Horoscop amoros: Singura femeie din zodiac fără suflet-pereche

Publicat: Luni, 08 Ianuarie 2018 18:35 // Actualizat: Luni, 08 Ianuarie 2018 18:35 // Sursa: romaniatv.net

Aceste 2 gânduri sunt gândurile care ne consolează în momentele de singurătate sau după cele mai dureroase despărțiri. Astrele spun că există oameni care sunt predestinați și care au suflete-pereche, însă există și oameni care nu au la fel de mult noroc.

Dacă ești născută în zodia VĂRSĂTOR, însemnă că astrele nu ți-au pregătit o surpriză plăcută pe plan amoros. Oricât de mult ai aștepta sau căuta pe cineva cu care să fii compatibilă 100%, în zodiac nu se află un bărbat care să corespundă cerințelor tale.

Aceste femei au o fire complexă și până și astrele sunt uimite de comportamentul acestor native uneori, de aceea nu au știut cu cine să asocieze această zodie. Astfel au lăsat-o fără suflet pereche.

Acest lucru nu înseamnă că femeile vărsător nu vor fi niciodată fericite sau că nu vor avea relații frumoase. Cu siguranță există native care au viața la care visau, cu o căsnicie frumoasă, cu copii și cu împlinire sufletească.

Cu toate acestea, nu vor simți niciodată că se află alături de sufletul lor pereche, alături de cineva cu care să formeze un întreg.

Astrele ne dezvăluie, totuși, că aceste native ar putea să încerce să formeze cupluri cu bărbați din aceeași zodie pentru că așa lucrurile ar putea funcționa cel mai bine. Până la urmă, cine să te înțeleagă mai bine dacă nu propriul semn zodiacal?

Vărsătorul este o zodie care este foarte greu de citit și dacă ambii parteneri sunt născuți sub același semn, vor ajunge să se înțeleagă pentru că au aceleași calități și defecte și vor înțelege cu ce se confruntă celălalt în relație.

Totuși, nici bărbatul vărsător nu este 100% compatibil cu femeia din același semn zodiacal, deci nu este sufletul ei pereche. De asemenea, aceste femei mai pot încerca relații și cu berbeci, gemeni sau balanță.

La berbeci, te va atrage pasiunea și focul pe care le nutrești și tu, la gemeni independența, iar la balanțe faptul că sunt foarte înțelegătoare și au un farmec aparte căruia nu-i poți rezista.

Totuși, faptul că nativele din vărsător nu au un suflet-pereche în zodiac nu este neapărat un lucru rău. Vărsătorii sunt persoane unice, faimoase pentru independența lor și pentru puterea de care dau dovadă de fiecare dată.

Alături de un bărbat oarecare sau chiar de sufletul lor pereche, dacă ar exista, femeile vărsător s-ar simți sufocate pentru că le plac diversitatea. Vor să cunoască lumea și să se distreze.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop 2018 horoscop dragoste
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7792
RON
19 Jan
noapte -1 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H