HOROSCOP APRILIE 2020. O lună cu acţiuni ieşite din comun: demisii, divorţuri, falimente. Nebuloasă în Casa Banilor

HOROSCOP APRILIE 2020. A doua lună de primăvară se arată a fi una intens, nu nepărat pentru că avem parte de o mare varietate de ingresuri și evenimente astrale potente energetic, ci pentru că multiple aspecte cosmice își fac simțită energia în jurul acelorași zile. Dar haideți să urmărim pe larg care ar fi zilele cele mai solicitante din punct de vedere astral și cum anume ne putem pregăti pentru ele:

RomaniaTV.net
31 mart. 2020, 04:49
HOROSCOP APRILIE 2020. O lună cu acţiuni ieşite din comun: demisii, divorţuri, falimente. Nebuloasă în Casa Banilor

Horoscop lunar general – aprilie 2020

Mercur conjunct Neptun (Pești) și Venus intră în Gemeni: felul de raportare al zodiilor Mutabile vine sub lupă

În cursul sau în preajma zilei de 3, se simte influența a două evenimente astrale importante: conjuncția lui Mercur cu Neptun în Pești și intrarea lui Venus în semnul Gemenilor. Cel dintâi nu este primul de acest gen de anul acesta și vine deci să ne amintească de faptul că uneori este indicat să ne oprim din alergare și să reflectăm la prezent. Ingresul planetei iubirii și socializării ne face mai comunicativi și mai conectați la ceea ce se întâmplă pe plan social, în jurul nostru.

HOROSCOP APRILIE 2020 MIHAI VOROPCHIEVICI. O suită de schimbări, multe provocări şi tensiuni. Atenţie la sănătate

Venus (Gemeni) trigon Saturn (Vărsător) și Jupiter conjunct Pluto (Capricorn): oportunități de socializare și schimbări de substanță

În cursul sau în jurul datei de 4, simțim din nou influența a două configurații cosmice: este vorba despre aspectul armonios de trigon dintre Venus din Gemeni și Saturn din Vărsător, care ne ajută să legăm relații de perspectivă în plan social și profesional, respectiv conjuncția lui Jupiter cu Pluto în Capricorn, eveniment astral care vine să zguduie destul de puternic ceea ce nu era stabil în viețile noastre. Sectorul ocupat în hărțile noastre de semnul Capricornului va fi unul plin de surprize.

Marte (Vărsător) careu Uranus (Taur): acțiuni ieșite din comun

În cursul sau în preajma zilei de 7, se simte efectul aspectului tensionat de careu trasat de Marte din Vărsător la Uranus din Taur, eveniment astral care vine să inoveze acel sector din viața noastră în care, până acum, am dat dovadă de o atitudine refractară la schimbare. Cu toate că nici acum nu suntem pregătiți pentru a aduce ajustări și modificări, astrele creează un context propice pentru a înțelege beneficiile unor transformări-surpriză pentru care nici acum nu suntem însă gata.

HOROSCOP APRILIE 2020. Totul se schimbă pentru aceste zodii, ghinioanele se ţin lanţ

Mercur intră în Berbec: ce-i în gușă și în căpușă

Din 11 aprilie încolo, Mercur se mișcă prin semnul Berbecului, îndemându-ne să lăsăm deoparte posibila timiditate la care ne-a expus tranzitul său prin zodia anterioară. Acum luăm inițiativa de a spune lucrurilor pe nume și de a ne exprima punctul de veder fără ocolișuri. În anumite situații, este o idee bună întrucât lăsăm impresia unor persoane autentice și sincere, dar în alte contexte, este posibil să părem abrupți sau chiar neciopliți. Se recomandă așadar să dăm dovadă de tact.

Mercur (Berbec) careu Pluto (Capricorn): declarații care șochează

În cursul sau în jurul datei de 25, se face remarcat un alt aspect distonant de careu, de data aceasta între Mercur din Berbec și Pluto din Capricorn. Pe fondul acestei configurații astrale, există posibilitatea să se spună unele lucruri care deranjează serios status quo-ul din cadrul anumitor relații. Se dau cărțile pe față și se pune lupa pe unele probleme care săpau de multă vreme la fundația unor legături foarte importante din viețile noastre. A venit momentul adevărului.

Mercur (Berbec) careu Jupiter (Capricorn) și Soare conjunct Uranus (Taur): atitudini care eliberează

În cursul sau preajma zilei de 26, simțim efectul unui alt aspect tensionat de careu, cel format de același Mercur din Berbec, dar cu Jupiter din Capricorn, ceea ce ar putea prelungi starea de tensiune pe care am experimentat-o cu o zi înainte. Tot în această zi, Soarele aderă la o conjuncție cu Uranus în Taur, motiv pentru care există posibilitatea să apară surprize mai mult sau mai puțin plăcute în viața sentimentală, profesională sau în bugetele zodiilor Fixe.

Mercur intră în Taur: mai puține cuvinte că-i mai drăguț

Începând cu 27 aprilie încolo, Mercur se mișcă prin semnul Taurului, ceea ce înseamnă că se disipă spontaneitatea în vorbire și debitul verbal mare de care ne-am bucurat în ultimele zile. Le vor lua locul frugalitatea în materie de cuvinte și tendința de a ne baza mai mult pe fapte decât pe vorbe în interacțiunile cu ceilalți. Vom alege să ne facem expuse punctele de vedere doar atunci când suntem siguri că pot face diferența în contextele în care ne aflăm și față de cei importanți pentru noi.

Horoscop APRILIE 2020. Schimbări masive, puteri nelimitate după 13 ani şi start de Pluto retrograd! Ne susţine dansul Cosmosului? 

Mercur (Taur) careu Saturn (Taur): declarații care produc rupturi

În cursul sau în jurul datei de 28, suntem expuși efectului aspectului tensionat de careu dintre Mercur din Taur și Saturn din Vărsător. Ne confruntăm din nou cu unele probleme de comunicare sau situații problematice pe care le creează atitudinea noastră în anumite contexte sociale. În cazul acesta, s-ar putea să fie de vină faptul că nu vorbim suficient și că ne abținem de la declarații în anumite momente în care ar fi important să disipăm orice urmă de nelămurire.

Mercur conjunct Uranus (Taur): declarații care conduc la reacții

În cursul sau în preajma zilei de 30, Mercur și Uranus își dau mâna în semnul Taurului, încoronând parcă efectul careului anterior dintre același Mercur și Saturn. Energia acestei alăturări de planete este una similară acestui aspect tensionat, în sensul că duce la surprize, mai mult neplăcute decât fericite, care sunt produsul unei probleme de comunicare sau al faptului că nu ne exprimăm așa cum ar trebui sau cum ceilalți se așteaptă să o facem în raport cu ei.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, ne așteaptă o lună aprilie care nu ne prea permite să ne bucurăm în tihnă de primăvara acestui an. Mercur schimbă două semne în aceste săptămână, semn că una dintre vibrațiile cele mai importante cu care operăm, comunicarea și interacțiunea cu ceilalți, este una care va suferi schimbări drastice, ce trebuie înțelese pentru a putea fi dominate.

Mișcarea planetelor și evenimente astrologice

  • Soarele tranzitează Berbec până pe 19 aprilie ora 17:45, când poposește în Taur;
  • Lună Plină în Balanță pe 8 aprilie ora 5:35; Lună Nouă în Taur pe 23 aprilie ora 5:26;
  • Mercur se mișcă prin Pești până pe 11 aprilie ora 7:48, când intră în Berbec, semn pe care îl tranzitează până pe 27 aprilie ora 22:53, moment în care intră în Taur;
  • Venus continuă să se miște prin Taur;
  • Marte tranzitează în continuare Vărsătorul;
  • Jupiter continuă să se deplaseze prin Capricorn pe parcursul acestei luni;
  • Saturn se deplasează prin Vărsător în continuare;
  • Uranus se mișcă prin semnul Taurului pe tot parcursul lunii;
  • Neptun se deplasează în sens direct prin Pești;
  • Pluto se mișcă în sens direct prin Capricorn până pe 25 aprilie ora 21:54, când începe să retrogradeze.
  • Sursa: astrodex