HOROSCOP APRILIE 2014: Vezi ce îi rezervă astrele iubitului tău

HOROSCOP APRILIE 2014: Esti curioasa cum va evolua relatia cu iubitul tau? Sau pur si simplu ai vrea sa anticipezi ce se va intampla in viata lui, astfel incat sa iei cele mai bune decizii in ceea ce va priveste?

27 mart. 2014, 09:56
HOROSCOP APRILIE 2014: Vezi ce îi rezervă astrele iubitului tău

HOROSCOP APRILIE 2014: Asa cum astrele vegheaza asupra ta, si iti influenteaza viata amoroasa, si asupra iubitului tau au o influenta puternica, iar de cele mai multe ori ei sunt condusi de instinctele „astrale”.

Citeste horoscopul lunii aprilie si afla ce i-au rezervat astrele iubitului tau!

HOROSCOP APRILIE 2014: Berbec

Berbecii sunt dispusi sa faca schimbari in viata lor in aceasta perioada de timp, in special pe plan profesional, asa ca o mare parte a atentiei le va fi indreptata spre acest plan. Vor avea parte de numeroase zile in care pur si simplu vor simti ca situatia este compromisa si vor avea constant o stare de nervozitate. In mod sigur nu isi vor dori sa-si bata capul si cu problemele de cuplu, asa ca se vor astepta la foarte multa intelegere si sustinere din partea partenerei.

HOROSCOP APRILIE 2014: Taur

Vor avea loc numeroase evenimente importante in viata acestor nativi, asa ca ar fi cazul sa tii pasul cu iubitul tau, daca vrei sa te ridici la nivelul asteptarilor lui. Taurilor nu le este teama de compromisuri, iar atunci cand iubesc sunt dispusi sa mearga pana in panzele albe, daca vor avea o siguranta ca va fi bine intr-un final. Asadar, arata-i iubitului tau ca poate avea incredere in tine si veti avea sanse foarte mari sa realizati ceva impreuna.

HOROSCOP APRILIE 2014: Gemeni

Gemenii viseaza cu ochii deschisi, iar pe parcursul acestei luni vor face numai „boacane”. Vei avea ceva de furca cu iubitul tau, asa ca trebuie sa te inarmezi cu foarte multa rabdare. Nevoia de schimbare la acesti nativi va fi foarte mare in aceasta perioada de timp, iar foarte multi dintre ei isi vor indrepta atentia spre dorinte mai vechi, pe care nu au reusit inca sa le indeplineasca. 

Citeşte mai mult pe ele.ro