HOROSCOP APRILIE 2015: Citeşte previziunile pentru zodia ta

HOROSCOP APRILIE 2015: Eclipsa de Luna din data de 5 aprilie se produce in zodia Balanta, iar efectele sale vor fi surprinzatoare si zgomotoase. Ele se vor face simtite in special in zona de cuplu sau in relatiile de prietenie.

25 mart. 2015, 08:11
HOROSCOP APRILIE 2015: Citeşte previziunile pentru zodia ta

HOROSCOP APRILIE 2015: Prima decada a lunii este foarte animata si dinamica, pot aparea schimbari pozitive, iar astrele vor fi foarte generoase. Cel mai puternic aspect al lunii va fi cel al trigonului pe care il face Marte in Taur cu Pluto in Capricorn. Tot in aceasta luna, Jupiter si Pluto isi schimba sensul de mers si vor provoca anumite perturbari, in special in sfera sociala.

Aprilie este o luna vie, plina de dinamism si de evenimente interesante. Este palpitanta, provocatoare, dar in acelasi timp pot aparea incidente neprevazute.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii aprilie 2015:

Berbec
Esti intr-o forma foarte buna in aceasta luna si reusesti sa iesi in evidenta. Stresul este mult mai mic fata de luna precedenta, ceea ce inseamna ca vei putea analiza mai bine unele decizii sau vei putea face cateva schimbari semnificative in viata ta. Contactele cu mediul social sunt bune, te poti ajuta de ele pentru a obtine unele beneficii sau pentru a te face remarcata. Plimbarile pe jos, prin oras sau prin afara lui te pot ajuta sa iti faci ordine in ganduri.

Taur

horoscop taur vintage

Vei avea foarte multa energie in aceasta perioada, iar starea de sanatate pare sa fie excelenta. Nu faci excese culinare si incerci sa faci cat mai multa miscare. Luna aprilie este favorabila relatiilor de orice fel, dar si afacerilor. Poti pune bazele unor noi prietenii sau poti incepe cateva proiecte care te pot ajuta sa te faci remarcata in mediul profesional. Cu toate acestea, in anumite situatii, nu trebuie sa insisti sa iti impui punctul de vedere. 

Citeşte mai mult pe ele.ro