În mod firesc pasionați, extrem de curioși și alergici la subtilitate, atitudinea lor față de sex este fără scuze. Testand limite, depășind reguli și limite, sexualitatea lor poate fi suficient de strălucitoare și îndrăzneață pentru a acționa ca un far pentru alții care se luptă să se definească în raport cu dorința. Vedem această putere de a lumina calea în puterea de foc a lui Mother Monster însăși Lady Gaga.

Horoscop amoros. AER: GEMENI
În timp ce zodiile de aer în masă tind să acorde prioritate cerebrală față de fizică, curiozitatea neîncetată a Gemenilor îi face cel mai intensi membri ai continutului lor elementar. Începând o conversație și sfidând normele de gen, Gemenii provoacă concepțiile despre sexualitate și vedem aceasta modalitate exprimată la nativi precum Prince și Angelina Jolie.

Condusi de planeta Mercur, limbajul este domeniul Gemenilor și adeseori vorbirea despre amor, ca precursor sau încheiere după joc, este mai fierbinte pentru acești oameni decât actul în sine. Astfel, este firesc ca terapeutul sexual apreciat și încântator internațional dr. Ruth Westheimer care a revoluționat modul în care vorbim despre corpuri și dorința lor, să se încadreze în aceasta zodie.

Horoscop pe 10 ani. Ce zodii au noroc cu carul, cine îşi numără ghinioanele de fiecare Revelion

PĂMÂNT: CAPRICORN
Ca semn cardinal condus de stricta planeta Saturn, Capricornii găsesc împuternicire și eliberare în sexualitate. În timp ce toate zodiile pământului se delectează cu plăcerile corporale, Capricornul este zodia care are cel mai mult nevoie de această desfătare. Muncitori și tăgăduiți de sine, ei pot lăsa totul să plece. În arcane majore ale tarotului, Capricornul este reprezentat de cartea diavolului și într-adevăr, a lor este pasiunea primară și permeabilă. Ia-l în considerare pe Elvis Presley a cărui sexualitate era atât de periculoasă încât simpla mișcare a șoldurilor lui a fost suficientă pentru a incita revolte.

Capricornii au o minte economică și, prin urmare, respectă sexul ca o modalitate rapidă și gratuită de a se simți bine.

Horoscop amoros. APĂ: SCORPION
Deoarece Scorpionul guvernează casa a opta a sexului, a morții și a regenerării și a organelor genitale, reputația lor de stapanii amorul a fost bine documentata. Cu toate acestea, Scorpionul nu ia nimic cu ușurință și nu face nimic întâmplător, mai puțin cand vine vorba de amor. Pentru ei, este un act de ritual intens și privat pe care îl rezervă lucrurilor de care sunt obsedati. De cealaltă parte a zodiei de apă, sex-trum se află Peștii, care sunt puțin mai iubitori, mai liberi și exista mult mai puțin discernământ cu privire la cine îl lovesc.

Horoscop iarnă: Cele 3 zodii de care să te ferești iarna aceasta! Urmează trei luni de „faţa la pernă”

Horoscop amoros. APĂ: PEȘTI
Peștii guvernează casa a XII-a a minții inconștiente, unde sinele se dizolvă și colectivul se adună. În acest sens, nativii deseori se înclină din greu spre sex, deoarece îl consideră o dezintegrare binevenită a lor înșiși, o predare divină, fie prin propria lor magie sexuala, fie prin experiența împărtășită cu un partener sau parteneri. Peștii sunt bogați in fantezie și imaginație, făcându-i o idealizare, chiar în timonerie. Acești oameni trăiesc, de asemenea, modest pentru o evadare din realitate și nu au nevoie de substante psihoactive sau meditație transcendentă, un orgasm de după-amiază este o modalitate la fel de bună ca oricare alt mod de a ajunge acolo unde si-au propus.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.